Недоумица: зашто Вучић најављује нови закон о легализацији, кад је и стари био исто повољан?

Skupljaš poene od znaš već koga da me opljuneš iako ovaj tvoj komentar nema nikakve veze sa mojim upisom :roll:
Jadnjikavo.
Ko u katastru nesto uradi na mito to je bacen mito.

Jos da razumes.

Zaebace opet masu da plate 100 evra a onda ce opstinari da im sednu na grbacu jer upotrebne doz. nece dobiti. Da imam nelegalni objekat nikad im ne bi platio jer ce to sve jednog dana biti legalizovano fraj ko gradski prevoz.

Moja pokojna baba moze da radi u Katastru.

Nadam se da ce ih AI sve zameniti u buducnosti.

Важи...

Највероватније !

Али прво ће АИ да избаци све грешке у прописима, све грешке у бази података, упариће све непокретности, решења, институције, приходе и имовину на кога је уписано и доћи до извештаја ко је срао по процедурама, евиденцијама и због којих мотива !

Jos da razumes.

Zaebace opet masu da plate 100 evra a onda ce opstinari da im sednu na grbacu jer upotrebne doz. nece dobiti. Da imam nelegalni objekat nikad im ne bi platio jer ce to sve jednog dana biti legalizovano fraj ko gradski prevoz.
:ok:

Све ће се уписати једног дана, можда ће лиценцирани грађани сами уписивати своју приватну некретнину до неких просечних габарита !

Ljudi nemaju problema sta je resavanje mitom u nekoj drz. Sluzbi. Naprimer ne placas infostan oni te tuze dodje do izvrsenja ti nadjes nekog iz gradske uprave koji ti za 20 posto otpise dug. Ti sretan ko tranzistor mislus zavrsio si, dodje nova vlast i samo dobijes resenje izvrsitelja. Zato postoje paralelne dokumentacije i paralelni serveri.

Потпуно је бесмислено пријављивати и терати кроз процедуре неке шупе, гараже за механизацију, кућице, летње кухиње, оборе, штале,итд...

Потпуно је бесмислено то опорезивати, као што се катастарски приход више од 20.год. не опорезује, јер то није више ни 5% новца у буџету !

Ако имаш 40 милијардера и 40,000 милионера у Србији, треба увести прогресиван порез и да они плате већину порез и напуне буџет, јер њима треба држава, а не сиротињи. Сиротињу изузми јер је терет и торшак само да напишеш признаницу или уплатницу од 1000дин и да вучеш процедуру кроз 4-5 институција.

То треба растеретити.

Ако мене опет буду звали после 6.октобра - јебаћу им кеву !!!

Poslednja izmena:
Ne bi verovali kakve se sve radnje rade a ljudi misle da su mitom zavrsili posao. Da ne spominjem imena iz javnog zivota koji su vazili za one koji sredjuju dugove.

A kako sredjuju, znaju oni koji su se zaebali pa im mito dali.

Корупција је код великих инвеститора и министара/директора , ајде да додам неког Андреја и Додика

Корупција је системска, горе у кабини, није у потпалубљу, где робови веслају за господаре

Корупција је код великих инвеститора и министара/директора , ајде да додам неког Андреја и Додика

Корупција је системска, горе у кабини, није у потпалубљу, где робови веслају за господаре
Tacno.

Postoji razlika izmedju korupcije, i udbaske korupcije u raspad KGB kaljugama od drustva.

Korupcija u normalnom drustvu je normalan korektivni trzisni elemenat drustva. Sluzi da se prikaze prava cena neke robe i usluge, u moru besmislicarskih regulacija i pravnih normi koje onomogucavaju pravu informaciju. Korupcija tu sluzi da se prava informacija o realnoj ceni prenese kroz drustvo. Ona nema vrh, nije organizovana, vec je samo obican zivotni odgovor na drzavne besmislice.

Posto su te informacije o cenama jedna od najbitnijih stvari u drustvu, korupcija tu ima jako pozitivan efekat.

Receno laickim jezikom, korupcija sluzi da se mi bre tu ne foliramo mnogo.

Sa druge strane, udbaska KGB korupcija je hijerarhisjki sistem ucene i reketa- piramida, gde postoji jasna hijerarhija koja ide do vrha i sefa bande i udbaske mafije. Ona je patoloski i kancerogeni elemenat drustva, koji zagadjuje sve u drustvu.

Kada je neko napravio nelegalnu zgradu, to znači da je sigurno gradio bez tehničkog projekta i sa najgorim materijalima.
Vučić će takvim kriminalcima da sve to legalizuje i oni će onda moći da te stanove prodaju za velike pare i još da ih pre toga komunalno opreme za naše pare!

Дакле, буквално си измислио да ово има било какве везе са употребним дозволама,

а на основу тога си почео горе да пишеш како сам ја мрзитељ мира и стабилности.

Ма ти си небитни...

Мистик+ сероња? Зашто о себи тако говориш?

:kafa:

Није он Алтер, већ шАлтер.

Он само заприма поднеске

Није теби јасно шта се догађа?;?

Navikli smo već da se iz

Jos da razumes.

Je l' veruješ da mi još uvek nije sve jasno, znam da je do mene :D
Verovatno zato što o ovome nikad nisam ni razmišljala, nije mi bila interesna zona.

Mislila sam da je legalizacija to krajnje da bi objekat/ kuća / stan / vikendica bio upisan kao tvoje vlasništvo i gotovo.
Tek ovde čitam o trista još potrebnih papira, upotrebna pa još nešto...

Moji kad su umrli i ja nasledila to od njih sećam se da je notar rekao, vlasništvo upisano u katastar 1 kroz jedan, uknjiženo i prebačeno na moje ime.
Zato me sve ovo zbunjuje.

Verujem da je opet neka laža u pitanju mada navijam da najugroženije stanovništvo reši svoj najveći životni problem, a to jeste krov nad glavom.

Navikli smo već da se iz

Je l' veruješ da mi još uvek nije sve jasno, znam da je do mene :D
Verovatno zato što o ovome nikad nisam ni razmišljala, nije mi bila interesna zona.

Mislila sam da je legalizacija to krajnje da bi objekat/ kuća / stan / vikendica bio upisan kao tvoje vlasništvo i gotovo.
Tek ovde čitam o trista još potrebnih papira, upotrebna pa još nešto...

Moji kad su umrli i ja nasledila to od njih sećam se da je notar rekao, vlasništvo upisano u katastar 1 kroz jedan, uknjiženo i prebačeno na moje ime.
Zato me sve ovo zbunjuje.

Verujem da je opet neka laža u pitanju mada navijam da najugroženije stanovništvo reši svoj najveći životni problem, a to jeste krov nad glavom.
Normalno da treba 300 papira inace ako drmne zemljotres bice vise mrtvih ispod srusenih zgrada od karata nego u turskoj.

1/1 vlasnistvo :lol: ne bi verovala cega sve ima sto nije 1/1.

Back