Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.863
Ма све јасно к’о дан. На криву никаквог утицаја нема одлука да се тестирају само они са израженим симптомима и да се број циклуса смањи на 25. Број новозаражених је опао искључиво због цијепљења.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма све јасно к’о дан. На криву никаквог утицаја нема одлука да се тестирају само они са израженим симптомима и да се број циклуса смањи на 25. Број новозаражених је опао искључиво због цијепљења.
Oprez je prisutan.Bas i nije tako...
Pre par dana gledao sam na Nova-S nekog naseg novinara koji se javio iz Izraela i uglavnom su sve mere i dalje ostale na snazi,maska,distanca itd....
И Пољска је својевремено, за свињског грипа, била једина европска држава која није наручила милионе „свињских” вакцина... па им паде авион и изгибе пола владе.За B92.net из Танзаније: Забранили да се помене корона, а онда је умро председник...
Танзанија је једна од ретких земља у којој се током већег дела пандемије умањивао њен значај, а онда је од ковида 19 преминуо председник.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=03&dd=21&nav_category=78&nav_id=1830438
Sa ciframa svi muljaju i lazu,trenutno sam u takvom modu da nikome ne verujem niti jednu rec,pogotovo informacijama i propagandi koje se serviraju celom svetu.A ta vest iz Izraela je ocigledan primer kako se siri propaganda,kao slave rodjendan svi su vakcinsani i ispada kao da se zivot vratio u normalu kad ono javi se covek iz Izraela i kaza da su mere i dalje ostale iste.Oprez je prisutan.
Ali su daleko od scenarija iz Srbije.
Kao vindous apdejtSa ciframa svi muljaju i lazu,trenutno sam u takvom modu da nikome ne verujem niti jednu rec,pogotovo informacijama i propagandi koje se serviraju celom svetu.A ta vest iz Izraela je ocigledan primer kako se siri propaganda,kao slave rodjendan svi su vakcinsani i ispada kao da se zivot vratio u normalu kad ono javi se covek iz Izraela i kaza da su mere i dalje ostale iste.
Ako je samo do vakcinacije ja sam prvi da se svi vakcinisemo i da nas ostave na miru,samo se bojim da se to nece desiti i da ce korona da traje dok neko sa vrha ne kaze dosta je bilo,gasi koronu dosta je bilo mera zatvaranja maski i ostalog i da onda bolest prelazi u sezonski mod gde cemo se morati vakcinisati svake godine kao sto je to bio slucaj protiv gripa...
Опет антируска пропаганда ? Како се то десило ? Западни глобалисти Сорош и екипа наручили убиство, а руски глобалисти извршили ?И Пољска је својевремено, за свињског грипа, била једина европска држава која није наручила милионе „свињских” вакцина... па им паде авион и изгибе пола владе.
То већ постоји у Кини и Израелу, шта се чудиш?
Ja sam postavio tu ludu pošto ona urla teorije koje ti zastupaš ziloteТо већ постоји у Кини и Израелу, шта се чудиш?
Ниси чуо за ''паметне градове''... Ма колико ''кјуноновци'' били слуђени, ипак нису будале попут теби сличних да не виде очима оно о чему се прича
Сад се вадиш на саракзам комићу, кад те увате у незнању...Ja sam postavio tu ludu pošto ona urla teorije koje ti zastupaš zilote
Operisan si vidim od sarkazma..
Koje neznanje , citiraj moje pisanje.Сад се вадиш на саракзам комићу, кад те увате у незнању...
Џаба се сад претвараш у ''умереног''Koje neznanje , citiraj moje pisanje.
Ako ne, ućuti i pokri se ušima deluzionisto.
ti si izgleda bezao sa casova geografije: brazil, kao i australija je na juznoj hemisferi, sto znaci, kada ti imas leto, oni imaju zimu, tako da su korona talasi pomereni - invertovani, cak iako njihova zima nije ni nalik nasoj [takodje, i duboki mraz ubija viruse, sto oni nemaju]Da posebno će sunce da ubije virus.
Evo u Brazilu su vrućine a virus ih razbija, bukvalno je kolabirao zdravstveni sistem pod pritiskom ogromnog broja obolelih.
Brazilski soj, P1 ih razbija, mnogo zarazniji i izgleda i značajno smrtonosniji, mada to može biti i posledica kolapsa zdravstvenog sistema.
U celoj zemlji je popunjenost kreveta na intenzivnoj nezi preko 90% a to je definicija kolapsa, nove kritične pacijente nemaš gde da staviš
As Brazil lies in the Southern Hemisphere, its seasons are the exact opposite of what Northern Hemisphere residents are used to: summer is December through March and winter June through September.
Ja sam postavio tu ludu pošto ona urla teorije koje ti zastupaš zilote
Operisan si vidim od sarkazma..
Мики Милане је постао мим, ко прати Инстаграм и Ток Ток јасно му је све.E sad sam sve video
Susjedi pukli ko oblanda![]()
![]()
Korona žurka - Zagreb sve uz Miki, Milane by Vera Matović
https://www.tiktok.com/@designbyab/video/6941905084636744965?is_copy_url=1&is_from_webapp=v3
gde je onaj tisutljećni sin da ga sprdamo malo, naši bar uz užičko igraju, ovi njihovi uz cajke sa dna kace
.Следећим особама се прво даје приступ вакцинацији:
Након тога долазе:
- Људи стари 75 година и више
- Особе са хроничним болестима највећег ризика, без обзира на старост
- Људи који живе у дому пензионера или неге. Особље које је у контакту са становницима домова за пензију и негу такође има могућност вакцинације у исто време.
- Људи старости између 65 и 74 године
Ovo je "skinuto" sa njihovog zvanicnog sajta (automatski prevod) o preporuci kome se daje ..
То су групе на којим у клиничким испитивањима дејство ове експерименталне супстанце није испитано.
У неким земљама је већ забрањено давање ове супстанце тим групама.
За остале, с рударским поздравом, СРЕЋНО!
.
.Ovo je "skinuto" sa njihovog zvanicnog sajta (automatski prevod) o preporuci kome se daje .
A i bilo je na televiziji ko je gledao na nasem jeziku.
Čim se otvaraju tri fabrike , znači da ce se primati kao od gripa..
Апсолутно верујем.
У овој, трећој фази клиничких испитивања одступило се од свих етичких норми које је прописала савремена медицина.
Нек је свима Бог у помоћ.
.
zato i postoji uvek novi i novi soj, to vise nije par novih sojeva nego na stotine - cepljenje se nastavlja do u vecnostМа све јасно к’о дан. На криву никаквог утицаја нема одлука да се тестирају само они са израженим симптомима и да се број циклуса смањи на 25. Број новозаражених је опао искључиво због цијепљења.