Uvoz automobila, pomoć i saveti

Okej. Hvala svima. Citao sam vec neke postove i sad su mi mnoge stvari jasne vezane oko uvoza, motora itd. U sustini ako bi i uvezao nesto, to bi bilo tek sld.godine negde na pocetku. Do tad mi ostaje samo da gledam te oglasi i ostale stvari. Svakako cu se javiti ovde ako mi nije jasno nesto. Hvala jos jedared

Ako je ta Thalia presla 106k km onda je vozac vozio sa smirglom u rukama.
Pogledaj volan kako je usijan a rucica menjaca je posebna prica.
Ja sam vozio Thaliu 10 meseci iz Slovenije sa 102k km i bila je kao nova i nigde usijana i izlizana.
Racunaj da ti je dovoz i carina oko 1000 eura grubo i to ti je to.

ma dobro,realno kapiram da to nije prava kilometraza,svasta :D
nego hocu da kupim i da prodam za 200,300e vise,da zaradim za stan treba mi za studije i tako jovo na novo... :)
msm kupim za 3000e i prodam za 3300...realno,ja zadovoljan,zadovoljna musterija :)
posto sam dobio ponudu da mi pozajme za pocetan ulog...jer odakle meni 3000e? :)
naravno vracam sa kamatom od 100e,ali Boze moj...moram poceti :)
kako se prodaje thalia? jel ide brze ona ili seat?
izvini ako smaram,al trebaju mi informacije,osim ako nisu poslovna tajna,sto bih razumeo :)

Za Donquihote-a.

Mozes mi reci kolko bi izaslo ovako nesto...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4117251&show=1
Mislim sve komplet, carina, porez, registracija i tvoj prevoz.

Ako mi mozes ostaviti neke podatke da te kontaktiram ako nadjem nesto zanimljivo, i ja sam iz SU.

Druže, ovo nije EURO3. Taj model se prestao praviti 2000-te, a samo mu je prva registracija 2001.

Podatke ti šaljem na PP.

Sam dovoz ti je fiksno 200€, a koliko ćeš u Sloveniji imati troškova je opciono.

ok znaci oko 2900 ce biti sve...
nego mi reci dali je moguce nekako kontaktirati tog coveka msm da ne saljes ljude za dzabe ako su mu odvaljena vrata,motor nema kompresiju,menjac ne radi itd :D
msm necu na blef da idem...
kako ja da dodjem do zeljenih informacija u vezi tog auta?

Back