Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Искрено да ти кажем, не верујем антиваксерима. Измишљали су лажи и пре пандемије, па су онда и те нове теорије мењали у складу са новим околностима.
То су лицемери, јајаре које и Русију нападају, а до јуче су се клели у њих.
Они ће можда и сазнати за један случај који одговара теорији завере, али ће рећи да таквих случајева има на стотине.

Какав дебил требаш бити, ако знаш да ти Вучић гради прљаве фабрике и шири систем нових ТЕ, а онда за загађење ваздуха оптужити ЦИА авионе.
То су ретарди, да не употребим неку тежу реч као ретардирани имбецили.
Почео си о искуству из окружења а сад тупиш о теоријама завера, антиваксерима и политици.
Од 'најстрашнијег' и 'највиралнијег' вируса икада наводно су ми боловали син и брат, сво време
су били са својим укућанима и ником ништа, сви негативни и здрави рачунајући и позитивне.
Никакве мере нисмо примењивали, обојица спавали са женама, пили, јели, дружили се.
Ја сам водио живот као и пре, круг пријатеља и пријатеља од пријатеља је огроман и ништа.
У суседству сви здрави, срећни и весели. Имам породицу у Швици и Аустралији, нико не зна
никог ко је оболио. Једина наводна жртва короне нама позната је моја баба која је умрла
у 97-ој години живота у старачком дому. Из информација које сам успео да добијем легла
жена у кревет, заспала и више се није пробудила. Тело смо добили у лименом ковчегу,
који се плаћа и то је то, још једна жртва у билдовању бројева.
Шта треба да мислим после оваквих искустава?

Postoje i mišljenja slicna ovom -
"Sve ovo sa takozvanom pandemijom i jeste planirano da bi se neki zaradili na vakcinama a u stvari pandemija ni virus ne postoje.Nema viurusa niti virus ubija.Ubijaju maske i ubijaju vakcine.Ubijaju i rukavice ali manje"
ma ko kaze da virus ne postoji? neki tamo ravnozemljasi?

jel vi shvatate da je neko gledao - szo.fda da pomre sto vise ljudi, da su lekovi bolesnima uskracivani jer navodno ne deluju, vec stete [ sada dokazno falsifikat preko lancet-a], da bi se vama uterao strah, pomrlo sto vise, i tek onda vakser lobi zavaljao vakcine sa maksimalnim profitom?

kome to danas nije jasno, bice mu jasno kada se donesu presude celnicima szo, vec vidimo indijska advokatska komora je predala stvar na sud

zaprecena je cak smrtna kazna za ovaj zlocin! - pa ako je nekom i dalje do zafrkancije, ...

Poslednja izmena:

Stigao još jedan soj​

B92 pre 16 minuta | index.hr
28343170jljull.jpg

U BiH otkriven je prvi slučaj gama soja, potvrdio je Teufik Goletić, šef laboratorije za molekularno-genetska i forenzička istraživanja.
Ништа без омикрона и ипсилона...дп краја алфабета, бато...

Пријатељ живи у Дојчланду. У априлу боравио у Новом Саду (има кућу), вакцинисао се Фајзер вакцином и вратио у Дојчланд. У мају добио срчку. Прије тога није имао кардиоваскуларних проблема.
To je tako samo posle prve vakcine, Nazalost, nije sacekao drugu.

Обе је примио у НС-у. Био је ту мјесец дана.
Meni je zao smrti tog coveka, ali to sa ovom vakcinom zaista nema
veze. Pfizer/Biontech vakcina zaista moze da izazove zapaljenje srcanog
misica, ali samo kod jako mladih ljudi, takoreci dece. Bilo je nekoliko
slucajeva u Izraelu kada su poceli da vakcinisu decu, inace nije poznato
da su ljudi dobijali infarkt zbog vakcine.

Meni je zao smrti tog coveka, ali to sa ovom vakcinom zaista nema
veze. Pfizer/Biontech vakcina zaista moze da izazove zapaljenje srcanog
misica, ali samo kod jako mladih ljudi, takoreci dece. Bilo je nekoliko
slucajeva u Izraelu kada su poceli da vakcinisu decu, inace nije poznato
da su ljudi dobijali infarkt zbog vakcine.
Naravno da ima veze.
Ne moze direktnije biti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back