Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam sad skoro proveo 10tak dana čekajući jer su svi oko mene navukli koronu na jednom rođendanu. Sve je inače ok sem te panike koja vlada dal će i kad će odjednom da se pogorša stanje. Mislim da je to jedan od spinova kao i onaj dečko što je preminuo.

Ti bmaxa moraš posebno da se čuvašradi od kuće vajberuj sa društvom jbg.

Па шта препоручујеш?
Да чекамо да видимо ко ће све да пострада, па да будемо срећни што смо преживели?
Препоручујем да се нешто предузме, на пример да се та пећина са слепим мишевима затвори или сруши.
Али ми овде слабо шта можемо да урадимо сем да размењујемо и ширимо информације, и наравно да паламудимо у празно :)
Очигледно да постоји притисак на светском нивоу да се неке ствари НЕ предузимају.
На пример, колико се само енергије трошило у нашој земљи на СПРЕЧАВАЊУ употрбе ивермектина, уместо да се спроведе нека студија, ваљда смо толико способни, па да кажемо: ради или не ради…
Да не говорим о много једноставнијим и ефикаснијим стварима, нпр боља организација ковид амбуланти да не чекају људи сатима да уопште буду тестирани …

...

Epidemiološka situacija u Evropi se pogoršava: U 10 zemalja situacija zabrinjavajuća

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...ovije&utm_campaign=timeline&utm_content=vesti

Idemo odmah LIVE da vidimo koliko se vakcinisalo u tim zemljama do sad :ceka::

10.png

Dakle sem Hrvatske...koja je nafrizirana negde kao i mi...Ovo sve ostalo je negde vec na 60-80% nabodenih...:patkica:
I nije im pomoglo...

Dalje kaže:

Da vidimo sad zbirno koliko se vakcinisalo u Evropi, pa samoj EU te Juznoj Americi :ceka::

11.png

Dakle...70%, a u svakom slucaju 2/3 nabodenih...posto je ranije pominjano da je 2/3 OK i da se posle toga sve resava...
I ? PRC...
Gde su i kako su spašeni vakcinom?
I kako i zasto nisu?

Provaksi, moze li neki alibi, ono vaše znate..., tipa krive su nevakcinisane bebe koje šire zarazu preko cucle, te istekla garancija, te rok trajanja vakcine, te trebalo je do sad vakcinu primati svaki mesec da bi te (u)radila, te laksa, te teza klinicka slika, te bla bla bla...?

Ajde raspalite, volim da citam vase alibije...:aha::zzzz:

...
Kolektivni imunitet kada su virusne aerogene infekcije u pitanju ispod 95% nije dovoljan, zato se i apeluje na što veći obuhvat.

Ne znam da li se sećaš epidemije morbila u Srbiji 2017. godine, kolektivni imunitet je pao na ispod 95 posto, pa se seti koliko smo ljudi izgubili tada.

Morbili su, da podsetim takođe virusna infekcija koja se prenosi aerogeno.

Grigorije je vec odavno nwo sekta unutar SPC...
Uostalom odkud on bez odluke Sabora SPC moze pozivati ne bilo sta... :dosadno:

...
Вама се круг смањује, постајете параноици као Илија Чворовић. Чак и на протестима скупило се неколико десетина грађана и сви имају неки интерес, сви траже медијску пажњу, сваки други има ЈТ канал и снима уживо. Погледај оно лика што је гостовао код Јоксимовићке, прво се појавио на протесту, па кад је добио пажњу, креће следећи ниво ТВ медији.

Вама се круг смањује, постајете параноици као Илија Чворовић. Чак и на протестима скупило се неколико десетина грађана и сви имају неки интерес, сви траже медијску пажњу, сваки други има ЈТ канал и снима уживо. Погледај оно лика што је гостовао код Јоксимовићке, прво се појавио на протесту, па кад је добио пажњу, креће следећи ниво ТВ медији.
Ne budi smešan.

pa ništa nije teško završio za 10 minuta ČP
Када примиш јер верујеш у њу и бојиш се ове приче је једно, а када идеш линијом мањег отпора и гледаш шта је лакше (тренутно) а не шта је исправније, је друго.
Не расправљам се, али морам да кажем :)

Када примиш јер верујеш у њу и бојиш се ове приче је једно, а када идеш линијом мањег отпора и гледаш шта је лакше (тренутно) а не шта је исправније, је друго.
Не расправљам се, али морам да кажем :)
Pravo da ti kažem, vakcinisao sam se upravo zato što plaše ljude nekakvim nano čipovima i žigosanjem ČP
Kako je Bog najjači morao sam da vidim jel će mi na čelu izrasti rogovi i na desnoj ruci pojaviti 3 šestice ČP
Ništa od toga ČP

O kom kolektivnom imunitetu ti pričaš kada se i vakcinisani i nevakcinisani razboljevaju i to više puta nakon preležavanja ili vakcinacije?

Kojim kriuterijumima ti određuješ šta je mera kolektivnog imuniteta ili šta je degutantno?
Slušaj, nakon 6 godina studija medicine, ja ne mogu u dve rečenice da ti objasnim to što pitaš.

Kolektivni imunitet kod respiratornih infekcija mora biti visok jer se prenosi putem vazduha, direktnog i indirektnog kontakta, virus ima visok potencijal širenja i u skladu sa time broj osetljivih domaćina mora da se smanji - prirodnim zaražavanjem ili veštačkom aktivnom imunizacijom (vakcina) kako bi se prostor za širenje suzio.

Slušaj, nakon 6 godina studija medicine, ja ne mogu u dve rečenice da ti objasnim to što pitaš.

Kolektivni imunitet kod respiratornih infekcija mora biti visok jer se prenosi putem vazduha, direktnog i indirektnog kontakta, virus ima visok potencijal širenja i u skladu sa time broj osetljivih domaćina mora da se smanji - prirodnim zaražavanjem ili veštačkom aktivnom imunizacijom (vakcina) kako bi se prostor za širenje suzio.
gde su bile te mere svih ovih godina?
kao da smo sa sa virusima prvi put sreli 2020!

...

Da ne kuka Dr.Kon da samo njemu dolaze na vrata, evo i u Hrvatskoj:

Демонстранти дошли пред стан министра: Укините ковид пасоше - саопштите број умрлих од вакцине! (ВИДЕО)

https://pravda.rs/2021/11/13/demons...asose-saopstite-broj-umrlih-od-vakcine-video/

...

Inace, u Hrvatskoj bar neka kakva takva transparentnost postoji, premda i oni naravno u skladu sa nwo zadatkom friziraju brojke, ali recimo na njihovom provax portalu Index, mozete videti koliko od umrlih je vakcinisano koliko ne..., premda kazem i te brojke su nastimane, ali opet...bar nesto izbacuju...
A kod nas ispade u dve godine jos niko nije preminuo od vakcine...a miksamo ih 5-6 vrsta...znaci ne znam cemu ta potreba za glupim laganjem...

Evo kako to radi provax Index https://www.index.hr/

trans.png

Dakle, premda firiziraju podatke ipak su priznali da je 26% vakcinisanih preminulo recimo juce...
Ali primetio sam da ne broje one sa jednom dozom (tako da je procenat i veci...), vec samo sa dve, ali ajde bar i to...

Tako da mi nije jasno zasto samo Srbija mora biti netransparentna rupa, u kojoj se laze, krije i friziraju brojke ?!
I to da se lazu brojke kazu i Antivakseri i Dr.Kon i Dr. Radovanovic...znaci SVI sem ZLOnčara koji se pravi naivan kao francuska sobarica pa kaze "Jbg ne znamo, jer nisu radjene obdukcije..."
Mogu bar ovako kao Hrvati biti bar 25% transaparentni...premda i Hrvati lazu, ali ne podcenjuju bas toliko inteligenciju ljudi da kazu da niko u skoro godinu nije preminuo posle vakcine...
To je glupo i providno, a glupima i providnima niko ne veruje, pa nek se ne cude sto ih narod ne slusa i nista im ne veruje...

...

Poslednja izmena:
...

Do skora je i Holandija bila "dobar primer uspeha vakcinacije"...(nesto poput prezaljenog Izraela, Danske, Belgije, Nemacke...):
Da vidimo sta ima novo u "vax uspesnoj" Holandiji:

U Nizozemskoj neredi zbog djelomičnog lockdowna, policija koristila vodene topove

https://www.index.hr/vijesti/clanak...aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d

Au...kakvo iznenadjenje...:zzzz:
Znaci vodeni topovi nova terapija protiv virusa ? :think:
Fajzer+Fajzer+Vodeni Top+Buster Pendrek ? :think:

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back