Evropski parlament usvojio nikad oštriju rezoluciju o Srbiji

Znaci da zakljucimo:

OVAJ PERFORMANS JE DA BI SE SKRENULA VEST SA REZOLUCIJE EVROPSKOG PARLAMENTA.
Или:
1) Благослов својима да ударе на "блокаде-ееееееее-ре"
2) Покушај да се ЕУ он представи као жртва која ето не ескалира даље
3) Увод у то да се Ћациленд СКЛОНИ, јер "Ето, ми као држава, нажалост, нисмо успели да испунимо све праведне захтеве тих дивних људи који већ месецима мирно протестују. И ја то разумем. Али, држава ће наставити да се бори, да ради, да гради, и да чува мир. Молим их, најискреније, да покажу разумевање и уклоне те шаторе испред Скупштине - не зато што ми то хоћемо, него зато што неки други, неки лудаци, могу да искористе ту ситуацију и угрозе њихову безбедност. А ја то нећу да дозволим. Нећу да дозволим да било ко страда. Зато их молим, као председник, као човек, као неко ко је увек био уз свој народ - склоните те шаторе, да терористима не дајемо повод за нападе."

1761139419272.png

Pa napisao sam u rečenici čiji si samo prvi deo citirao... Iza ide "iz prostog razloga...".
Како нема, кад 2х одликују Вулина, одликују Вучића, Дачића, свакога?

Друго, ти верујеш да су Руси будале кад овако јавно хвале и подржавају вучића или мислиш да си врсни читалац кремаљских порука... или пак пишеш шта би ти ЖЕЛЕО да верујеш?

Како нема, кад 2х одликују Вулина, одликују Вучића, Дачића, свакога?

Друго, ти верујеш да су Руси будале кад овако јавно хвале и подржавају вучића или мислиш да си врсни читалац кремаљских порука... или пак пишеш шта би ти ЖЕЛЕО да верујеш?
Pa pišem ti gde vidim logiku. Vučić je evropsko proizvod, o čemu je i Šešelj govorio.
Nema logike da ga Rusi podržavaju. A izjave podške i odlikovanja - to vidim kao subverziju Rusa protiv Vučića - to je način da EU okrenu protiv svog proizvoda signalima da je sat taj proizod za njih - Ruse.
Možda ti izgleda da je zapetljano, ali ume politika takva da bude.

Kad bismo uskladili spoljnu politiku sa EU niko to ne bi pominjao, bolji smo od Rumunije, Bugarske, Madjarske, Hrvatske a i mnogih zapadnih zemalja i primili bi nas momentalno.

Znam, samo ste vi odlučili da to nije isplativo i da bi "nastradali" vaši koruptivni projekti i morali biste da se suočite sa besnim sponzorima. Zato ste i izabrali da nam EU integracije stoje 15 godina i da za to vreme postanemo šupak evrope, kolonija sa najnižim standardom koja gubi i stanovnike i teritorije. Nadamo se da ste se dosta nakrali i da je vreme da pustite da ova napaćena država konačno može da živne.

I onda se Av dosetio da zapali šator u Ćacilendu i da zajebe EP, tako što će ih navesti da misle da je on žrtva nasilja. Suvi genije. :lol:

Гадно их је заје*ао! :namcor:
Мада, ови ликови му све верују. "Тероризам" је "тероризам", ал "бесплатна" пљеска се не пропушта.
Nesit.webp
ćaci&pjleskavice.jpg

Back