Utisak nedelje : Tomo ko ti je ovaj ?

Ajde Bujosevic je OK , Dulic je stara vec poznata baraba , al ko je ovaj feminizirani mladi satro japi iz SNS-a ? z:shock: Pa za ovog su i Zarko Korac i onaj Azdejkovic ***** po zanimanju simbol muskosti ,ko Marko Kraljevic. z:D
Takve ljigavce sam do pre ovoga vidjao samo u G17 i DS-u , al je ovaj nekako jos vise gej . :think:

mora neko injihov da podrzi gej paradu, ili ti i medju njima ima pedera ako nisu i svi

Немојте тако. Момак је нов " странкаџија" и сасвим је нормално да има трему у таквој емисији какава је Ољина. Ипак, мало превише личи на жуте, јер на било које питање он исто одговара! Можда је то припрема за будућу коалицију, а можда само угледање на " позицију". Бумо видли!

Ajde Bujosevic je OK , Dulic je stara vec poznata baraba , al ko je ovaj feminizirani mladi satro japi iz SNS-a ? z:shock: Pa za ovog su i Zarko Korac i onaj Azdejkovic ***** po zanimanju simbol muskosti ,ko Marko Kraljevic. z:D
Takve ljigavce sam do pre ovoga vidjao samo u G17 i DS-u , al je ovaj nekako jos vise gej . :think:
Eto sta je ljudska zloba i pakost z:((
SNS moze da bude ponosna na svoje mlade clanove-intelektualce,casne momke koji imaju ponos,dostojanstvo,pamet i srce puno ljubavi za svoj narod i svoju zemlju :worth:

Dulic je covek bez casti,demagog,kriminalac koji se obogatio na jadu Srpske sirotinje, cudo te on ne zulja malko z:((

Izvesni Marko Đurić, naslednik Vučića.
Ide u paketu sa Nikolom Selakovićem.

Kolega nisi upucen z:), Dulicu biznis cveta : sve racunare,sve sto se tice one elektronike koju koriste poslanici i ostali u Skupstini,odradjuje,tj. stari idu u skart,a Dulic instalira nove po enormno visokoj ceni z:((.To je samo jedan od poslica Dulica i nema sukoba interesa z:shock:

Netacno. Duliceva ponuda je bas bila povoljna. kad bi svi mogli da nabavljamo opremu po ceni po kojoj drzava nabavlja od Dulica - bilo bi extra. Dakle, netacno je da su cene enormno visoke, covek je biznismen na mestu.

PS.

marko-djuric-sns-498.jpg

Ovo je prava snaga radikala, tj. presvucenih radikala... hahahaha, evo vam, pa glasajte...

Poslednja izmena:
Netacno. Duliceva ponuda je bas bila povoljna. kad bi svi mogli da nabavljamo opremu po ceni po kojoj drzava nabavlja od Dulica - bilo bi extra. Dakle, netacno je da su cene enormno visoke, covek je biznismen na mestu.

PS.

marko-djuric-sns-498.jpg

Ovo je prava snaga radikala, tj. presvucenih radikala. hahahaha, evo vam, pa glasajte...

Samo da se zna, ovaj nije bio radikal.motao se tu i tamo po radikalnoj stranci ali nije bio aktivan.

Bravo,to je taj !! Znam da me decko na nekog podeseca neodoljivo , al nsam mogao da se setim , samo ovaj ima vise kose . :D
Naravno da nema nista lose , njegova stvar , al mi se nekako ne uklapa sa cetnickim vojvodom Tomom. :think:

Па како Тома да иде у Европу без неког геј активисте у ГО СНС? С тим што мислим да овај дечко није геј, само је мало феминизиран.

Па како Тома да иде у Европу без неког геј активисте у ГО СНС? С тим што мислим да овај дечко није геј, само је мало феминизиран.

Geja će imati kada Šarović konačno i zvanično pređe zajedno sa dečkom :lol:
Za sad im je najveći latentni gej u SNS onaj Stefanović što jadan balavi čim vidi Vučića.

Ovo je sasvim dovoljno da se procitaju ove 4 reci, i slepom coveku je jasno kakav je mentalni sklop u pitanjuz:cry:
Taj bezvezni mali koji nosi naocari je nadprosecne inteligencije,IQ mu je veci od 158,sto ima manje od 1% ukupne populacije-a imas li ti uopste IQ?

Ne, on je daleko od nadprosečnog budući da je 10 godina pokušavao da studira medicinu i na kraju kupio diplomu megatrenda. Ja sam svoje obaveze obavila na vreme i to veoma uspešno z:lol:

To što je ćorav ne znači da je inteligentan, ne daj se zavarati z:)

Ne, on je daleko od nadprosečnog budući da je 10 godina pokušavao da studira medicinu i na kraju kupio diplomu megatrenda. Ja sam svoje obaveze obavila na vreme i to veoma uspešno z:lol:

To što je ćorav ne znači da je inteligentan, ne daj se zavarati z:)

Није купио диплому Мегатренда...човек је поштено исполагао испите...

Није купио диплому Мегатренда...човек је поштено исполагао испите...

Stefanović? Bogami nije! Odlično ga znam i tvrdim da tamo ušao nije pošto je u to vreme trčao po Srbiji za Vučićem.
Isto tako "pošteno" sada prijavljuje suprugu Anu Stefanović (nekad bila Filipović) da radi u opštini Zemun i daje joj silne honorare za navodni ugovor o delu a gospođica, sa nesvršenim fakultetom političkih nauka, u opštinu Zemun ni ne dolazi budući da istovremeno radi kao nekakav direktor u Pravdi koju drže Stefanovićevi otac i brat.

Stefanović? Bogami nije! Odlično ga znam i tvrdim da tamo ušao nije pošto je u to vreme trčao po Srbiji za Vučićem.
Isto tako "pošteno" sada prijavljuje suprugu Anu Stefanović (nekad bila Filipović) da radi u opštini Zemun i daje joj silne honorare za navodni ugovor o delu a gospođica, sa nesvršenim fakultetom političkih nauka, u opštinu Zemun ni ne dolazi budući da istovremeno radi kao nekakav direktor u Pravdi koju drže Stefanovićevi otac i brat.

Sad ce ova mucena Fata da dodje da kaze kako to nije istina i kako je njoj Zigor Mirovic u 4 oka objasnio kako su oni svi casni i posteni .z:D

Испите (поготово пре Болоње) је било могуће полагати и без редовног одласка на предавања...

Испите (поготово пре Болоње) је било могуће полагати и без редовног одласка на предавања...

Bilo je moguće, nisam ni ja išla na predavanja pa sam položila što je trebalo. To ne osporavam.

Ali Stefanović je svoje kupio sa skoro 30 godina a i da nije - trebalo mu je samo 10 godina da shvati da ne može da položi NIJEDAN ispit na medicini, čak ni sociologiju i medicinu rada, i pređe na Megatrend koji može da završi i moja baba Javorka, samo da nađe pare da plati prvu godinu ;)

Back