Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uzas....pa kako zavrsila kod lekara? jel zbog kaslja?

srce moze da prolupa i od pada secera. ja se licno uverila pre par godina imala hipoglikemiju i lupalo mi zbog toga srce i trnuckala leva ruka. moze od pritiska da lupa, ako je hipotenzicar, pa joj skoci i na 130 pocinje lupanje srca. ma ima milion razloga zasto lupa srce.

Pa da, otišla kod svog lekara, isto ko i ja ono u februaru, zbog lupanja srca, al bila je tad već bolesna. Ovaj je otero odmah u kovid.
A tamo neki žutokljunac, slepo prati protokol, u okvirima u kojima može.

Мени је врхунац био летос са другарицом на кафи. Седимо у башти локала и причамо нешто, и да јој покажем неку слику у телефону везану за ту тему, приближим се чисто да обе видимо. Она се измиче. Ја у шоку! Изигнорисала сам али бих лагала када бих рекла да није након тога у "оној" ладици. Не мислим да треба улазити у конфликте и врата затварати дупетом због глупости, али наслутиш шта можеш очекивати када загусти од таквих.
А ти ме ни не знаш, па ми нудиш уточиште након што сам била у оној руљи када су били протести :zag:
I ja sam usled ovog cirkusa dobro prelistala listu prioriteta sto se tice toga... :lol: i uvidela ko ima kapacitete, ko je u strahu a ko zaista veruje... tuzno je sve to...

Kod dase 16 kolega pozitivno, sve nepusaci, ni jedan pusac pozitivan :lol: juce mi kaze hbt gle kad ispadne zdravije pusiti :lol:

Danas mi kaze koleginica "onak moj tripuje da je pusenje povezano, kod njega na poslu sve nepusaci pozitivni a pusaci negativni" ja pocnem se smejem i kazem ovo za dasu sta je on primetio

Ako ispadne neko istrazivanje za neku god pa dokazu da pusenje smanjuje mogucnost infekcije kovidom stvarno ce biti sou :rotf:

Kod dase 16 kolega pozitivno, sve nepusaci, ni jedan pusac pozitivan :lol: juce mi kaze hbt gle kad ispadne zdravije pusiti :lol:

Danas mi kaze koleginica "onak moj tripuje da je pusenje povezano, kod njega na poslu sve nepusaci pozitivni a pusaci negativni" ja pocnem se smejem i kazem ovo za dasu sta je on primetio

Ako ispadne neko istrazivanje za neku god pa dokazu da pusenje smanjuje mogucnost infekcije kovidom stvarno ce biti sou :rotf:
hmme ček da izbrojim...
znam petoro koji su fasovali kovid, sve nepušači
ne zezam se

Od kako radi cirkus korona, ja sam sahranila 3 (donekle) bliske osobe. I bila na jos 3-4 sahrane.
Na svim sahranama bliskih ljudi, sam od jutra do mraka bila u kapeli, dan za danom, primala saucesca itd... jedina ja bez maske...
I kad smo ujaka sahranjivali, svi navukli maske, kad su me videli, skinuse ih, da se ne brukaju :lol: i majka mi... sve skidaju i stavljaju...
Drugaricinog tatu i kumovog tatu, isto... svi oni koji primaju sa maskama , samo ja pored bez... bilo me u nekim momentima i sramota... pored tragedije i tuge tebi maska na pameti... zamisli ti koji je to strah i koliki uticaj imaju... eksperiment uspeo 99%...

PS. Sad nesto razmisljam, sve sahranjene osobe su muskarci. Definitivno slabe karike. :lol:

Срећа па смо сви пушачи. Код мене у кући, мислим.

ja sam pusac i od marta na ovamo konstantno sam u kontaktima, ne dezinfikujem se, pipkam lice tjah sklonim kosu na sred ulice ili u autobusu, ne stitim se...ja sam barem 5 puta trebala da fasujem koronu.

stavim masku smao u radnji ili gde me vec primoraju da stavim.

hmme ček da izbrojim...
znam petoro koji su fasovali kovid, sve nepušači
ne zezam se
I od ovih koje smo sahranili su sve nepusaci. Ozbiljno.

Inace, kod nas u drustvu, nas 6-oro najblizih (3 para), samo kum i ja pusimo. Od ovo 4-oro, troje su vec prelezali koronu. Jos mm ostao. Mene i kuma nece :lol:

A mm se ne da, jer ima isti stav kao i ja i ne nosi masku pa se trudi da razmislja zdravim razumom.

Е, ебга ако докажу, а таман сам престала да пушим :mmmm:

I got the poison.
I got the remedy
IMG_20201112_202844.jpg

sve i da ima istine u tome da nikotin sprecava sirenje virusa po organizmu to svakkao nece objaviti tjah kao sto rekoh ubrzo potom su porekli da je to istina, jer ne bi islo u prilog da nesto sto je stigmatizovano u mnogim zemljama odjednom ispadne izvesna zastita od virusa.
То су још у почетку коментарисали, да више непушача оболева.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back