UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umro mi je teča, profesor Zoran Simić iz Šumarske škole. :( Noćas, iznenada, bio je zdrav, aktivan... :sad2:
Moje saučešće :(
Aha, za malo si zakasnila. A i ne znam da li bi te interesovala naša okupljanja, "malo" drugačiju muziku od tebe slušamo i, ne računajući moda, najstariji naš forumaš je '80. godište. Ali izvoli, dođi! Kad se sledeći put budemo okupljali, nadam se da nas neće biti samo 5-toro. (Kešelja ne računam, on nije sa našeg foruma. Spaliće me F.M!)
A gde je FM, ja je još nikad nisam video na forumu :think:

Mil00rad(citat sa teme"О чему размишљате сада?"):
Dani prolaze a ja ništa ne radim.:dash:
Danas sam prestao lagati sebe i druge da sam prezauzet sitnicama...I posle dugo vremena otišao u crkvu na Beranovcu da se Bogu pomolim i upalim koju sveću za živu u pokojnu rodbinu.Da,osećao sam se mnogo lakše posle toga.:ok:U povratku sam prošao pored kuće moje drugarice Jelice(kojoj je inače danas rođendan)i porazmislih o njenoj golemoj muci,jednoj od većih za koje uživo znam.Posle Bog zna koliko vremena u meni je tinjalo divljenje prema njoj kako se pored svih tih baxuzluka,nesreća i napora trudi biti nasmejana i vesela.:worth:Čeličim sebe mislima o njoj kada me stegne utisak da mi život ne može biti gori nego što jeste.

Utisak dana...
hm...
dug put,odradjen posao solidno,mrtav umoran odlazim na svirku na kojoj se extra provodim...sad,to sto sam se napio po ko zna koji put u zadnjih mesec dana je tamna strana medalje...nema veze,life goes on...samo je pitanje dokle...e,da,i prijatno iznenadjenje od nekih ljudi...
A i primetio sam jednu stvar.Ljudi mnoooogo vole da se hvale kako mogu da popiju mnogo i da im nije nista.Valjda to da bi ispali face u drustvu. Ja jok(niti se hvalim,niti sam faca :) )...Sinoc mi je bilo dosta 5 piva da se lepo napijem....Mada je burek u Ani nocas bio za lecenje od alkohola...I to mi je bio drugi obrok juce...

nije to vec zato sto smo mi matoriji pa vise paznje obracamo na to, narod je i ranije umirao ali mi tome nismo pridavali mnogo znacaja i onaj koji je imao 50 godina nama je bio mator covek a to je suludo, stidim se kako sam nekad razmisljala

Apsolutno! Tek kad te drmne po nekom bliskom ko je do pre neki dan imao toliko godina, skontaš da si bio sebično derle! Čovek je bio '49. godište, imao je plac u Jovcu, držao ga je tip-top, imao svoje grožđe, šljive, trešnje, cveće... Ne mogu da verujem da ga nema više. I mimi's dad ni toliko poštovanja nije pokazao da dođe u radnju na vreme da mogu bar na sahranu da odem... :kletva: A kad neko njegov umre, pa makar bila i neka baxuzina, duriće se na mene ako ne odem. Mrrrrzzziiiim! :besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back