Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dr. horor Adzicki "verujem" samo tako...jer je dokazano da propagandno ne govori istinu...sem sto se i izuzetno neeticki odnosi prema pacijentima...gotovo zastrasujuce odvratno...
Ту сподобу прије свих других морају испљувати љекари, осрамотила је све „бијеле мантиле” и то на најприземнији начин.

Pa to nije bilo za tebe, nego za normalne ljude sa IQ većim od broja čarapa.
Nemoj da se preopterećuješ čitanjem nečega što nisi u stanju da razumeš, može da ti naškodi...
Ма какво црно читање, све дуже од два реда прескачем док пијем пиво с ортацима испред сеоске задруге, нас шесторица заједно немамо ни 8 разреда основне, ал добро пиво, имунизира колко је ладно! ;)

Ne verujem ja nikome 100% ali ne vidim razlog da su baš sve države sveta unisono odlučile da maltretiraju svoje
građane, znači priče o nekoj zaveri svetskih razmera su jednostavno idiotizam.

To je druga priča, tu se slažemo.
TO TI JE Fašizam brajko, prouči drugi svetski rat. Ratovala je cela zemaljska kugla, povuci paralele i biće ti mnogo jasnije.

Naravno samo mi nije jasno da su ovoliko navalili kao mladi majmuni na vakcinaciju eksperimentalnom vakcinom. To je meni jako zanimljivo jer su sve pandemije u istoriji trajale 1-2 godine ova nek traje 3 zbog ograničavanja sloboda građana. Koliko vidim oni će i dalje da kidišu na ljude i ljudska prava.
Pre godinu dana dok sam u centru beograda stajao pored gsb autobusa koji je ceo bio brendiran promocijom vakcinacija - znao sam da se nikada neću nabosti.

Drugo pravilo iz moje struke, što je marketing veći i skuplji to je kvalitet proizvoda niži.
Tako je,ni jedna epidemija nije trajala više od 2 godine,grip 1918 godine bez vakcina trajao je 2 godine jeste da je ubio 200miliona ljudi.

Ne znam.kada uzmeš literaturu virusologije i dobro pročitaš ovaj virus ama baš ništa nema prirodno.

Stopa epidemijske reprodukcije
prvih 4 meseca bude 2,45 posle četri meseca počne da opada i kada dođe na 0,1-0,3 tada imamo vrlo mali broj slučajeva,ova epidemija nema takav tok stope epidemijske reprodukcije,vakcinacija je trebala da nam omogući da imamo STER 0,17 a mi sada imamo 0,88.

Mi virusološki smo još uvek pod prvim talasom koji ima promenjivi intezitet i ništa više.

Dakle da bi imali 2 3 4 talas potrebno je da imamo sve 0 i da bude mirno sve najmanje 2 meseca pa da se ponovo pojavi slučajevi korone kod nas i to je pravi drugi talas.

Poslednja izmena:
To može da se menja sve ja to nebi uzimao zdravo za gotovo šta oni objavljuju. Još na to dodaj nepouzdane testove drugar radio test, negativan. Onda čekao par dana pa davao krv i pozitivan. Insistirao je jer je više osoba oko njega imalo iste simptome i bili neki pozitivni.

Znači apsolutno nepouzdani testovi ili skloni manipulacijama. Otud ti nepravilni skokovi i padovi. U to sve uklopi modifikovan virus i dobićeš neku plivajuću sliku.

I posle svega njima je bitno samo da nabodu što više ljudi, na proizvođače vakcina i naravno - na izumitelja virusa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back