UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aaaaaaa odraše me u banci :(
Hteo sam da uplatim 175e na devizni račun, a bankarka se toliko unela u pregledanje novčanica jer je mislila da fala bogu dajem falš, da je uplatila svih 200... I sad da bih smaknuo pare moram da platim proviziju 15% odnosno 26 jura... how damn appropriate!!
Sad moram da čekam 7 dana da transferujem novac u inostranstvo, jerbo tad ne moram da plaćam proviziju (valjda).

Mrzim banke :(

P.S. Ima li neko iskustva s plaćanjem / naručivanjem robe iz inostranstva ? Ili bar sa transferom novca, treba mi few tips and tricks ....

Nova frizura!:worth:Danas sam se šišao i lično sam prezadovoljan kako trenutno izgledam.:super:
A to izgleda ovako:
32zq4jq.jpg

Pozerski,nema šta.:lol:

jel organizujete vi neko okupljanje forumaša?:)

ima tema "jedan mali predlog" ... tu predlažemo okupljanja :) Inače, juče smo imali jedno

Aha, za malo si zakasnila. A i ne znam da li bi te interesovala naša okupljanja, "malo" drugačiju muziku od tebe slušamo i, ne računajući moda, najstariji naš forumaš je '80. godište. Ali izvoli, dođi! Kad se sledeći put budemo okupljali, nadam se da nas neće biti samo 5-toro. (Kešelja ne računam, on nije sa našeg foruma. Spaliće me F.M!)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back