Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je neko pozitivan na kovid, zaglavi bolnicu, umre na respiratoru, zašto bi iko normalan sumnjao u izveštaj lekara i radio obdukciju?
Не ради се обдукција зато што неко сумња у извештај лекара.
Ево да ти објасним овако, ова сад корона је нова и непозната болест, стално се појављују непроверене вести и сумње : сумња се да корона утиче на ово, сумња се да корона напада оно, сумња се …
Е постоји једна врло прецизна медицинска метода, зове се обдукција, и она те наведене сумње потврди или демантује.

Ma šta vakcina može, odradiš i gotovo, jedva čekam sutra da prebrinem i to ČP
Imaš jak razlog da se vakcinišeš, ne zbog zdravlja nego zbog putovanja, što znači da ti je preče putovanje od zdravlja, pa dobro... Znači ti ne veruješ u vakcine čim se do sad nisi vakcinisao.
A ja kažem: Svi koji žele da putuju treba da se vakcinišu 😁

Не ради се обдукција зато што неко сумња у извештај лекара.
Ево да ти објасним овако, ова сад корона је нова и непозната болест, стално се појављују непроверене вести и сумње : сумња се да корона утиче на ово, сумња се да корона напада оно, сумња се …
Е постоји једна врло прецизна медицинска метода, зове се обдукција, и она те наведене сумње потврди или демантује.
Mora se raditi obdukcije.

Pa ono, sloboda kretanja, treba mi ausvajs ČP
Sloboda kretanja?
Tebi zelim svu sreccu ovog sveta...
ali ja nisam Hebrej u Nemackoj 1936-e...
i niko, ali NIKO me nece USLOVLJAVATI nabadanjem da bih putovao...
Kao da nije dovoljno sto traze vize i sto su avionske karte skupe kao dragi kamen...za neka mesta...
Na granicama te istresaju iz gaca ako nisi diplomata a ako jesi unosis i zivog tigra...
I sad jos OVO...ne, hvala...moja guzca je videla dovoljno sveta...
a oni koji misle da ce zivot da im bude krsh ako negde ne otputuju....neka pogledaju racune na kraju meseca...

Zanimljivo pa ta kineska vakcina je u stvari samo za žene? :think:
Код млађих делује сасвим добро, код старијих видно слабије.

Ако се добро сећам, наши су утврдили да после две дозе делује само 40%. После треће 70% старијих има антитела.
Проблем је што је баш код старијих велики обухват синофармом. Требало им је дати било шта друго. Мислим, боље ишта него ништа... А и Кинези су на почетку испоручили огроман пакет вакцина, мислим милион одједном.
На фајзера такође није било жалби на уговорене рокове доставе.

Хоће рећи - са спутњиком и астразенеком је било неких проблема око испоруке, не наводи се коликих. Сада је све то решено.

Ali je zato karcinom pokosio...jer je zdravstvo bilo nedostupno...zbog idiotske nwo sektaske korona mantre...

A gde su jos sve druge daleko sire rasprostranjenije i smrtonosnije bolesti...

Sram bilo sve ucesnike ovog nwo sektaskog rituala...sram ih bilo svih preminulih ljudi
Ali...karma je cudo...stigne svakoga...pa ce i njih...

...
Велики део прилива тешких случајева чине невакцинисани. Негде 90%, негде око 80.
Невакцинисани, са свим компликацијама, стоје као препрека на путу свима онима који имају нека своја стања и болести. Зашто они то раде? Углавном зато што не верују у вакцине или су чули свашта.
Могу само да кажем да ово није питање вере, да ли се верује или не, него питање података, да ли се имају подаци или не, а имају се и те како.

Cega se vi vakcinisani bojite?
Ako se ja nevakcinisan ne bojim zivota ,zasto se vi onda plasite ako ste navodno zasticeni?
Мене скоро да уопште не занима. Али када видим какав случај неко треба да буде да би сада био примљен у болницу (чак и без вируса, са неким другим проблемом)... То стање је врло лоше и ко зна када ће се поправити.
Разочаран сам тиме "ако је мени добро, остатак света мож' да пропадне, нећу да трепнем". Врло себично, ако мене питаш.

Да би ти заразио неког вирусом и тај страда, мора тебе претходно неко да зарази вирусом. А тог претходног је морао претходно неко да зарази.
Што нас доводи до тога да је једино решење затворити пећину из које излећу слепи мишеви…
Па шта препоручујеш?
Да чекамо да видимо ко ће све да пострада, па да будемо срећни што смо преживели?

Imaš jak razlog da se vakcinišeš, ne zbog zdravlja nego zbog putovanja, što znači da ti je preče putovanje od zdravlja, pa dobro... Znači ti ne veruješ u vakcine čim se do sad nisi vakcinisao.
A ja kažem: Svi koji žele da putuju treba da se vakcinišu 😁
Ama bas nikakav razlog nema zbog putovanja, jer nigde ne moze da mrdne iskljucivo bez pcr, a ne vakcina...tek ponegde je uslov oba...

Па шта препоручујеш?
Да чекамо да видимо ко ће све да пострада, па да будемо срећни што смо преживели?

To ces svakako videti, jer kako sad vec i sami nwo vakseri i krizni štabisti kazu i priznaju - I VAKSINICANI ŠIRE VIRUS !
Sem što takodje i zavrsavaju u bolnici, na respiratoru i onome svetu...

....

Poslednja izmena:
Велики део прилива тешких случајева чине невакцинисани. Негде 90%, негде око 80.
Невакцинисани, са свим компликацијама, стоје као препрека на путу свима онима који имају нека своја стања и болести. Зашто они то раде? Углавном зато што не верују у вакцине или су чули свашта.
Могу само да кажем да ово није питање вере, да ли се верује или не, него питање података, да ли се имају подаци или не, а имају се и те како.

Nekidan smo stavljali emisiju sa nacionalne frekfencije (TV Hepi) gde su lekari iz crvene zone govorili da je odnos vakcinisani/nevakcinisani u bolnici = 50-50%
Dakle ni blizu tvom propagandnom podatku od 90% nevakcinisanih...
I to pazi...50-50% u trenutku kada je vakcinisnao 40%, a nevakcinisano 60% populacije...
Dakle sa manje ucesca u vakcinisanosti populacije - vakcinisani imaju jednako ucesce u bolnici...

...

Evo ti malo Zakona o zdravstvenoj zaštiti:
Obdukcija se obavezno vrši:
1) na licu umrlom u zdravstvenoj ustanovi
ako nije utvrdjen uzrok smrti;
2) na licu umrlom
pre isteka 24 sata od početka lečenja u stacionarnoj zdravstvenoj ustanovi;

Obrati pažnju na ono: ako nije utvrdjen uzrok smrti; - nadležni lekar u zdravstvenoj ustanovi unosi podatke o uzroku smrti uzimajući
u obzir prethodno postavljenu dijagnozu i ispoljene simptome. To znači da normalno nema obdukcije, osim na izričit zahtev uže rodbine.

Ako je neko pozitivan na kovid, zaglavi bolnicu, umre na respiratoru, zašto bi iko normalan sumnjao u izveštaj lekara i radio obdukciju?
Kako se čoveku koji uz kovid ima još dve hronične bolesti utvrđuje uzrok smrti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back