V R I L

i sta ja na ovo da ti kazem?

da skaces sam sebi u usta...opet...ajd;
skaces sam sebi u usta, kontradiktoran si, vrdas i okolisas...sve se kod tebe svodi na "parole" i praznu pricu ( i to "tudju" nas "originalni mislioce"...:roll:)
to su do sad i "pacijenti" ukapirali pa nije ni cudo da te prozivaju...moze im se :mrgreen:

a diplome pominjes sam...znas kako, da nisam ovako fina sad bih ti rekla npr. "sta se k***** kad ne znas (ne mozes?) da letis ?"
e Asfalte, Asfalte...
bolje "pali skener" Asfalte, da se "bolje upoznamo"...inace sve ostaje u domenu (tvojih) praznih parola...
samo da znas, ovo ti je "rukavica u lice"...u slucaju da opet planiras vrdanje, racunaj na to da si se do yaya izblamirao, sad i ovdje... :mrgreen:

( i - opet, naravno...jerbo si nam "duzan" odredjeni popis literature od onomad...;) )

Ok izblamirao sam se, smeskaj se i uzivaj. Nikom nista nisam duzan.:mrgreen:

Врагана... пусти га... видиш да је у питању Илуминатов старији брат, или тако нешто... ;)

Све зна... али кад треба да објасни... ништа не зна... :mrgreen:

Видиш да нас лик 3 стране константно завлачи... и прави нас будалама... нека га, нек нам је он само паметан, са својим IQ 164 и два завршена факултета... ми ћемо остати "глупи" и "неуки"... :mrgreen:

Snago, to sam i ja jos pre 3 strane vama pokusavao da kazem, al se niste dali. Da bih vam nesto objasnio prvo morate da stvorite podlogu za prihvatanje objasnjenja. To sto vama moja objasnjenja deluju kao proseravanje, to je vasa stvar, pitanje vasih kapaciteta.
Prvo moramo da razlucimo nase poglede na sebe i svet, pa tek onda dolazi bilo koja druga prica. Al dzaba to, kada vi niste u stanju da shvatite da niste savrseni i da niste popili svo znanje ovog sveta, da postoji jos mnogo toga sto ne znate i da postoje stvatri koje niste u stanju da shavtite.
Ako ne mrdnete iz te caure u koju ste se zacaurili bice kao sto si rekao na kraju svog posta...

a koje si ti to fakultete te zavrsio?
fakultet za primenjenu astrologiju i visu skolu proucavanja aure?
doduse, mozda si i neki pravi....pa poznato je da svaki balvan moze da zavrsi faks....

elem, ajmo, naucnice, daj da vidimo to tvoje znanje :):)
ajde ajde, nije tako tesko, pa treba da pokazes samo ono sto znas....
ajde, da te vidimo da ti maknes iz svoje caurice i svoje JEDNE JEDINE price koju plasiras ovde....

dakle, da cujem.

a koje si ti to fakultete te zavrsio?
fakultet za primenjenu astrologiju i visu skolu proucavanja aure?
doduse, mozda si i neki pravi....pa poznato je da svaki balvan moze da zavrsi faks....

elem, ajmo, naucnice, daj da vidimo to tvoje znanje :):)
ajde ajde, nije tako tesko, pa treba da pokazes samo ono sto znas....
ajde, da te vidimo da ti maknes iz svoje caurice i svoje JEDNE JEDINE price koju plasiras ovde....

dakle, da cujem.

mozdak onaj..."carobnjacki koledz" Hogwarts ili kakoseveczove...? :mrgreen:

dakle, da cujem.

Da bih vam nesto objasnio prvo morate da stvorite podlogu za prihvatanje objasnjenja

Covece ti nemas NIJEDNU PRICU. Ej, zapocnes temu sa linkom na vikipediju:shock:!?!?!!?

Moderator bi pre tebe trebalo da otera, jer guras nos tamo gde mu nije mesto, tj ovde na kultnim stvarima neko postuje nesto i onda se ti pojavis i kazes Dokaz? Ne mozes da trazis dokaz o necemu sto ne znas.

Covece ti nemas NIJEDNU PRICU. Ej, zapocnes temu sa linkom na vikipediju:shock:!?!?!!?

kolko se ja secam, ja ovu temu nisam zapoceo.
oces dokaz?
treba samo da kliknes na prvu stranicu i videces i sam :):)

Moderator bi pre tebe trebalo da otera, jer guras nos tamo gde mu nije mesto, tj ovde na kultnim stvarima neko postuje nesto i onda se ti pojavis i kazes Dokaz? Ne mozes da trazis dokaz o necemu sto ne znas.

ne, tebe treba da opera zato sto si ti onaj koji gura nos tamo gde mu nije mesto i ti si onaj koji na SVIM temama lupeta jedno te isto i onaj koji nikad ne pise o temi.
dakle - pokvareni spamer....

a ove tvoju pricicu furaj nekim poluglupim cetrnaestogodisnjakinjama, one ce da se naloze na takve baljezgarije, pa onda ti i laminat mozete zajedno da ih ******.....

khmmm...kultno i okultno NISU sinonimi + pdf natprirodne pojave i misterije ti je...tu negdje...;)

:lol::lol::lol:

Није баш да ово први пут у животу чујем, али ми је и даље смешно...:lol:

:rolleyes::rolleyes:

pa kako da oteram coveka

Оћеш овога да ти позајмим...:roll: хватај...:D

Snago, to sam i ja jos pre 3 strane vama pokusavao da kazem, al se niste dali. Da bih vam nesto objasnio prvo morate da stvorite podlogu za prihvatanje objasnjenja. To sto vama moja objasnjenja deluju kao proseravanje, to je vasa stvar, pitanje vasih kapaciteta.
Prvo moramo da razlucimo nase poglede na sebe i svet, pa tek onda dolazi bilo koja druga prica. Al dzaba to, kada vi niste u stanju da shvatite da niste savrseni i da niste popili svo znanje ovog sveta, da postoji jos mnogo toga sto ne znate i da postoje stvatri koje niste u stanju da shavtite.
Ako ne mrdnete iz te caure u koju ste se zacaurili bice kao sto si rekao na kraju svog posta...

http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

Ne mozes da trazis dokaz o necemu sto ne znas.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

khmmm...kultno i okultno NISU sinonimi + pdf natprirodne pojave i misterije ti je...tu negdje...;)

Овом форуму заиста треба још један подфорум - мистицизам, не би ли овакве, и њему сличне скинули са оне ствари, па нека тамо пале једни друге причама о рептилијанцима, летећим тањирима, Хитлеру ванземаљцу, наранџастим дедамразевима и алевој паприци на Марсу... :rolleyes:

Овом форуму заиста треба још један подфорум - мистицизам, не би ли овакве, и њему сличне скинули са оне ствари, па нека тамо пале једни друге причама о рептилијанцима, летећим тањирима, Хитлеру ванземаљцу, наранџастим дедамразевима и алевој паприци на Марсу... :rolleyes:

Ма постоји подфорум... него...нико неће да листа...:roll:

http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=157

Back