Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

Uobicajena mantra srbskog domacina sa centimetarskim deficitom:
1. Feminaci
2. Ubi zakolji da pe.der ne postoji
3. Lezbejke ne postoje, samo nije nasla pravog wink wink
Ovo prvo je ocigledno zlo, samo budala to ne vidi...
Ovo drugo i trece to je neka prica za LGBT populaciju , da bi se drugi ocrnili...to niko u Srbiji ne misli tako...Lezbosa jos malo vise nego postenih zena...

Pa pokušavaš da ih ocrniš nazivajući ih Himlerom i Gebelsom, a to nisu bile Žene.
Ti imas svoje favorite u zivotu.....Gebels, Nazzi

_97236358_nazitee.png

Rusofili imaju svoje

Iz mog ugla isti ste i intelektualno i ljudski....

:rotf:

hvala bogu u srbiji se jos ne pita ko je kog pola pre nego sto se krene u diskusiju, mozda je to kod tebe u dijaspori pravilo pa su zato licemerno dogurali sa "ljudskim pravima" dokle su dogurali da ovakva dileja koji pika loptu ceo zivot prica o ljudskim pravima :lol: tri cetvrtine fudbalera su homoseksualci ili biseksualci... svejedno. ovo sto je uradio je na nivou kada bi neko posle postignutog gola pokazao majicu sa natpisom ziveo ratko mladic ili kosovo je srbija...a to bi cak bilo i politicki jasno za razliku od ovog glumatanja.

ako je polna odrednica referenca za neciji stav, onda je to tezi kompleks. zato i rekoh da normalnim muskarcima ne treba taj nivo psiho dekonstrukcije. zene (naravno, ne sve) sa svojim frustracijama su te kojima je potrebna maliciozna podrska kroz zakonske oblike jer se osecaju intelektualno inferiornijim spram muskaraca. nisu psihicki normalne zene bile te koje su glasnogovornici ovakvih medleja gluposti, vec iskljucivo feministkinje i lezbejke koje nastupaju iza svojih lobija. dok postoje zene kojima nije potrebno musko ugadjanje da bi pokazale koliko su inteligentne, kao sto rekoh koleginici koja nema blagog pojma koliko je zena u sanu i ciju bi zgradu rusila, ovaj svet ce grabiti duhovno napred.

kada ljudski otpad koji misli da ce na ime desetine feministickih pokreta zametnuti sustinu sopstvenog nihilistickog nastupa, bude onaj jedini cija ce se trula ideologija promovisati kao obavezan skolski program, ovaj svet i srbija kao deo sveta vise nece imati nikakvu buducnost....ni za muskarce, ni za zene, a pogotovu za decu.

Kao out and proud lezbejka, ja se ne natjecam sa muskarcima u segsu i ljubavi. Muskarac ce zeni da ponudi nesto i to nema veze sa cm, osim ako nije mikropenis mada se i takav covek moze voleti, sigurna sam u to, kad bi bio sposoban da voli sebe sto nazalost uglavnom nije moguce.
Zena ce zeni da ponudi sasvim drugaciju ljubav i segs i te dve stvari prosto ne mogu da se porede.

Kao out and proud lezbejka, ja se ne natjecam sa muskarcima u segsu i ljubavi. Muskarac ce zeni da ponudi nesto i to nema veze sa cm, osim ako nije mikropenis mada se i takav covek moze voleti, sigurna sam u to, kad bi bio sposoban da voli sebe sto nazalost uglavnom nije moguce.
Zena ce zeni da ponudi sasvim drugaciju ljubav i segs i te dve stvari prosto ne mogu da se porede.
imas poforum ljis pa raspravljaj tamo kako se najbolje zadovoljava sa dildom, ili koji tip "muskaraca" ti trazi da ih peguješ :zcepanje:

Ali potpuno nisi u pravu. Zakljucujes na osnovu svojih predrasuda. Jer ako sam lezbejka to mora da znaci da mrzim muskarce. A to naprosto nije tacno - gotivim muskarce, jeb.ala sam se sa njima ali vise volim zene. Eto, toliko je jednostavno.
zar nisi ti zakljucila za kolegu umri muski isto?
ja i rekoh kada gledas balvane ne vidis sopstveni.

ne mrzis ti muskarce, mrzis intelektualno i psihicki jake dominantne muskarce kojima ne mozes da pridjes ni na puskomet. znas kako se to zove u psihologiji?

Mene bi uvredilo ali stvarno da mi neko kaze da sam na nivou ljis podforuma....
Bolje da mi kaze da sam nacista a i to me vredja...ili ne znam sta bi me jos uvredilo....
nece da ti kaze da si nacista jer kao sto napisah sta rece lilijana kavani posle nocnog portira za najaci zenski fetis koji se zove uniforma, da svaka zeli nacistu.... nece ti znaci to zadovoljstvo priustiti.

Back