Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je uzročnik pandemije životinja što se ne uključi SZOZ(Svetska Zdravstvena Organizacija za Životinje).

Šišmiš je samo mantra...da bi se zamaglilo labaratorijsko kreiranje ovog bioloskog oruzja koje je pusteno...
Tj. šišmiš je mozda i bio prisutan u kreaciji bioloskog oruzja, ali price o njegovom dolasku sa pijace iz supice...su cista laz.

Čak i na zvanicnom nivou oni kao jos diskutuju o poreklu...premda je sad vec poznato da su Ameri investirali u Wuhan...(citaj skupa s Englezima preko Wuhana pustili ovo biolosko oruzje...)

Predsednici SAD i Kine smanjuju tenzije (11.11.2021.)
https://www.danas.rs/svet/predsednici-sad-i-kine-smanjuju-tenzije/
Vašington i Peking se spore o nizu pitanja – od porekla pandemije kovida do povećanja kineskog nuklearnog arsenala.

...

Sada se dešava veliki otpusti svuda a manji prijemi u covid bolnice.

Shvatili su...(POSLE DVE GODINE...) da ce sahraniti pola Srbije, ako nastave na insistiranju na samo i jedino koroni, a na ustrb svih drugih bolesti i pacijenata...
Treba ih sve pozvati na odgovornost i pitati zasto to nisu uradili ranije...DVE GODINE MANTRAJU...HEJ...
Sve ih pozvati na odgovornost, od ZLOnčara, pa preko Dr.Kona i Brnabe, sve do ovog rezervnog N1 kriznog štaba sa Dr.Radovanovice, i Dr.Panićem...
Sram ih bilo sve skupa !!!

...

Dosta su članovi kriznog štaba,informatičari,veterinari jahali po emisijama.
.
Како веровати људима који без блама ивермектин проглашавају леком за стоку???

То је као када би неко тврдио да је антибиотик лек за стоку.

Оба лека се користе за лечење људи и стоке и до ових дана ником није падало на памет да изговара овакве будалаштине.

Научници који су створили ивермектин добили су нобелову награду због ефикасности тог лека у лечењу људи.

Али ово је Вучићева Србија и може им се шта им се прохте...

.

.
Како веровати људима који без блама ивермектин проглашавају леком за стоку???

То је као када би неко тврдио да је антибиотик лек за стоку.

Оба лека се користе за лечење људи и стоке и до ових дана ником није падало на памет да изговара овакве будалаштине.

Научници који су створили ивермектин добили су нобелову награду због ефикасности тог лека у лечењу људи.

Али ово је Вучићева Србија и може им се шта им се прохте...

.
Baš tako.

...

Epidemiološka situacija u Evropi se pogoršava: U 10 zemalja situacija zabrinjavajuća

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...ovije&utm_campaign=timeline&utm_content=vesti
Od 27 članica bloka, Belgija, Poljska, Holandija, Bugarska, Hrvatska, Ceška Republika, Estonija, Grčka, Mađarska i Slovenija su kategoriji zemalja u kojima je stanje vrlo zabrinjavajuće, objavio je ECDC.

Idemo odmah LIVE da vidimo koliko se vakcinisalo u tim zemljama do sad :ceka::

10.png

Dakle sem Hrvatske...koja je nafrizirana negde kao i mi...Ovo sve ostalo je negde vec na 60-80% nabodenih...:patkica:
I nije im pomoglo...

Dalje kaže:

Pandemija kovida-19 i dalje se ubrzano širi u Evropi , a stanje se ove sedmice ponovo pogoršalo i u Latinskoj Americi.

Da vidimo sad zbirno koliko se vakcinisalo u Evropi, pa samoj EU te Juznoj Americi :ceka::

11.png

Dakle...70%, a u svakom slucaju 2/3 nabodenih...posto je ranije pominjano da je 2/3 OK i da se posle toga sve resava...
I ? PRC...
Gde su i kako su spašeni vakcinom?
I kako i zasto nisu?

Provaksi, moze li neki alibi, ono vaše znate..., tipa krive su nevakcinisane bebe koje šire zarazu preko cucle, te istekla garancija, te rok trajanja vakcine, te trebalo je do sad vakcinu primati svaki mesec da bi te (u)radila, te laksa, te teza klinicka slika, te bla bla bla...?

Ajde raspalite, volim da citam vase alibije...:aha::zzzz:

...

I to je jedan od prilično glupih argumenata (ne mislim na tebe, nego na tvoj argument).
Nije niko završio na respiratoru zato što mu je otkazala jetra.
I zna se kako umire neko zbog otkazivanja pluća, a kako neko kome su otkazali bubrezi.
A čak i da se zna koji organ je tačno otkazao, ništa ti to ne pomaže u lečenju nekih budućih pacijenata, jer virus
napada sve unutrašnje organe, pa koji prvi otkaže...
A kod pacijenata sa komorbiditetima zna se šta će prvo da otkaže.

Dobro ali to njije odgovor na postaljeno ti pitanje nije postavljeno.

Pitanje se glasilo šta ako neko ima predinfarktno stanjem, otkazivanje bubrea i pluća.

Kako se to vodi? Kao čista situacija?

Kako se čoveku koji uz kovid ima još dve hronične bolesti utvrđuje uzrok smrti?

Krizni štab ne moze previse da razmislja - samo se upiše -> Korona... :tajna:

A obdukcije iako mogu da se rade (jer je SZO samo dala preporuku, dakle ne naredbu...a i da je naredba ko su pa oni...) se ne rade, upravo da bi se moglo spekulisati i frizirati podacima te manipulisati brojkama i celom agendom...

Jos jedan razlog je sto se ne rade obdukcije...
Jer bi se obdukcijama utvrdilo da je u pitanju biolosko oruzje...
A to su kreatori istog strogo zabranili da se o tome prica...
Eno i CIA nekidan rece kako ne znaju o poreklu virusa, ali da sigurno to nije biolosko oruzje...
Aha..."vrlo su uverljivi"...
Verujem im sve...vazi...kao i za 11.09.2001. sto im verujem...

...

Ajde raspalite, volim da citam vase alibije...
Evo za tebe i ostale avakse po hiljaditi put:
Nije bitno koliko ima zaraženih, bitan je broj ljudi na bolničkom lečenju i broj pacijenata na respiratorima.
Ortak (vakcinisan) je imao kovid, testirao se, bio pozitivan ali je preboleo praktično na nogama.
A vodi se u statistici kao zaražen, jer je bio pozitivan i ne pravi se razlika između njega i nekoga ko je zaglavio respirator.
Ako direktorka u Bataji kaže da 95% pacijenata na respiratorima nisu vakcinisani, to je za mene dovoljan dokaz.
Ako statistike u Nemačkoj kažu isto to, onda ja nemam razloga da verujem ili tvrdim suprotno.
Za one za koje je Zemlja ravna ploča ni to naravno nije dovoljno...

Krizni štab ne moze previse da razmislja - samo se upiše -> Korona... :tajna:

A obdukcije iako mogu da se rade (jer je SZO samo dala preporuku, dakle ne naredbu...a i da je naredba ko su pa oni...) se ne rade, upravo da bi se moglo spekulisati i frizirati podacima te manipulisati brojkama i celom agendom...

Jos jedan razlog je sto se ne rade obdukcije...
Jer bi se obdukcijama utvrdilo da je u pitanju biolosko oruzje...
A to su kreatori istog strogo zabranili da se o tome prica...
Eno i CIA nekidan rece kako ne znaju o poreklu virusa, ali da sigurno to nije biolosko oruzje...
Aha..."vrlo su uverljivi"...
Verujem im sve...vazi...kao i za 11.09.2001. sto im verujem...

...
Što se tiče obdukcija sve je rekao Zoran Stanković.

Ako direktorka u Bataji kaže da 95% pacijenata na respiratorima nisu vakcinisani, to je za mene dovoljan dokaz.

Dovoljan dokaza za šta?

Da su tamo upućivali uglavnom nevakcijisane što dalje verovatno znači da su tamo umrli bili uglavnom nevakcijisani. Ali to ništa ne dokazuje.

Ali dokazalo bi da najveće zdravstvene ustanove ne odbijaju da obelodane šta se kod njih zbiva gde su uglavnom vakcijisani,

Direktorica Bataje je izjavila da su vakcine eksperimentalne i da virus nije dovoljno naučno istražen.

Jedini način da vidite promenu na organu je da taj organ stavite ispred sebe i da vidite da li taj organ izgleda zdravo ili bolesno,ako deluje bolesno uzme se isečke tkiva,da te isečke tkiva specijalnim metodama obrađujete u patohistološkim laboratorijama a nakon toga uradite običnu mikroskopiju uvećavate to vidno polje stotinjak i više puta a i može sa elk.mikroskopom koji mogu da idu ispod nivoa ćelija najsitnije delove ćelije da analiziraju i da taj način kažete mi smo to našli.

Poslednja izmena:
Evo za tebe i ostale avakse po hiljaditi put:
Nije bitno koliko ima zaraženih, bitan je broj ljudi na bolničkom lečenju i broj pacijenata na respiratorima.
Ortak (vakcinisan) je imao kovid, testirao se, bio pozitivan ali je preboleo praktično na nogama.
A vodi se u statistici kao zaražen, jer je bio pozitivan i ne pravi se razlika između njega i nekoga ko je zaglavio respirator.
Ako statistike u Nemačkoj kažu isto to, onda ja nemam razloga da verujem ili tvrdim suprotno.
Za one za koje je Zemlja ravna ploča ni to naravno nije dovoljno...

Evo ti ne od ortaka nego od mene, dakle iz prve, a ne druge ruke...
Preboleo koronu dvaput, April i Oktobar (dakle sezonski sa promenom godisnjih doba tacno na pola godine, kao i klasicni grip, premda ovo jeste teze od obicnog gripa jer je u pitanju kreirano biolosko oruzje)
Oba puta na nogama...premda sam naravno mirovao
I posle prvog puta sam imao antitela više nego neki vakcinisani, tako da je ovaj drugi put prosao jos brze...
A i sad posle drugog puta cu opet meriti antitela i verujem da ce ih biti jos vise...
A sve bez vakcine...dakle verujuci u svoj prirodni imuni sistem sam mu dao prostora i vremena da se sam izgradi i bori
S tim sto sam naravno organizmu davao "goriva" za tu borbu u vidu ishrane, dosta tecnosti i vitamina C,D i Cinka

Dr. horor Adzicki "verujem" samo tako...jer je dokazano da propagandno ne govori istinu...sem sto se i izuzetno neeticki odnosi prema pacijentima...gotovo zastrasujuce odvratno...

...

Dobro ali to njije odgovor na postaljeno ti pitanje nije postavljeno.
Pitanje se glasilo šta ako neko ima predinfarktno stanjem, otkazivanje bubrea i pluća.
Kako se to vodi? Kao čista situacija?
Ide čovek sa predinfarktnim stanjem preko ulice, obori ga automobil, ne ubije ga, ali on zbog toga dobije infarkt i umre...
Kako bi ti to zaveo? Kao čistu situaciju?

Мене скоро да уопште не занима. Али када видим какав случај неко треба да буде да би сада био примљен у болницу (чак и без вируса, са неким другим проблемом)... То стање је врло лоше и ко зна када ће се поправити.
Разочаран сам тиме "ако је мени добро, остатак света мож' да пропадне, нећу да трепнем". Врло себично, ако мене питаш.
Прекасно. Није то лоша прича, напротив, оно као удари на људскост, на хуманизам и сл. али прекасно. Након свих оних жентурача у црном, љекара без граница и силних „хуманитараца” којих смо се нагледали, та прича о бризи за друге није више ни за бувљак.

Dr. horor Adzicki "verujem" samo tako...jer je dokazano da propagandno ne govori istinu...
Ne verujem ja nikome 100% ali ne vidim razlog da su baš sve države sveta unisono odlučile da maltretiraju svoje
građane, znači priče o nekoj zaveri svetskih razmera su jednostavno idiotizam.

sem sto se i izuzetno neeticki odnosi prema pacijentima...gotovo zastrasujuce odvratno...
To je druga priča, tu se slažemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back