Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Utisak nedelje: reč penzionera...nek' se nose.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta kaze ortoped Dulic??? Kako mu ide biznis
Ajde Bujosevic je OK , Dulic je stara vec poznata baraba , al ko je ovaj feminizirani mladi satro japi iz SNS-a ?Pa za ovog su i Zarko Korac i onaj Azdejkovic ***** po zanimanju simbol muskosti ,ko Marko Kraljevic.
Takve ljigavce sam do pre ovoga vidjao samo u G17 i DS-u , al je ovaj nekako jos vise gej .![]()
Eto sta je ljudska zloba i pakostAjde Bujosevic je OK , Dulic je stara vec poznata baraba , al ko je ovaj feminizirani mladi satro japi iz SNS-a ?Pa za ovog su i Zarko Korac i onaj Azdejkovic ***** po zanimanju simbol muskosti ,ko Marko Kraljevic.
Takve ljigavce sam do pre ovoga vidjao samo u G17 i DS-u , al je ovaj nekako jos vise gej .![]()
Kolega nisi upucenSlabo al se nada boljitku cuo je da ce posle mitinga biti lomova.
Ajde Bujosevic je OK , Dulic je stara vec poznata baraba , al ko je ovaj feminizirani mladi satro japi iz SNS-a ?Pa za ovog su i Zarko Korac i onaj Azdejkovic ***** po zanimanju simbol muskosti ,ko Marko Kraljevic.
Kolega nisi upucen, Dulicu biznis cveta : sve racunare,sve sto se tice one elektronike koju koriste poslanici i ostali u Skupstini,odradjuje,tj. stari idu u skart,a Dulic instalira nove po enormno visokoj ceni
.To je samo jedan od poslica Dulica i nema sukoba interesa
![]()
Netacno. Duliceva ponuda je bas bila povoljna. kad bi svi mogli da nabavljamo opremu po ceni po kojoj drzava nabavlja od Dulica - bilo bi extra. Dakle, netacno je da su cene enormno visoke, covek je biznismen na mestu.
.
Netacno. Duliceva ponuda je bas bila povoljna. kad bi svi mogli da nabavljamo opremu po ceni po kojoj drzava nabavlja od Dulica - bilo bi extra. Dakle, netacno je da su cene enormno visoke, covek je biznismen na mestu.
PS.
![]()
Ovo je prava snaga radikala, tj. presvucenih radikala. hahahaha, evo vam, pa glasajte...
Bravo,to je taj !! Znam da me decko na nekog podeseca neodoljivo , al nsam mogao da se setim , samo ovaj ima vise kose .![]()
Naravno da nema nista lose , njegova stvar , al mi se nekako ne uklapa sa cetnickim vojvodom Tomom.![]()
Па како Тома да иде у Европу без неког геј активисте у ГО СНС? С тим што мислим да овај дечко није геј, само је мало феминизиран.
Geja će imati kada Šarović konačno i zvanično pređe zajedno sa dečkom
Za sad im je najveći latentni gej u SNS onaj Stefanović što jadan balavi čim vidi Vučića.
Како изгледа тај Стефановић, дај слику или још боље Јутјуб видео.
Ovo je sasvim dovoljno da se procitaju ove 4 reci, i slepom coveku je jasno kakav je mentalni sklop u pitanjuMali, bezvezan, sa naočarima.
Hvala Bogu pa ne uključujem TV.
Ovo je sasvim dovoljno da se procitaju ove 4 reci, i slepom coveku je jasno kakav je mentalni sklop u pitanju
Taj bezvezni mali koji nosi naocari je nadprosecne inteligencije,IQ mu je veci od 158,sto ima manje od 1% ukupne populacije-a imas li ti uopste IQ?
Ne, on je daleko od nadprosečnog budući da je 10 godina pokušavao da studira medicinu i na kraju kupio diplomu megatrenda. Ja sam svoje obaveze obavila na vreme i to veoma uspešno
To što je ćorav ne znači da je inteligentan, ne daj se zavarati![]()
Није купио диплому Мегатренда...човек је поштено исполагао испите...
Stefanović? Bogami nije! Odlično ga znam i tvrdim da tamo ušao nije pošto je u to vreme trčao po Srbiji za Vučićem.
Isto tako "pošteno" sada prijavljuje suprugu Anu Stefanović (nekad bila Filipović) da radi u opštini Zemun i daje joj silne honorare za navodni ugovor o delu a gospođica, sa nesvršenim fakultetom političkih nauka, u opštinu Zemun ni ne dolazi budući da istovremeno radi kao nekakav direktor u Pravdi koju drže Stefanovićevi otac i brat.
Испите (поготово пре Болоње) је било могуће полагати и без редовног одласка на предавања...Stefanović? Bogami nije! Odlično ga znam i tvrdim da tamo ušao nije pošto je u to vreme trčao po Srbiji za Vučićem.
Isto tako "pošteno" sada prijavljuje suprugu Anu Stefanović (nekad bila Filipović) da radi u opštini Zemun i daje joj silne honorare za navodni ugovor o delu a gospođica, sa nesvršenim fakultetom političkih nauka, u opštinu Zemun ni ne dolazi budući da istovremeno radi kao nekakav direktor u Pravdi koju drže Stefanovićevi otac i brat.
Испите (поготово пре Болоње) је било могуће полагати и без редовног одласка на предавања...