ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.803
Kod mene je naredba kriznog staba 1.5m maska. Mogu poslati i dokument od jls.Ovo je prvo izašlu u Guglu: http://www.politika.rs/scc/clanak/4...tojanje-i-zabrana-okupljanja-vise-od-10-ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene je naredba kriznog staba 1.5m maska. Mogu poslati i dokument od jls.Ovo je prvo izašlu u Guglu: http://www.politika.rs/scc/clanak/4...tojanje-i-zabrana-okupljanja-vise-od-10-ljudi
a što, ti na ulici nosiš masku?Pišemo o Srbiji, bre, Rajka.
Srecom pa si daleki covekov rodjakKorona je opasna bolest, al za majmune. Za normalne ljude ne.
Ima, ako su ispred pekare njih 10, 5, 2 ili bar jedan kupac. Ovo drugo, da, to je logično.Pa nema potrebe da se nosi i kad ujutru ides u pekaru da kupujes leba, pod pretpostavkom da ne stanujes bas u Knez Mihajlovoj.
Masku treba stavljati, ako je covek napolju, samo u neim pesackim zonama gde ima iljade ljudi i gde taj metar, dva
rastojanja nije moguc.
Da, već sam ti odogvrio, ispravka.Kod mene je naredba kriznog staba 1.5m maska. Mogu poslati i dokument od jls.
Ti samo dobio picajzle, ništa više? Pih.
Da tamo gde ima drugih u blizini. Recimo na troroaru blizu moje zgrade je i biciklistička staza, tuda stalno neko prolazi, bilo odrasli na bajsevima ili deca na trotinetima i rolerima. A i sam trotoar ima puno ljudi, pa tu naravno da nosim. U dvorištu ispred zgrade je prilično puno dece i roditelja, par terena, stvarno je puno ljudi.a što, ti na ulici nosiš masku?
što bi švabo rek'o: wie blöd muss man sein?
Ne znam, jesi li umro ili si se izlečijo?Radovao se jedan na sifilis Rifke i pitao lekara da mu napiše otpusnu list da je umro od sifilisa.Šta misliš zašto.?
Ne, nisi. Nsofi je ovde sasvim u pravu. Osim što je vreme nošenja maski označeno na kutiji, pa zavisi od tipa maske, ali je obično 1-2 sata.Hvala na ovakvom komplimentu, znam da sam na ispravnom putu cim mi ti lepis ovakve epitete.
Radovao se jedan na sifilis Rifke i pitao lekara da mu napiše otpusnu list da je umro od sifilisa.Šta misliš zašto.?

To je naš Franko, zlata nam vredi!Otpusnu listu da je umro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ko je Sofi?Ne, nisi. Nsofi je ovde sasvim u pravu. Osim što je vreme nošenja maski označeno na kutiji, pa zavisi od tipa maske, ali je obično 1-2 sata.
Ne znam, jesi li umro ili si se izlečijo?
RIP Rifke, poznati dizajner kefiraČudio se i lekar zašto mora da falsifikuje taj dokumenat.Pitao ga je šta mu je tu bolje kada umre.On kaže doktore biće bolje da se čuje da je umro kao
j.............č a ne kao seronja.
Značli nisi još uvek umro? A picajzle još uvek imaš?Čudio se i lekar zašto mora da falsifikuje taj dokumenat.Pitao ga je šta mu je tu bolje kada umre.On kaže doktore biće bolje da se čuje da je umro kao
j.............č a ne kao seronja.

Tvoj doprinos kefir industriji se nece zaboraviti, dok budem pio budjavi kefir koji ima ukus pisace, pogledacu ambalazu i seti cu se da ipak vredi!Ispalio si se, nisam napisao Sofi.![]()
Kod žene u bolnici leže nepušači, nijedan pušač...Како ?
Znači nemaš muda čak ni da priznaš takvu sitnicu, već pokušavaš ssa Jagurakinom neuspelom forom da pobegneš i akriješ nesposobnost? OK, ako ti je tako lakše, uživaj. A to što si pio sa ukusom "pisace" je tvoj izbor, nije moj, ja to ne pijem. Hvala što si podeli iskustva sa nama na forumu. Čak i ta grozna.Tvoj doprinos kefir industriji se nece zaboraviti, dok budem pio budjavi kefir koji ima ukus pisace, pogledacu ambalazu i seti cu se da ipak vredi!
Kod žene u bolnici leže nepušači, nijedan pušač...
Naravno da nije, nema nikakavi studija i dokaza da pušenje utiče na virus.Jel to tako svugde u svetu ?
Zbirke zadataka kakve moraju biti
![]()
Neki su francuski lekari, opet pa u 1 francuskoj kovid bolnici primetili da medjuJel to tako svugde u svetu ?