Utisci o Srbiji?

ahmadinejad.jpg

u pravu su ti vajni antropolozi
karakteristichne iranske crte lica
drugim rechima,chist hrvat stopostotni

Što bi rekli, ko da su ga pravili od govana :hahaha:

Imamo i mi našeg krvoloka Miloševića za pokazivanje!!! Moze odlična lova da se pravi sa pričom o njegovoj tako dobroj pobedi nato snaga 1999 godine, da se vode turisti po razrušenim objektima, pričaju im se priče... Eto brenda :P

Da ne pominjem razgledanje ovih dole južno koji su za plakanje od smeha :hahaha:

Poslednja izmena:
Interesuje me ko je od forumaša iz susedstva ikad bio u Srbiji?

Kojim povodom i kakvi su utisci?

Ajde sad... Da vas čujem, stranci...

Ja dođem tako par puta godišnje,
Utisci odlični počev od granice pa dalje mislim na ljude prije svega .Jako ljubazni, opušteni hoće pomoć ,ja stvarno nikad nisam imao problema .Jedino su vam putevi loši yebiga

Znaci, cim Kyo sidje kod Londona, eto cetnika sa bradom.

Ma to ti je opsta pojava u Beogradu. Ja sam sad isao po cigarete i umalo me cetnici nisu zaklali.

"Japan, zasto ga zakla?"

"Lici mi na komunistu, majku mu *****!"

:dash::dash::dash:

nisam sišo kod "Londona" već sam čekao na stanici i hteo ući ...kad je na vratima stajao lik moje visine...sa onom šajkaćom na glavi obrijane glave al mi ništa naravno nije uradio kad nije imao zašto (nit sam pričao, nit sam bio "uočljivo" odjeven) al da mi je bilo nelagodno bilo mi je....:rtfm:

jer bi i tebi bilo ugodno kad bi bio u Zagrebu i kad bi na tramvajskoj stanici kod Kvatrića iz tramvaja pred tobom izišao lik sa ustaškim simbolima? :think:

nisam sišo kod "Londona" već sam čekao na stanici i hteo ući ...kad je na vratima stajao lik moje visine...sa onom šajkaćom na glavi obrijane glave al mi ništa naravno nije uradio kad nije imao zašto (nit sam pričao, nit sam bio "uočljivo" odjeven) al da mi je bilo nelagodno bilo mi je....:rtfm:

jer bi i tebi bilo ugodno kad bi bio u Zagrebu i kad bi na tramvajskoj stanici kod Kvatrića iz tramvaja pred tobom izišao lik sa ustaškim simbolima? :think:

Ош ти већ једном престати да поредиш четнике и усташе?

četnici su palili rušili i ubijali.....tj. barem su nosili te odore 90ih i u ime četništva ubijali civile po Hrvatskoj, BiH...:rtfm:

dakleM ba@ra ko i ustashe e sad ko je već manje važne....ba@ra je ba@ra i to će i ostati
:eek:

:bye:

Е и да су све то радили ( а нису) никада нису имали концетрационе логоре и никада нису имали логоре за децу.

Друго утуви у ту Хрватску тинтару да су они у Србији признати као антифашистички покрет

Е и да су све то радили ( а нису) никада нису имали концетрационе логоре и никада нису имали логоре за децу.

Друго утуви у ту Хрватску тинтару да су они у Србији признати као антифашистички покрет

a u okruženju i po svetu - zločinački pokret koji je u ime četništva u 90ima klali, rušili i palili....nisu imali koncentracione logore...al su žrtve njihovih pokolja bila i deca :idea:

kao što rekoh dno dna čovečanstva su svi koji su klali civile...a ti ih opravdavaj do sutra...neće to da ih spere....goreće u paklu isto ko i ustashe :bye:

a u okruženju i po svetu - zločinački pokret koji je u ime četništva u 90ima klali, rušili i palili....nisu imali koncentracione logore...al su žrtve njihovih pokolja bila i deca :idea:

kao što rekoh dno dna čovečanstva su svi koji su klali civile...a ti ih opravdavaj do sutra...neće to da ih spere....goreće u paklu isto ko i ustashe :bye:

Ало бре нема поштеног усташе и да схватиш више мали ситни човече
четника је било велика већина поштених бораца
а ови твоји су сви редмо били злочинци

Haha bre Dudek, pa nije sajkaca cetnicki simbol. To je srpska seljacka kapa, nosi je pola matorih ljudi u Sumadiji.

Jel' ovakav bio taj cetnik iz tvoje avanture?

serbs-4.jpg

Poslednja izmena:
Ало бре нема поштеног усташе и да схватиш више мали ситни човече
четника је било велика већина поштених бораца
а ови твоји су сви редмо били злочинци

pa ja ustaše nigde ne navodim kao pozitivne likove....dok ti o četnicima pišeš hvalospeve :dash:

četnici i ono malo ""ugleda"" šta su imali srozali su ga 90ih....dakleM :arrow: NULA.... za mene nula i to će i ostati...:p

:think::think::think: Antifašistički pokret koji je sarađivao sa Hitlerom i Musolinijem. :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Zanimljivo :think::think:

pa ja ustaše nigde ne navodim kao pozitivne likove....dok ti o četnicima pišeš hvalospeve :dash:

četnici i ono malo ""ugleda"" šta su imali srozali su ga 90ih....dakleM :arrow: NULA.... za mene nula i to će i ostati...:p

Наравно свако ко је бранио Србе се срозао у твојим очима

:think::think::think: Antifašistički pokret koji je sarađivao sa Hitlerom i Musolinijem. :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Zanimljivo :think::think:

Наравно да су са сваким сарађивати морали
са италијанима да би Србе од усташа спасили
а са немцима да 100 за једног убијеног и 10 за једног рањеног Немца неби по Србији спроводили

Наравно свако ко је бранио Србе се срозао у твојим очима

Наравно да су са сваким сарађивати морали
са италијанима да би Србе од усташа спасили
а са немцима да 100 за једног убијеног и 10 за једног рањеног Немца неби по Србији спроводили

Ah, da, sarađivali su sa fašistima, a bili antifašistički :hahaha::hahaha:

Bili su kvislinzi

Back