Utisci o Srbiji?

ja koji sam rodjen i odrastao u Beogradu, imao sam milion neprijatnih iskustava sa izbeglicama koji bukvalno podivljaju od besa kad čuju moje ime. Više puta je dolazilo do fizičkog obračuna...

Žalosno je sta rat uradi od ljudi... Degradira ih do nivoa amebe.

Isto važi i kad odem u Hrvatsku :super:

Recimo u bosni mi niko nije pravio problem... A tako su se surovo klali... (muslimani i hrvati) Zanimljivo.

Svi roditelji mojih devojaka su me prezirali i muka im je bilo kad su me pozivali na slavu... Nikad nisam dozvolio da mi otac ili majka sipaju hranu, uvek sam slao devojku.

Sve su to govna balkanska.

Franjo?Stipe?Adolf?

ja koji sam rodjen i odrastao u Beogradu, imao sam milion neprijatnih iskustava sa izbeglicama koji bukvalno podivljaju od besa kad čuju moje ime. Više puta je dolazilo do fizičkog obračuna...

Recimo u bosni mi niko nije pravio problem... A tako su se surovo klali... (muslimani i hrvati) Zanimljivo.

Svi roditelji mojih devojaka su me prezirali i muka im je bilo kad su me pozivali na slavu... Nikad nisam dozvolio da mi otac ili majka sipaju hranu, uvek sam slao devojku.

Sve su to govna balkanska.
ja sam izbeglica, u Bg-u i obozavam ime Mario:cao:

Interesuje me ko je od forumaša iz susedstva ikad bio u Srbiji?

Kojim povodom i kakvi su utisci?

Ajde sad... Da vas čujem, stranci...

Bio više puta, raznim povodima, utisci dobri. Nikad nijesam imao problem zbog toga što sam Crnogorac i što pričam crnogorski, niti me je neko uopšte pitao za to. Jedino su znali ovi moji (mislim na rodbinu) da se ponekad zayebavaju malo, ali, kako na moj, tako i na njihov račun.

Sve u svemu, utisci su dobri, uvijek mi je bilo lijepo u Srbiji i uvijek se radujem kad idem u Srbiju

Svi roditelji mojih devojaka su me prezirali i muka im je bilo kad su me pozivali na slavu... Nikad nisam dozvolio da mi otac ili majka sipaju hranu, uvek sam slao devojku. Sve su to govna balkanska.

Nije valjda da si mislio da ce ti nesto sipati u hranu???!!! :dontunderstand:

Moji utisci su da svi EX yugoslavosi obozavaju Beograd.

Jedan drugar Rvat iz Herceg Bosne je hteo da kupi stan u Beogradu po svaku cenu, a inache po svaku cenu je hteo da ima devojku Srpkinju, a najbolje bi bilo josh da je Beogradjanka.
Par drugara iz Zagreba jednostavno su presrecni kad dodju za weekend ovamo, necu da kazem da njihovi automobili nikada nisu bili razbijeni, ogrebani i slichno.

E sad, najjacha stvar je ta shto moja poznanica Holandjanka koja duze zivi u BGu, tuguje shto ce uskoro morati da se vrati poslom u Amsterdam. Kaze Amsterdam je tako dosadan, nece moci da se navikne na to.

Medjutim zakljuchio sam da se stranci po BGu mnogo bolje zahebavaju od samih Beogradjana. Mnogi imaju npr brodice na reci Savi gde se redovno okupljaju, pijanche do zore, svi imaju svoj omiljeni splav gde cooliraju, omiljanu diskoteku, restoran, druze se non stop, putuju na raftinge, planinare - ali u svakom trenutku oni mogu da odlete na drugi kraj sveta - buduci da im novcane mogucnosti to i dozvoljavaju...

Bio više puta, raznim povodima, utisci dobri. Nikad nijesam imao problem zbog toga što sam Crnogorac i što pričam crnogorski, niti me je neko uopšte pitao za to. u

ti mislish da stvarno ovde nekog zabole k.urac ako kazesh izjeo sa crticom na z!?!?

:hahaha:

Dragi coveche, u BGu mozesh da se skinesh go na ulici, i ljudi ce da prolaze pored tebe kao pored svakog kontejnera . Nikog ne zanima ovde da li ti prichash bosanskim, crnogorskim, dalmatinskim, ili nishlinskim akcentom :eek:

Bio više puta, raznim povodima, utisci dobri. Nikad nijesam imao problem zbog toga što sam Crnogorac i što pričam crnogorski, niti me je neko uopšte pitao za to. Jedino su znali ovi moji (mislim na rodbinu) da se ponekad zayebavaju malo, ali, kako na moj, tako i na njihov račun.

Sve u svemu, utisci su dobri, uvijek mi je bilo lijepo u Srbiji i uvijek se radujem kad idem u Srbiju

kako da se ne radujes kad si ovde svoj na svome? cak ces verovatno u buducnosti pre biti ovde svoj na svome nego tu gde si sad.....

pozitivno!? pa jeftinije je nego u Hrvatskoj od gradskog pa do međugradskog prevoza, hrane, pića, potrepština, hostela.....barem se meni tako činilo :D ....a ljudi su više opušteniji ....mada su me one babuskare na železničkom kolodvoru pravo iživcirale kako su se ponašale prema SVIMA putnicima (dakle i Srbima)....arogantno i usporeno:(

Pa kad ides vozom,na autobuskoj ima i mladih salterusa :per:

Novi Sad - lep čist grad, ali smarački po mom mišljenju. Nerviraju me novosađani, nekako mi deluju uobraženo, sa nekim "gospodskim" facama (i prazilukom iz ušiju)
Beograd - prljavo prljavo prljavo, ljudske face neanimirane, prljavo, sirotinja, prljavo, prljavo, ali ipak ima neki šmek. tipičan balkanikus
Srbija (ostatak) - beda, jad, beda, jad, neokrečeno, prljavo, beda, prljavo, prljavo, planinčuge, brda, planinčuge, beda, odrpani zidovi na građevinama, voće i povrće po ulicama, prljavo, planinčuge, prljavo...

Poslednja izmena:
:hahaha:
pa naravno kad ti je lokacija: kanalizacija!

Jutros prošetah kera do tamiškog keja u Pančevu, i verujte da nisam naišao ni na 1m kvadratni gde nije bilo: pikavaca, flaša, papira za guzu, kora od lubenice, razlupanog betona, blata... Kad je tako u Pančevu (gradu koji je sve do koju godinu u nazad imao veće prihode od čitave CG), onda zamislite kako je u nekom Pirotu, Vranju, itd...

Savet svim strancima na forumu: nemojte da dolazite u Srbiju, razočaraćete se. Mnogo smo prljav narod, možda su samo Bugari prljaviji od nas.

Poslednja izmena:
Jutros prošetah kera do tamiškog keja u Pančevu, i verujte da nisam naišao ni na 1m kvadratni gde nije bilo: pikavaca, flaša, papira za guzu, kora od lubenice, razlupanog betona, blata...

Savet svim strancima na forumu: nemojte da dolazite u Srbiju, razočaraćete se. Mnogo smo prljav narod, možda su samo Bugari prljaviji od nas.

ne uopshtavaj, ako si video neshto tako u svom oboru, nije tako i svuda.
Srbija ima prelepu prirodu, banje, planine i reke - koje su najmanje zagadjene.
Pogledni samo Italiju i njihove gradove, proputuj, nishta nije Beograd prljaviji od gradova slichne velichine.

Back