- Poruka
- 29.459
Ако ништа друго, бар ће све више да испливава истина на површину.
nije normalno sta nam rade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако ништа друго, бар ће све више да испливава истина на површину.
Има корону гарант.moja tastatura proguta pola slova.![]()
uzas....pa kako zavrsila kod lekara? jel zbog kaslja?
srce moze da prolupa i od pada secera. ja se licno uverila pre par godina imala hipoglikemiju i lupalo mi zbog toga srce i trnuckala leva ruka. moze od pritiska da lupa, ako je hipotenzicar, pa joj skoci i na 130 pocinje lupanje srca. ma ima milion razloga zasto lupa srce.
Pa da, otišla kod svog lekara, isto ko i ja ono u februaru, zbog lupanja srca, al bila je tad već bolesna. Ovaj je otero odmah u kovid.
A tamo neki žutokljunac, slepo prati protokol, u okvirima u kojima može.
I ja sam usled ovog cirkusa dobro prelistala listu prioriteta sto se tice toga...Мени је врхунац био летос са другарицом на кафи. Седимо у башти локала и причамо нешто, и да јој покажем неку слику у телефону везану за ту тему, приближим се чисто да обе видимо. Она се измиче. Ја у шоку! Изигнорисала сам али бих лагала када бих рекла да није након тога у "оној" ладици. Не мислим да треба улазити у конфликте и врата затварати дупетом због глупости, али наслутиш шта можеш очекивати када загусти од таквих.
А ти ме ни не знаш, па ми нудиш уточиште након што сам била у оној руљи када су били протести![]()
hmme ček da izbrojim...Kod dase 16 kolega pozitivno, sve nepusaci, ni jedan pusac pozitivanjuce mi kaze hbt gle kad ispadne zdravije pusiti
Danas mi kaze koleginica "onak moj tripuje da je pusenje povezano, kod njega na poslu sve nepusaci pozitivni a pusaci negativni" ja pocnem se smejem i kazem ovo za dasu sta je on primetio
Ako ispadne neko istrazivanje za neku god pa dokazu da pusenje smanjuje mogucnost infekcije kovidom stvarno ce biti sou![]()
Срећа па смо сви пушачи. Код мене у кући, мислим.
I od ovih koje smo sahranili su sve nepusaci. Ozbiljno.hmme ček da izbrojim...
znam petoro koji su fasovali kovid, sve nepušači
ne zezam se
Е, ебга ако докажу, а таман сам престала да пушимKod dase 16 kolega pozitivno, sve nepusaci, ni jedan pusac pozitivanjuce mi kaze hbt gle kad ispadne zdravije pusiti
Danas mi kaze koleginica "onak moj tripuje da je pusenje povezano, kod njega na poslu sve nepusaci pozitivni a pusaci negativni" ja pocnem se smejem i kazem ovo za dasu sta je on primetio
Ako ispadne neko istrazivanje za neku god pa dokazu da pusenje smanjuje mogucnost infekcije kovidom stvarno ce biti sou![]()
Е, ебга ако докажу, а таман сам престала да пушим![]()
Па видим.ne valja ti ta rabota.![]()
Па видим.
То су још у почетку коментарисали, да више непушача оболева.sve i da ima istine u tome da nikotin sprecava sirenje virusa po organizmu to svakkao nece objaviti tjah kao sto rekoh ubrzo potom su porekli da je to istina, jer ne bi islo u prilog da nesto sto je stigmatizovano u mnogim zemljama odjednom ispadne izvesna zastita od virusa.
A šta kažu za pivo, valja li čemu?![]()
То су још у почетку коментарисали, да више непушача оболева.