Utisci o Srbiji?

Interesantno..To i kod nas..Kad se ljudi malo ponapiju, prođe onaj set modernih pesama i ostalih..... Samo od jedanput čuješ "oj đevojko điđo moja, điđala te majka tvoja..." :hahaha1:

Ja i ne znam šta to znači...:roll:

Sigurno je to neka novijeg izdanja, jer kakve se danas pjesme sklapaju - katastrofa :roll:

No u Srbiji, koliko sam primijetio, samo znaju za onu, "Leti, leti, leti, bijeli golube" :mrgreen:

ja koji sam rodjen i odrastao u Beogradu, imao sam milion neprijatnih iskustava sa izbeglicama koji bukvalno podivljaju od besa kad čuju moje ime. Više puta je dolazilo do fizičkog obračuna...

Žalosno je sta rat uradi od ljudi... Degradira ih do nivoa amebe.

Isto važi i kad odem u Hrvatsku :super:

Recimo u bosni mi niko nije pravio problem... A tako su se surovo klali... (muslimani i hrvati) Zanimljivo.

Svi roditelji mojih devojaka su me prezirali i muka im je bilo kad su me pozivali na slavu... Nikad nisam dozvolio da mi otac ili majka sipaju hranu, uvek sam slao devojku.

Sve su to govna balkanska.

Poslednja izmena:
Srbija- zemlja u kojoj se dobro jede.
Granični prijelaz prema Rumunjskoj kod Đerdapa. U Rumunjskoj tužno i gladno, vraćamo se i u gostionioci kod Marka (možda krivo pamtim- ima poprsje djeda, osnivača birtije) ukusna, razvnovrsna, obilna i jeftina hrana.

Pravi oporavak nakon rumunjskoga turističkoga gulaga.

ja koji sam rodjen i odrastao u Beogradu, imao sam milion neprijatnoh iskustava sa izbeglicama koji bukvalno podivljaju od besa kad čuju moje ime. Više puta je dolazilo do fizičkog obračuna...

Žalosno je sta rat uradi od ljudi... Degradira ih do nivoa amebe.

Isto važi i kad odem u Hrvatsku :super:

Sve su to govna balkanska.

Eee... Kad smo mi bili u Hrvatskoj za vreme sukoba, a moj pobratim, naš čovek, preziva se Antić... Svi ga zovemo Anta (Ante)... Kad su čuli oni naši u krajini..:hahaha:

Bilo je ...Jeli mali, čiji si ti....:per:

Back