Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kada cemo da dobijemo druge mrna vakcine, pa majku mu nije kovid jedina bolest?

sta je problem sad? zasto cekamo na druge mrna vakcine, ako znamo da vec postoje konkretno moderna je ispitivala 2017 vakcinu protov gripa influence

mi vidimo da sad se samo uhvati novi soj i samo izbace novu mrna vakcinu protiv kovida, 3 sreca fajzerusa

pa sta je onda problem da izbace i za druge bolesti?
.
Нпр. за данас већ заборављени АИДС.

Што је најгоре, лудило уопште не јењава већ прелази у вишу фазу.

Креће идиотсдка кампања за вакцинисање деце код које не постоји апсолутно никакав ризик.

Толико је ту покварености да здрав разум не може да схвати.

У САД је дозвољено да се вакцинишу деца и без сагласности родитеља!

Значи без пратње родитеља не може у ресторан, а може да му се убризга експериментална супстанца која му уопште није потребна и која може дете да га усмрти.

.

Krenulo od Amerike i orange biznismena a prenelo se na Evropu...nažalost.
Širi se brže nego bilo koja zaraza a leka nema.

np_file_90007.jpeg

Ma jeste ali za kratko vreme od kada je Korona , vi ste osmislili bukvalno leksikon zavera.
Prosto da vam i ludi pozavide koliko ste maštoviti.
Прво, дакле било је завјера. Није тешко претпоставити да их и сада има, бар понекад и бар понека.
Друго, који МИ? Ти ниси у стању разликовати нпр. полулудог лика који трабуња о којечему па и вакцинама од некога ко се уредно цијепио док му одједном нису потурени неиспитани препарати. Теби су сви ОНИ, сви су исти, дијелиш људе на оће цијепи – неће цијепи. Да то није помало завјеренички?
Треће, кад нешто овако смрди као ова прича с короном, кад је све препуно очигледних званичних лажи, више него логично је претпоставити да се иза званичних лажи крије нешто друго. А кад се иза званичне верзије крије нешто друго, па шта је то ако није завјера? Каква? Не знам, као ни многи који примјећују лажи али такође не знају праву истину. И шта је чудно кад се тако у мору лажи појављује и море претпоставки, од прилично логичних па све до потпуно суманутих?
Четврто, зар не мислиш да се истина најбоље сакрива тако што се производи хрпа полуистина, а ако неко случајно и напипа праву истину, онда се нађе неспорни лудак да то јавно изнесе јер ко ће лудом вјеровати? Шта је од свега што се чује истина, шта полуистина, а шта потпуна бесмислица, мора човјек процијенити сам.
И пето, није лако у оваквим околностима остати „нормалан”, али треба покушати. Оштро се окомити на неку теорију која смрдуцка, а слијепо вјеровати у другу која заудара није баш најмудрије.

Прво, дакле било је завјера. Није тешко претпоставити да их и сада има, бар понекад и бар понека.
Друго, који МИ? Ти ниси у стању разликовати нпр. полулудог лика који трабуња о којечему па и вакцинама од некога ко се уредно цијепио док му одједном нису потурени неиспитани препарати. Теби су сви ОНИ, сви су исти, дијелиш људе на оће цијепи – неће цијепи. Да то није помало завјеренички?
Треће, кад нешто овако смрди као ова прича с короном, кад је све препуно очигледних званичних лажи, више него логично је претпоставити да се иза званичних лажи крије нешто друго. А кад се иза званичне верзије крије нешто друго, па шта је то ако није завјера? Каква? Не знам, као ни многи који примјећују лажи али такође не знају праву истину. И шта је чудно кад се тако у мору лажи појављује и море претпоставки, од прилично логичних па све до потпуно суманутих?
Четврто, зар не мислиш да се истина најбоље сакрива тако што се производи хрпа полуистина, а ако неко случајно и напипа праву истину, онда се нађе неспорни лудак да то јавно изнесе јер ко ће лудом вјеровати? Шта је од свега што се чује истина, шта полуистина, а шта потпуна бесмислица, мора човјек процијенити сам.
И пето, није лако у оваквим околностима остати „нормалан”, али треба покушати. Оштро се окомити на неку теорију која смрдуцка, а слијепо вјеровати у другу која заудара није баш најмудрије.

šesto - kaži im kaži im ništa ne znaju a pred očima im sve

1626096550636.png

Ma sve je to u redu ali zašto samo vi šizoidni prepoznajete zavere ?

Jeсу ли пре короне постојале те теорије завера ? Јесу.
Како су теоретичари завера то знали ?
Да ли су се оне поклопиле са стварношћу ? Нису.
Зашто ? Зато што је Русија у тим вашим теоријама требало да буде суверенистичка држава која ће одбити западне вакцине, а десило се да су они први направили вакцине.
Шта сте онда ви урадили ? Напали сте Русију и прогласили Русе и Путина за глобалистичке слуге, рептиле и НСП робове итд.

Шта се десило овде у Србији ? Сви који су се заразили које знам су невакцинисани ? И нико није умро од вакцине или имао неке последице ?
Од ковида се умирало и тек како је било последица.

Како да ја верујем вама антиваксерима, када реалност ми даје тотално другачију слику ?
Прво сте напали Русију, онда је реалност напала вас.

Ајде је%еш Русију, можда је Путин преко ноћи прешао на страну запада, да би нама напакостио ...

Poslednja izmena od moderatora:
Evo Gambic je jedini desničar na krsti koji ne širi teorije zavere o vakcinama...
Веровао сам ја у теорију завере о вакцинама, јер оне су настале неколико година пре пандемије и наравно зато што оне долазе из нашег десног сектора.
Међутим, прво отрежњење је дошло из Русије са Спутњиком ... онда сам делимично био против вакцина и решио да посматрам непосредно окружење.
Остало је да игноришем медије, како ваксерске тако и антиваксерске и да анализирам само своје окружење, дакле шта се дешава са породицом, пријатељима, колегама, комшијама, познаницима, само са људима које познајем.
И дошао сам до закључка, да је пар људи умрло, неколико њих трпи последице прележаног вируса, неки су прошли пакао болнице и чекања на -10 по пет сати, неки су само имали тежи грип ... али апсолутно нико од њих није вакцинисан.

Или пример брачни пар, она метиљава али вакцинисана њој ништа, а он невакцинисан одваљен од брега, па заглавио Арену.

Веровао сам ја у теорију завере о вакцинама, јер оне су настале неколико година пре пандемије и наравно зато што оне долазе из нашег десног сектора.
Међутим, прво отрежњење је дошло из Русије са Спутњиком ... онда сам делимично био против вакцина и решио да посматрам непосредно окружење.
Остало је да игноришем медије, како ваксерске тако и антиваксерске и да анализирам само своје окружење, дакле шта се дешава са породицом, пријатељима, колегама, комшијама, познаницима, само са људима које познајем.
И дошао сам до закључка, да је пар људи умрло, неколико њих трпи последице прележаног вируса, неки су прошли пакао болнице и чекања на -10 по пет сати, неки су само имали тежи грип ... али апсолутно нико од њих није вакцинисан.

Или пример брачни пар, она метиљава али вакцинисана њој ништа, а он невакцинисан одваљен од брега, па заглавио Арену.
Шта да радимо са онима чија искуства из окружења дају потпуно супротне
закључке?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back