UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Išao sam na faks jer je profesor najavio danas laboratoriju ... ali se predomislio i nije se setio da nas obavesti, pa ću sutra ujutru ponovo da putujem :( Propade mi dan bezveze, igrao sam karte i dok sam čekao bus 3 sata...
Citiram sebe, al stvarno nemam reči ...
Opet je profesor najavio lab u 10:45, i do 13:15 smo ga čekali (rekao nam je da ga čekamo u holu) i jurili po faksu, a onda je on lagano odšetao na zadnji ulaz i pobegao...
I do sad sam izigravao turističkog vodiča kolegama s faksa koji su me dovezli u kv :P
Sutra ispit, a ja ceo dan protraćio uzalud :(

P.S. mamo, lepa ti je flufi :)

Flafi je udomljena, uzela je Petrova devojka. Misllim da sam postigla rekord u brzini udomljavanja neke životinje i jako sam srećna zbog njih dve i ponosna na sebe. :D I nedostaje mi slatkica. Osim toga, mama mi je kupila dry cooker i tiganj za palačinke. Za dve nedelje, kad budem smela da jedem slatko, pozvani ste na degustaciju... ili makar kačim fotke.

Da, mala se jako brzo uklapa i opušta, prosto voli da pripada negde, nekoj grupi. Čak sam primetila da me je mnogo bolje slušala kad su sa nama bili i Milica i Gizmo nego kad smo se vraćale sinoć samo nas dve. I naravno, dobrodošle su u svako doba! I sve mi se čini da je Gizmo jutros kad je došao, tražio Flafi po kući. :hahaha:

Veseli, Flafi je bila mirna kao bubica, Čak i kad sam je "ujela" makazama, samo je malo poskočila i zacvilela.

Utisak dana je da sam zamalo ispustila dušu trčeći kod šnajderke da bih na kraju poljubila vrata. A tako sam želela da uzmem tu suknju, već predugo je čekam.

Ovo mi deluje tako ljigavo, kao da ga je napisala Mirjana Jakovljević! :rumenko: Ali stvarno, trebalo je još u ponedeljak da odem, lenjim se cele nedelje i ko mi kriv?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back