Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

nemoj ti nikog nigde da saljes

@ariodante je jedna inteligentna osoba koja na temu ima da kaze pametne stvari

za razliku od nekih
pa neka kaze, ko joj brani.
koliko sam video samo mase zstavom duginih boja i vredja sve sto ima predznak srpsko.
nije ni cudo da ste se nasle na istoj paraleli.
uzgred imam lika koji iznajmljuje bagere pa kad budes resila da kao mišima izvrsis duhovnu sepuku za volanom istog kad krenes na srpsku akademiju nauka, dace ti popust :rotf:

nece da ti kaze da si nacista jer kao sto napisah sta rece lilijana kavani posle nocnog portira za najaci zenski fetis koji se zove uniforma, da svaka zeli nacistu.... nece ti znaci to zadovoljstvo priustiti.
To mora da pogledam bolje....nezavisno od ovih seljackih komentara na forumu.....
Moj drugar je portir i njega obozavaju lezbosi cak me je pozivao na lezbo zurke ne shvatajuci da su to lezbo zurke...
Dodjem , ono 40 i vise devojaka nesto solo nesto u paru , otrov u ocima, ja u izgledu ni % da nisam muskarcina, jos onaj lep muskarac, uredan, sto najvise mrze.....
Njega lezbosi obozavaju, on ne kapira da zenske koje ga narocito obozavaju su lezbosi...rekao sam mu da ce mi biti kum....ako ga moja devojka obozava, moracu u detalje pricu o proslosti sa devojkom...

Zato me interesuje taj detalj , nocni portir i lezbo fetish....posto on postoji definitivno naglaseno kod mog drugara....

eto.
posle ja kriv.
ako vec nemas strpljenja da udjes u diskusiju i na prvoj krivini sa kontra nagibom tockovi ti na prazno slajfuju, sta ce biti kada dodje do argumentacija?
Ne nego nemam strpljenja za dereticeva skriceca stvorenja koja misle da polazu koncesiju na patiotizam. Kao sto sam vec govorila, vise sam dala ovoj drzavi vise od vecine vajnih patriota na ovom forumu, dala sam svoje obrazovanje i svoj rad i niko meni nece odredjivati koliko volim svoju zemlju.

vas dve ste se nasli na nivou lazi sad mi je jasno.
svi su videli sta si napisala, niko nije video nigde da sam podrzao pedofiliju jer samo bolesnik to moze napisati a fala bogu takve stavri su mi uvek bile strane.

Пришивање да си недемократа, фашиста, комуниста, педофил и шта све не ... јесте карактер цивилног декадентног и некритичког друштва.

Кретенизовано друштво, те само обележи... и идеш на штројење ! ...:kafa:

Не сметаш њима ти, већ твоја муда... то њима смета ... :rotf:

Пришивање да си недемократа, фашиста, комуниста, педофил и шта све не ... јесте карактер цивилног декадентног и некритичког друштва.

Кретенизовано друштво, те само обележи... и идеш на штројење ! ...:kafa:

Не сметаш њима ти, већ твоја муда... то њима смета ... :rotf:
aj pusti.
navikao sam da sa nervoznim zenama nema rasprave, pustis da istutnje a posle ce da ti jedu iz ruke...vidis da su sve dosle na durdubak koji im bacio pa se sve spoplicu. :)

Back