Utisak nedelje : Tomo ko ti je ovaj ?

...ja tebi ne branim da gledaš njegovu sliku i da mu se diviš, samo iznosim svoj stav i nepoverenje prema nekom ko je pre nekoliko godina počeo da se brije...imam pravo na to...taj levi činovnik, iskustvo mi govori, neće dugo biti levi činovnik....ukoliko, daleko bilo, SNS dodje na vlast u sledećem mandatu, eto njega na mestu ministra za.........'bem li ga za šta, ne znam ni šta je po zanimanju...što možda i ne bi bilo tako loše...brže ćemo na dno, a onda......... nema dalje...

Šef stranke mu završio srednju školu, *******i bez dana radnog staža, kao i ovaj klinac, dream team...najbolje što Srbija ima...

ovde uopste nije rec o divljenju vec o tvojoj kvalifikaciji da je u pitanju "najodvratniji lik na politickoj sceni" i onda kad si upitana na osnovu cega donosis taj zakljucak ti ovde iznosis nebulozna objasnjenja kako je to zato sto nema dana radnog staza, a istovremeno se divis tzv predsedniku koji takodje ne moze da se podici radnim stazom.

dakle, u pitanju je prosta mrznja prema tvojim politickim protivnicima i tebi su svi oni odvratni eto od tome preko prickoustog pa do ovog klinca. ali dobro je to, a i ne bi bilo normalno da takvi kao ti ne mrze one koji zele napredak Srbiji. mrzeli su i komunisti, mrze i siptari, pa sto ne bi i takvi kao ti, svi ste vi na istom zadatku.

ovde uopste nije rec o divljenju vec o tvojoj kvalifikaciji da je u pitanju "najodvratniji lik na politickoj sceni" i onda kad si upitana na osnovu cega donosis taj zakljucak ti ovde iznosis nebulozna objasnjenja kako je to zato sto nema dana radnog staza, a istovremeno se divis tzv predsedniku koji takodje ne moze da se podici radnim stazom.

dakle, u pitanju je prosta mrznja prema tvojim politickim protivnicima i tebi su svi oni odvratni eto od tome preko prickoustog pa do ovog klinca. ali dobro je to, a i ne bi bilo normalno da takvi kao ti ne mrze one koji zele napredak Srbiji. mrzeli su i komunisti, mrze i siptari, pa sto ne bi i takvi kao ti, svi ste vi na istom zadatku.

Ma da...bitno je da vi, ko god bili, želite dobro Srbiji.

Ne znam zašto te pogadja to što kažem da je Vučić najodvratnija politička faca Srbije...to je moj stav i ja ti se izvinjavam ako te to vredja. Meni su svi odvratni, ali on definitivno zauzima prvo mesto.

A ovaj se kao po necemu razlikuje od ovih sadasnjih debila na vlasti. z:D , aj pre su bar bili malo vece seljacine , opskurno izgledali i propovedali neke sumanute lsd ideje i bajke , al su nekako bili originalni za vreme ludog Seselja ,imali neki identitet ... a sada su potpuno isti prekopirani gej 17 ekspreti , DS japiji, gay aktivisti . z:D

Ajde Bujosevic je OK , Dulic je stara vec poznata baraba , al ko je ovaj feminizirani mladi satro japi iz SNS-a ? z:shock: Pa za ovog su i Zarko Korac i onaj Azdejkovic ***** po zanimanju simbol muskosti ,ko Marko Kraljevic. z:D
Takve ljigavce sam do pre ovoga vidjao samo u G17 i DS-u , al je ovaj nekako jos vise gej . :think:

Čovek bi reko da SNS kopra demokrate, i da je imidž veoma važan ... :cepanje:

Back