Iskoristio bih ovu priliku da javno pohvalim ekspeditivnost Donkihot-a.Pored toga sto bezrezervno daje smernice -sta i kako,isto tako i ispunjava zelje (nas stranaka) koje mozda ne bismo mogli to nesto uraditi bez njega.
Stvarno -sve reci hvale.
Takodje bih se zahvalio Kristijan77, bez koga moja cela prica ne bi imala pocetak.
Hvala na pohvalama!
Sve je počelo tako što sam slučajno nabasao na ovu temu, gde su ljudi imali mnogo pitanja, a nije bilo nikoga stručnog da da precizne odgovore. Bilo je tu i dosta pogrešnih odgovora, pretpostavljam iz nedovoljne upućenosti, koji bi uvoznike mogli čak i da stave u probleme. Neretko vidim na granici kako stavljaju ljude sa strane i zaplenjuju im automobile ili ih vraćaju u inostranstvo. Isto tako, još češće čujem da se ljudi žale da su platili preskupu carinu, jer su se na granici pojavili sa pogrešnim papirima i bez dovoljno km. na satu. Da ni ne spominjem one koji odu u neku zemlju po auto, pa se pogube kao magarac u magli (izvinite na izrazu), jer ne znaju gde šta i u kojoj zemlji moraju da urade kada kupuju auto za izvoz iz te zemlje.
I, da ne nabrajam dalje, mnogo je tu raznih začkoljica, koje teško može znati neko ko nije potpuno upućen u materiju. Zbog toga sam, kako sam svakako u trenucima dokolice mlatio bezveze po ovom forumu, uglavnom političario

, rešio da ubijem vreme tako što ću pomoći ljudima pravim odgovorima.
Da ne budem licemeran, moram priznati da je to kasnije preraslo u nešto drugo, i da sam na ovaj način došao do mnogih novih klijenata, te smo na obostrano zadovoljstvo i korist iskoristili ovo naše forumašenje. Ja sam bio zadovoljan što sam dobio novog klijenta, a forumaši su bili zadovoljni što su bez maltretiranja i veoma povoljno došli do novog ljubimca na 4 točka.
U svakom slučaju, zahvaljujem se svima koji mi na ovim stranicama ukazuju poverenje, i obećavam da ću se i dalje truditi da vam uvoz automobila učinim što jednostavnijim i što povoljnijim.
Pozdravlja vas vaš Don, i želi vam prijatne praznike.