Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes majku mu fura i pussy usne .Mislim da ovaj klinac pretenduje da preuzme od Ace Vučića prestižnu titulu - najodvratnija politička faca Srbije.
Znaci ovaj Bujosevic je pravi kreten.
Takve bih bacao lavovima.
E glupa je ova Olja kao q****...
Naprednjak kaže "zaustavićemo propadanje Srbije"... A ona, guska, pita "a kako ćete to uraditi?"
Glupača jedna!
Umesto da ga pita "koje propadanje Srbije? O čemu ti pričaš? Srbija grabi napred velikim koracima...Boljitak je svuda!!!"
Umesto toga, ona je nesvesno i glupo potvrdila da Srbija propada...
Stoka...![]()
Umesto da ga pita "koje propadanje Srbije? O čemu ti pričaš? Srbija grabi napred velikim koracima...Boljitak je svuda!!!"
E glupa je ova Olja kao q****...
Naprednjak kaže "zaustavićemo propadanje Srbije"... A ona, guska, pita "a kako ćete to uraditi?"
Glupača jedna!
Umesto toga, ona je nesvesno i glupo potvrdila da Srbija propada...
Stoka...![]()
da sumiramo nemas pojma sta mu fali, osim sto je clan partije koju mrzis i sto predstavlja politiku koju mrzis.
Има људи нпр. који не желе да имају децу...нпр. ја, зашто би неко дискриминисао мене, уколико не желим да будем родитељ ?Fali mu to što nema ni životnog ni radnog iskustva. Zašto za početak ne otvori svoju firmu, ne zaposli radnike, ne vidi kako je jezivo teško voditi firmu, odgovarati za nečiju egzistenciju, zašto se ne oženi i ne stvori prvo porodicu, čisto da nauči kako je teško vaspitavati decu, zašto, pre nego što dodje u neko ministarstvo u kome će odlučivati o životima stotina hiljada, možda i miliona ljudi, prvo ne vidi kako je teško živeti?
Ovako je seo i tandrče: mi ćemo ovo, mi ćemo ono...šta će bre on? Ko je on da bilo kome sa bar 15 godina radnog iskustva, priča o bilo čemu? Ko mu je dao pravo? Toma, Aca...neka ga vode kući i usvoje ga....Srbiji ovaj golobradi neće pomoći.
Da ga odvedeš negde u inostranstvo i ostaviš samog, bez pomoći mame i tate, umro bi gladan za nedelju dana.
I on će da mi vodi državu....kako da ne...
Fali mu to što nema ni životnog ni radnog iskustva. Zašto za početak ne otvori svoju firmu, ne zaposli radnike, ne vidi kako je jezivo teško voditi firmu, odgovarati za nečiju egzistenciju, zašto se ne oženi i ne stvori prvo porodicu, čisto da nauči kako je teško vaspitavati decu, zašto, pre nego što dodje u neko ministarstvo u kome će odlučivati o životima stotina hiljada, možda i miliona ljudi, prvo ne vidi kako je teško živeti?
Ovako je seo i tandrče: mi ćemo ovo, mi ćemo ono...šta će bre on? Ko je on da bilo kome sa bar 15 godina radnog iskustva, priča o bilo čemu? Ko mu je dao pravo? Toma, Aca...neka ga vode kući i usvoje ga....Srbiji ovaj golobradi neće pomoći.
Da ga odvedeš negde u inostranstvo i ostaviš samog, bez pomoći mame i tate, umro bi gladan za nedelju dana.
Fali mu to što nema ni životnog ni radnog iskustva. Zašto za početak ne otvori svoju firmu, ne zaposli radnike, ne vidi kako je jezivo teško voditi firmu, odgovarati za nečiju egzistenciju, zašto se ne oženi i ne stvori prvo porodicu, čisto da nauči kako je teško vaspitavati decu, zašto, pre nego što dodje u neko ministarstvo u kome će odlučivati o životima stotina hiljada, možda i miliona ljudi, prvo ne vidi kako je teško živeti?
Има људи нпр. који не желе да имају децу...нпр. ја, зашто би неко дискриминисао мене, уколико не желим да будем родитељ ?
Dobro pa i negov *******i guru i sef u partiji ima isto toliko staza , kao i Ceda i jos neki .![]()
Dobro pa i negov *******i guru i sef u partiji ima isto toliko staza , kao i Ceda i jos neki .![]()
To jeste , mada mi ovaj nekako suvise svileno deluje za fabrike .Pa sta ce decko kad Tadic , Djindjic i ostala DOS,SPS kompanija unistise sve fabrike i firme pa covek nema gde da se zaposli.![]()
Tako je Reg...Mene na celo drzave pa da vidis kako se stoka doteruje u red![]()
Ma ne moraš da imaš decu, tvoja stvar, ali prvo nešto napravi u životu, pa onda pretenduj na mesto ministra, ili bilo koje drugo mesto u državnoj upravi.
Zašto te žulja baš to s decom, kako ti nije palo na pamet da komentarišeš sve ostalo?
Kandiduj se...svi s Krste će glasati za tebe...dobro, bar 90%..![]()
Pa nije on ni prvi ni poslednji. Ali je prvi koga ti proglasavas "najodvratnijim" upravo zbog toga. Pa ni nas smesni predsednik se nije proslavio radnim uspesima u svojoj karijeri pa ti ni on ne smeta. A smeta ti i automatski postaje najodvratniji neki levi cinovnik opozicione partije.
Providna si Reg, i ta mrznja koju nosis u sebi upravlja svime sto govoris i sto radis.