Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.9 (oboji me u skeptičnu boju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nema potrebe da se nosi i kad ujutru ides u pekaru da kupujes leba, pod pretpostavkom da ne stanujes bas u Knez Mihajlovoj.
Masku treba stavljati, ako je covek napolju, samo u neim pesackim zonama gde ima iljade ljudi i gde taj metar, dva
rastojanja nije moguc.
Ima, ako su ispred pekare njih 10, 5, 2 ili bar jedan kupac. Ovo drugo, da, to je logično.

a što, ti na ulici nosiš masku?
što bi švabo rek'o: wie blöd muss man sein?
Da tamo gde ima drugih u blizini. Recimo na troroaru blizu moje zgrade je i biciklistička staza, tuda stalno neko prolazi, bilo odrasli na bajsevima ili deca na trotinetima i rolerima. A i sam trotoar ima puno ljudi, pa tu naravno da nosim. U dvorištu ispred zgrade je prilično puno dece i roditelja, par terena, stvarno je puno ljudi.

Tvoj doprinos kefir industriji se nece zaboraviti, dok budem pio budjavi kefir koji ima ukus pisace, pogledacu ambalazu i seti cu se da ipak vredi!
Znači nemaš muda čak ni da priznaš takvu sitnicu, već pokušavaš ssa Jagurakinom neuspelom forom da pobegneš i akriješ nesposobnost? OK, ako ti je tako lakše, uživaj. A to što si pio sa ukusom "pisace" je tvoj izbor, nije moj, ja to ne pijem. Hvala što si podeli iskustva sa nama na forumu. Čak i ta grozna.

Zbirke zadataka kakve moraju biti
109051199_3151621598260429_5557053644754501154_n.jpg

Седам!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back