gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Nemoguce je skociti iz padobrana.Da ne skače iz padobrana
Osim ako si minijaturni predmet pa iskocis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoguce je skociti iz padobrana.Da ne skače iz padobrana
Ali u pitanju je Srbija.
Video si kako je onaj bumer skocio posto mu je neko pokvario on usrano delo
Mislis da mistek i ekipa ne urlicu u sebi od besa ... itekako.
Ako je tako onda će kosmopolit iz sremske badanje postat monarhista.Not necessarily,
кад погледаш да су монархије Британија, Шпанија, Холандија, Белгија, Данска, Шведска и Норвешка,
онда схватиш да су монархије ЛГБТК+ бастиони.![]()
Ma jok, to je prijateljsko podbadanje koje spada u kategoriju neurostimulacijeIzmedju vas dvehh neka tenzijahh.
Kladim se da nas Karadjordjevic gaji zapadnoevropske vrednosti -ipak se druzi sa takvom rajom a odrastao je tamo.Ali u pitanju je Srbija.
Video si kako je onaj bumer skocio posto mu je neko pokvario ono usrano delo
Mislis da mistek i ekipa ne urlicu u sebi od besa ... itekako.
Secanje na dane kada su bili u kondiciji , sada ne mogu ni da prdnu a da ih ne zaboli ... a one tetovaze JNA se deformisale od sala.Да, али Бумери ће да мучу шта год да урадиш.
То је зато што их боли реума, па кад виде тебе како скакућеш у сред своје миленијалне снаге,
они зацичу "Вратите ЈНА мои ви!"
Ako je tako onda će kosmopolit iz sremske badanje postat monarhista.
Secanje na dane kada su bili u kondiciji , sada ne mogu ni da prdnu a da ih ne zaboli ... a one tetovaze JNA ih se deformisale od sala.
Не знам, ја волим Старбакс, а то су нека ваша Бумерска Места.
Pitaj svog pajtosa odaklen je.Не знам, ја волим Старбакс, а то су нека ваша Бумерска Места.
deteMeđutim Chico zasenjuje tog subhumana to kingdom come
Jesi gledao Exorcist 3Ког? Нас је легион.![]()
Isterajte bumera iz djavola.Isterajte iz bumera djavola.
Soja momče opet samo misliš. Isteraj ih sam.Isterajte bumere.
Napravili smo šolju za tebeSoja momče opet samo misliš. Isteraj ih sam.
Dogovori se već jednom sa sobom, do malo pre si mahala sa šoljom kako je ona namenjena za suze bumera a sad je odjednom za mene.Napravili smo šolju za tebe
Od sada možeš plakati u nju
Em je terapeutski za vas, em je ekološki za planetu, trošim manje vode kad kuvam čaj
Biti bumer je stanje umaDogovori se već jednom sa sobom, do malo pre si mahala sa šoljom kako je ona namenjena za suze bumera a sad je odjednom za mene.
Koje još fore si pokrao od njVidim da sam midžetu u glavi i dalje non stop, rent free. Fantastično.
Pa ne može biti stanje uma, zna se da su mladi poludebilni tako su i bumeri u odnosu na starije. Ajd sad odjebi.Biti bumer je stanje uma
Zato je dizajn ove šolje tako jednostavan i analogan - kao i vaše mišljenje