psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.357
Почео си о искуству из окружења а сад тупиш о теоријама завера, антиваксерима и политици.Искрено да ти кажем, не верујем антиваксерима. Измишљали су лажи и пре пандемије, па су онда и те нове теорије мењали у складу са новим околностима.
То су лицемери, јајаре које и Русију нападају, а до јуче су се клели у њих.
Они ће можда и сазнати за један случај који одговара теорији завере, али ће рећи да таквих случајева има на стотине.
Какав дебил требаш бити, ако знаш да ти Вучић гради прљаве фабрике и шири систем нових ТЕ, а онда за загађење ваздуха оптужити ЦИА авионе.
То су ретарди, да не употребим неку тежу реч као ретардирани имбецили.
Од 'најстрашнијег' и 'највиралнијег' вируса икада наводно су ми боловали син и брат, сво време
су били са својим укућанима и ником ништа, сви негативни и здрави рачунајући и позитивне.
Никакве мере нисмо примењивали, обојица спавали са женама, пили, јели, дружили се.
Ја сам водио живот као и пре, круг пријатеља и пријатеља од пријатеља је огроман и ништа.
У суседству сви здрави, срећни и весели. Имам породицу у Швици и Аустралији, нико не зна
никог ко је оболио. Једина наводна жртва короне нама позната је моја баба која је умрла
у 97-ој години живота у старачком дому. Из информација које сам успео да добијем легла
жена у кревет, заспала и више се није пробудила. Тело смо добили у лименом ковчегу,
који се плаћа и то је то, још једна жртва у билдовању бројева.
Шта треба да мислим после оваквих искустава?