buudala
Stara legenda
- Poruka
- 79.375
Laku noc i tebi.Laku noć svima,živite život.
Sile nema da se bocnem.
Radije biram da se namerno zarazim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noc i tebi.Laku noć svima,živite život.
Што рече Циго: „Откако сам себе уватио у лажи, ником више не верујем.”Ne verujem nikom.
Verujem da sam tri puta prelezao. 2019. 2020. i sad pre dve nedelje.Што рече Циго: „Откако сам себе уватио у лажи, ником више не верујем.”![]()
Tačno tako ti sa nobelom prvi lažu kada treba nešto da se reklamira.Ne verujem nikom.
Sad je prilika talas prolazi i ovi silni vakcinisani napuštaju blatajnički hotel.Laku noc i tebi.
Sile nema da se bocnem.
Radije biram da se namerno zarazim
Cuti ,dobro je i to dok ne kazu da papirni novac “siri zarazu” ..EUREKA!
Znaci... korona se širi preko tiketa !
Mozda obustaviti i izdavanje fiskalnih racuna...
...
Pricao je on svasta i nije snosio nikakvu odgovornost ,nego su sve prebacili na pleca drugih ljudi.Dr Kon je pričao 2009 da nas možda neće biti da će od epidemije svinjske gripe umirati od 500-1000 ljudi dnevno i 30-60 trudnica.
Ja to otkad pricam …svaka domacinska kuca treba da ima a ne da daje drzavi da je razoruzava.Valja namaknuti neko gvožđe vidiš kakve su budale na vlasti nikad ne znaš šta i kakva glupost će da ti dođe.
Препоручујем да се нешто предузме, на пример да се та пећина са слепим мишевима затвори или сруши.Па шта препоручујеш?
Да чекамо да видимо ко ће све да пострада, па да будемо срећни што смо преживели?
Kolektivni imunitet kada su virusne aerogene infekcije u pitanju ispod 95% nije dovoljan, zato se i apeluje na što veći obuhvat....
Epidemiološka situacija u Evropi se pogoršava: U 10 zemalja situacija zabrinjavajuća
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...ovije&utm_campaign=timeline&utm_content=vesti
Idemo odmah LIVE da vidimo koliko se vakcinisalo u tim zemljama do sad:
![]()
Dakle sem Hrvatske...koja je nafrizirana negde kao i mi...Ovo sve ostalo je negde vec na 60-80% nabodenih...
I nije im pomoglo...
Dalje kaže:
Da vidimo sad zbirno koliko se vakcinisalo u Evropi, pa samoj EU te Juznoj Americi:
![]()
Dakle...70%, a u svakom slucaju 2/3 nabodenih...posto je ranije pominjano da je 2/3 OK i da se posle toga sve resava...
I ? PRC...
Gde su i kako su spašeni vakcinom?
I kako i zasto nisu?
Provaksi, moze li neki alibi, ono vaše znate..., tipa krive su nevakcinisane bebe koje šire zarazu preko cucle, te istekla garancija, te rok trajanja vakcine, te trebalo je do sad vakcinu primati svaki mesec da bi te (u)radila, te laksa, te teza klinicka slika, te bla bla bla...?
Ajde raspalite, volim da citam vase alibije...
...
За слободу кретања се другачије бориPa ono, sloboda kretanja, treba mi ausvajs ČP
pa ništa nije teško završio za 10 minuta ČPЗа слободу кретања се другачије бори
Прихватањем уцена сигурно не.
Kolektivni imunitet
Вама се круг смањује, постајете параноици као Илија Чворовић. Чак и на протестима скупило се неколико десетина грађана и сви имају неки интерес, сви траже медијску пажњу, сваки други има ЈТ канал и снима уживо. Погледај оно лика што је гостовао код Јоксимовићке, прво се појавио на протесту, па кад је добио пажњу, креће следећи ниво ТВ медији.Grigorije je vec odavno nwo sekta unutar SPC...
Uostalom odkud on bez odluke Sabora SPC moze pozivati ne bilo sta...
...
Ne budi smešan.Вама се круг смањује, постајете параноици као Илија Чворовић. Чак и на протестима скупило се неколико десетина грађана и сви имају неки интерес, сви траже медијску пажњу, сваки други има ЈТ канал и снима уживо. Погледај оно лика што је гостовао код Јоксимовићке, прво се појавио на протесту, па кад је добио пажњу, креће следећи ниво ТВ медији.
Када примиш јер верујеш у њу и бојиш се ове приче је једно, а када идеш линијом мањег отпора и гледаш шта је лакше (тренутно) а не шта је исправније, је друго.pa ništa nije teško završio za 10 minuta ČP
Pravo da ti kažem, vakcinisao sam se upravo zato što plaše ljude nekakvim nano čipovima i žigosanjem ČPКада примиш јер верујеш у њу и бојиш се ове приче је једно, а када идеш линијом мањег отпора и гледаш шта је лакше (тренутно) а не шта је исправније, је друго.
Не расправљам се, али морам да кажем![]()
Slušaj, nakon 6 godina studija medicine, ja ne mogu u dve rečenice da ti objasnim to što pitaš.O kom kolektivnom imunitetu ti pričaš kada se i vakcinisani i nevakcinisani razboljevaju i to više puta nakon preležavanja ili vakcinacije?
Kojim kriuterijumima ti određuješ šta je mera kolektivnog imuniteta ili šta je degutantno?
gde su bile te mere svih ovih godina?Slušaj, nakon 6 godina studija medicine, ja ne mogu u dve rečenice da ti objasnim to što pitaš.
Kolektivni imunitet kod respiratornih infekcija mora biti visok jer se prenosi putem vazduha, direktnog i indirektnog kontakta, virus ima visok potencijal širenja i u skladu sa time broj osetljivih domaćina mora da se smanji - prirodnim zaražavanjem ili veštačkom aktivnom imunizacijom (vakcina) kako bi se prostor za širenje suzio.
...
Da ne kuka Dr.Kon da samo njemu dolaze na vrata, evo i u Hrvatskoj:
Демонстранти дошли пред стан министра: Укините ковид пасоше - саопштите број умрлих од вакцине! (ВИДЕО)
https://pravda.rs/2021/11/13/demons...asose-saopstite-broj-umrlih-od-vakcine-video/
...