Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма све јасно к’о дан. На криву никаквог утицаја нема одлука да се тестирају само они са израженим симптомима и да се број циклуса смањи на 25. Број новозаражених је опао искључиво због цијепљења.

За B92.net из Танзаније: Забранили да се помене корона, а онда је умро председник...

Танзанија је једна од ретких земља у којој се током већег дела пандемије умањивао њен значај, а онда је од ковида 19 преминуо председник.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=03&dd=21&nav_category=78&nav_id=1830438

За B92.net из Танзаније: Забранили да се помене корона, а онда је умро председник...​

Танзанија је једна од ретких земља у којој се током већег дела пандемије умањивао њен значај, а онда је од ковида 19 преминуо председник.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=03&dd=21&nav_category=78&nav_id=1830438
И Пољска је својевремено, за свињског грипа, била једина европска држава која није наручила милионе „свињских” вакцина... па им паде авион и изгибе пола владе.

Oprez je prisutan.
Ali su daleko od scenarija iz Srbije.
Sa ciframa svi muljaju i lazu,trenutno sam u takvom modu da nikome ne verujem niti jednu rec,pogotovo informacijama i propagandi koje se serviraju celom svetu.A ta vest iz Izraela je ocigledan primer kako se siri propaganda,kao slave rodjendan svi su vakcinsani i ispada kao da se zivot vratio u normalu kad ono javi se covek iz Izraela i kaza da su mere i dalje ostale iste.
Ako je samo do vakcinacije ja sam prvi da se svi vakcinisemo i da nas ostave na miru,samo se bojim da se to nece desiti i da ce korona da traje dok neko sa vrha ne kaze dosta je bilo,gasi koronu dosta je bilo mera zatvaranja maski i ostalog i da onda bolest prelazi u sezonski mod gde cemo se morati vakcinisati svake godine kao sto je to bio slucaj protiv gripa...

Sa ciframa svi muljaju i lazu,trenutno sam u takvom modu da nikome ne verujem niti jednu rec,pogotovo informacijama i propagandi koje se serviraju celom svetu.A ta vest iz Izraela je ocigledan primer kako se siri propaganda,kao slave rodjendan svi su vakcinsani i ispada kao da se zivot vratio u normalu kad ono javi se covek iz Izraela i kaza da su mere i dalje ostale iste.
Ako je samo do vakcinacije ja sam prvi da se svi vakcinisemo i da nas ostave na miru,samo se bojim da se to nece desiti i da ce korona da traje dok neko sa vrha ne kaze dosta je bilo,gasi koronu dosta je bilo mera zatvaranja maski i ostalog i da onda bolest prelazi u sezonski mod gde cemo se morati vakcinisati svake godine kao sto je to bio slucaj protiv gripa...
Kao vindous apdejt

И Пољска је својевремено, за свињског грипа, била једина европска држава која није наручила милионе „свињских” вакцина... па им паде авион и изгибе пола владе.
Опет антируска пропаганда ? Како се то десило ? Западни глобалисти Сорош и екипа наручили убиство, а руски глобалисти извршили ?

До које мере иде ваше лудило са теоријама завере хахахахахаха :hahaha: :lol: стварно нисте нормални.

Али то се бар не тиче нас, најјаче су ми оне теорије завере када браните режим АВ и кријете да нас кинеске, америчке и друге прљаве фабрике трују и све приписујете неким авионима, хеликоптерима и дроновима.

п.с. а чокалију Трајковског, зашто су смакнули западно-руско-кинески глобалисти ?

То већ постоји у Кини и Израелу, шта се чудиш?

Ниси чуо за ''паметне градове''... Ма колико ''кјуноновци'' били слуђени, ипак нису будале попут теби сличних да не виде очима оно о чему се прича

То већ постоји у Кини и Израелу, шта се чудиш?

Ниси чуо за ''паметне градове''... Ма колико ''кјуноновци'' били слуђени, ипак нису будале попут теби сличних да не виде очима оно о чему се прича
Ja sam postavio tu ludu pošto ona urla teorije koje ti zastupaš zilote 🤣
Operisan si vidim od sarkazma..

Da posebno će sunce da ubije virus.

Evo u Brazilu su vrućine a virus ih razbija, bukvalno je kolabirao zdravstveni sistem pod pritiskom ogromnog broja obolelih.
Brazilski soj, P1 ih razbija, mnogo zarazniji i izgleda i značajno smrtonosniji, mada to može biti i posledica kolapsa zdravstvenog sistema.

U celoj zemlji je popunjenost kreveta na intenzivnoj nezi preko 90% a to je definicija kolapsa, nove kritične pacijente nemaš gde da staviš
ti si izgleda bezao sa casova geografije: brazil, kao i australija je na juznoj hemisferi, sto znaci, kada ti imas leto, oni imaju zimu, tako da su korona talasi pomereni - invertovani, cak iako njihova zima nije ni nalik nasoj [takodje, i duboki mraz ubija viruse, sto oni nemaju]

dakle u brazilu je vrhunac korone prosle godine bio u sred naseg leta, u avgustu, dok smo mi imali minumim slucajeva - za zemlje juzne hemisfere je sve obrnuto, kada pricamo o sezonama, i talasima... ovo je samo deo objasnjenja, a moguce je da si ti delimicno u pravu za soj

As Brazil lies in the Southern Hemisphere, its seasons are the exact opposite of what Northern Hemisphere residents are used to: summer is December through March and winter June through September.

Poslednja izmena:
Ja sam postavio tu ludu pošto ona urla teorije koje ti zastupaš zilote 🤣
Operisan si vidim od sarkazma..

To ti je osnovni problem sa teorijama zavere, lako se gubi granica i od neke opravdane sumnje preraste u potpuno ludilo

Problem je u izvorima sa kojih se oni napajaju i ne možeš ti sada da veruješ u nešto što tamo pričaju a da za drugu stvar koju tvrdi isti "guru" kažeš da je čista glupost. Tako te lako dovedu u stanje da prihvataš sve ili ništa i onda od sumnje da je 9/11 fake, vrlo brzo uletiš u kemrtrejls, zrake smrti, anitvax, adenohrom, iluminate, vanzemaljce i ljude guštere i normalno ravnu zemlju kao krunu cele priče.

Kao i svaka sekta oni insistiraju da prihvatiš ceo paket, nema tu umerenih

Ovako pisu Svajcarci .
"

Ко треба да се вакцинише?​

Према стратегији вакцинације ЦОВИД-19, приоритет вакцинацији треба дати следећим циљним групама:

Циљна група 1: посебно рањиви људи

Даље одређивање приоритета је неопходно унутар групе посебно осетљивих људи. То је зато што у почетној фази није доступно довољно доза вакцине за све посебно осетљиве људе.

Следећим особама се прво даје приступ вакцинацији:

• Људи стари 75 година и више
  • Особе са хроничним болестима највећег ризика, без обзира на старост
  • Људи који живе у дому пензионера или неге. Особље које је у контакту са становницима домова за пензију и негу такође има могућност вакцинације у исто време.

Након тога долазе:

• Људи старости између 65 и 74 године
  • Људи млађи од 65 година са хроничним болестима који још увек нису вакцинисани

Да ли имате хроничну болест, али не знате да ли је то једна од најризичнијих хроничних болести? Испод ћете наћи листу најризичнијих хроничних стања. Ако имате болест која је на списку, можете се пријавити за приоритетну вакцинацију."

Следећим особама се прво даје приступ вакцинацији:
  • Људи стари 75 година и више
  • Особе са хроничним болестима највећег ризика, без обзира на старост
  • Људи који живе у дому пензионера или неге. Особље које је у контакту са становницима домова за пензију и негу такође има могућност вакцинације у исто време.
Након тога долазе:
  • Људи старости између 65 и 74 године
.
То су групе на којим у клиничким испитивањима дејство ове експерименталне супстанце није испитано.

У неким земљама је већ забрањено давање ове супстанце тим групама.

За остале, с рударским поздравом, СРЕЋНО!

.

.
То су групе на којим у клиничким испитивањима дејство ове експерименталне супстанце није испитано.

У неким земљама је већ забрањено давање ове супстанце тим групама.

За остале, с рударским поздравом, СРЕЋНО!

.
Ovo je "skinuto" sa njihovog zvanicnog sajta (automatski prevod) o preporuci kome se daje .
A i bilo je na televiziji ko je gledao na nasem jeziku.

Ovo je "skinuto" sa njihovog zvanicnog sajta (automatski prevod) o preporuci kome se daje .
A i bilo je na televiziji ko je gledao na nasem jeziku.
.
Апсолутно верујем.

У овој, трећој фази клиничких испитивања одступило се од свих етичких норми које је прописала савремена медицина.

Нек је свима Бог у помоћ.

.

.
Апсолутно верујем.

У овој, трећој фази клиничких испитивања одступило се од свих етичких норми које је прописала савремена медицина.

Нек је свима Бог у помоћ.

.
Čim se otvaraju tri fabrike , znači da ce se primati kao od gripa.
D' idemo u teorije z i jednom nastampaju neki kod za vanzemaljce kao u seriji dosije x.
Da li se dobro sećam da se i u toj seriji čeka neka vakcina .

Ма све јасно к’о дан. На криву никаквог утицаја нема одлука да се тестирају само они са израженим симптомима и да се број циклуса смањи на 25. Број новозаражених је опао искључиво због цијепљења.
zato i postoji uvek novi i novi soj, to vise nije par novih sojeva nego na stotine - cepljenje se nastavlja do u vecnost
ako kojim slucajem vakseri izgibe, razmislice da li da okrive nov soj, ili nas koji nosimo maske nepravilno... mozda ce da okrive nasu decu cak!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back