plavi.cuperak
Obećava
- Poruka
 - 52

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije isto! Mnogo je gore. Ranije se znalo ko može i kako da uvozi. Danas svaka šuša za dan može da registruje export- import firmu i uvozi najgori i najjeftiniji bofl. Etikete se lako štampaju prema zahtevima kupca, carina žmuri, a marže i ostalu "ugradnju" u cenu ne kontroliše (neće ili ne može) niko.Upravo tako,secam se da ranije kada su moji odlazili preko da su donosil vina koja kod nas nisu mogla da se nadju ni za lek sto se kaze(a i da ste mogli da ih nadjete bila bi preskupa). Ista situacija je i dan danas

Naravno da sve može i na kraju MORA. E sad dolazimo do onog što si pomenula i...kraj priče. Pa šta će sutra da mi radi Žika ako ga sad s' vino pre*ebemo ja i Paja. Pa znaš li da u najcrnjoj Africi ne bi smeo da prodaješ ništa sa etiketom pisanom rukom, bez deklaracije, atesta... Ma..........gde živimo, dobro smo još i živi!Moze da se kontrolise ali niko ne zeli da svoj gluteus maximus stavlja u procep, ko je toliko lud.Pouzdano znam da se vodi politika ja kad dodjem na tvoje mesto ne smem nista da diram, a dozvoljeno mi je da radim kako znam i umem.Ali dobro. A o etiketama tek necu da pricam najbolje je kad pre neki dan prosetam marketom i pogledam 10 flasa sa skinutom etiketom i zalepljenim belim papirom na kome olovkom pise ime vina.Pa ti ako volis rizik i avanturu izvoli
![]()

(sta ces dete u dusi). Ali kako je krenulo sneg ce sigurno potrajati pa cu imati vremena  
Evo predloga o vinu (ako je na to mislio toledo19)
Koje je vase omiljeno vino, koje je najbolje a koje najgore koje ste pili?![]()

ona iz gepeka su mi vec poznata pa ih razdelim prijateljima koji vole vino. 
oba vranca sam pio, / obican i pro-corde/. obican je ok , ako se ne ocekuje previse, pro-corde je mnogo bolji / to i cena kaze...mislim da je skuplji bar za 1/3? /ima dobru strukturu, ne previse arome na nosu i paleti, ali zato sasvim dobru mid- paletu i finis. licno  ocekujem od vina malo vise arome i kompleksnosti  i bas bih voleo da probam isto  vino u malo dubljoj starosti.
eto,Sada je skuplji oko 60% od obicnog.
.......sto se mene tice ,mozes ga zvati kako hoces .
narandzasto je takodje lepa boja.