Preterujesh, iz potrebe da kontrirash u svakom postu, a i sam znash da nije tako.
1. Prljavi ljudi, su svuda, svuda je to stvar higijene, npr Muslimani su za neke prljavi ljudi - a sad neko ih smatra chistim, jer se zapiru nakon s.ranja svaki put, i najmanje imaju problema za bolestima vezanih za taj deo tela /da sad ne ispisujem/. Meni su npr Britanci shtrokavi, pogledaj ih samo na Egzitu, samo se valjaju u blatu i u sopstvenoj povracetini...
2. Shta to mene briga shto bi Hrvat otishao na more, Srbija nema more, ko shto nema Cheska, Madjarska i Austrija a ubiraju vishe para od turizma od HRV. To ti je samo pokazatelj da ne moraju samo zemlje koje imaju more, da imaju i razvijen turizam.
Srbija treba da napravi svoju strategiju, i mesto mora, da pokaze - planinchuge shto ti kazes i netaknutu prirodu. Stranci sve vishe uzivju u rekreativnom turizmu, i tu je sansa za Srbiju. Banje su samo jedan plus, jer je sve vishe starih i bolesnih Zapadnjaka, koji ce pre uzivati u banji nego na plus 40 na nekoj plazi, gde mogu da krepaju od srca na tom suncu.
3. Uporedio sam ti sa Italijom, bash zbog toga shto i tko razvijena kultura ima probleme sa higijenom.