gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Ne čitam čmarni sadržaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nema potrebe. Znaci u zivotu postoji brdo diskriminacija. Postoji diskriminacija po lepoti, po veri, rasi, poreklu roditelja, zanimanju roditelja, naciji, debljini, celavi, bradati, malokurcasti, niski, inteligenciji itd.Ne čitam čmarni sadržaj
pa nema potrebe. Znaci u zivotu postoji brdo diskriminacija. Postoji diskriminacija po lepoti, po veri, rasi, poreklu roditelja, zanimanju roditelja, naciji, debljini, celavi, bradati, malokurcasti, niski, inteligenciji itd.
pa istorijski niko nije isao u skolu, a ljudi su uglavnom radili na njivi i to cela familija. Islo se na dnevnice i slicno.Te diskriminacije su prilikom upisa škole i zapošljavanja zabranjene
Zakon ne nastoji da izjednači sve prirodne različitosti, već da nadoknadi izgubljene šanse usled istorijskog potiskivanje kroz zabranu školovanja i rada
Te diskriminacije su prilikom upisa škole i zapošljavanja zabranjene
Zakon ne nastoji da izjednači sve prirodne različitosti, već da nadoknadi izgubljene šanse usled istorijskog potiskivanje kroz zabranu školovanja i rada
Možda ga uzbuđuje da bude tučen. Neki jednostavno ne mogu bez toga.Mog komšiju je mlatila žena, čoveče on je izlazio modar iz stana, e sad, zašto je dobijao batine nije hteo nikad da kaže...
sem nasilje na fetusom to je dozvoljeno jer su nemocni. i nasilje na zivotinjama isto je dozvoljeno jer ne mogu da se brane.Ma ne pitam zbog toga
Na LJiS-u sam svojevremeno branila stav da i muškarci mogu biti silovani, bila sam žestoko ismejana, najviše od strane muškaraca. Da li je u pitanju zajednička muška psihologija nedopuštanja mogućnosti da se bude ranjiv ili gledanje silovanja samo kao nečega što muškarac radi ženi (pošto očigledno nije stvar penetracije), ili možda doživljavanje muškaraca kao smešnih i nezahvalni ako odbiju seks, čak i kada ga ne žele (slika koju su sami muškarci stvorili i održavaju je). U svakom slučaju je neki žešći grooming u muškost u pitanju
Isto mislim i za sve ostale oblike nasilja
Zakoni kojima se osigurava ravnopravnost su pisani rodno neutralnim jezikom, i njihova zaštita se odnosi kako na žene, tako i na muškarce. Kada je jezik zakona rodno, rasno, manjinski ili na bilo koji drugi način specifičan, poput ovog Zakona, radi se o pozitivnoj diskriminaciji, koja je neophodna mera u ostvarivanju ravnopravnosti, a ne o zakonu kojim se uspostavlja nečija suprematija
Како то мислиш гарантованих, шта ако не испуне, да ли та места остају непопуњена, а неко други не може да се упише?Garantovanih 12% mesta za Rome, koje mogu ili ne moraju da ispune.
Važno je obezbediti priliku za izjednačavanje startnih pozicija, a da li će je neko iskoristi ili ne je već njihova stvar.
Poenta je da smo toliko uronjeni u fikciju o svom životu kao isključivo sopstvenoj zasluzi, da mislimo da je startna pozicija bila 0 čak i kad je bila očigledan +
na budzetu ne treba da bude niko.Како то мислиш гарантованих, шта ако не испуне, да ли та места остају непопуњена, а неко други не може да се упише?
И зашто би се они уписивали са нижим просеком оцена на та сигурна места?
Замисли грађевинца са двојчицама, на основу квоте упише факс ладно, на буџету је, а иза њега остане јак врло добар ђак јер је неко закључио да је имао бољу стартну позицију коју није искористио, ко га шљиви...
Lazes......Ma ne pitam zbog toga
Na LJiS-u sam svojevremeno branila stav da i muškarci mogu biti silovani, bila sam žestoko ismejana, najviše od strane muškaraca. Da li je u pitanju zajednička muška psihologija nedopuštanja mogućnosti da se bude ranjiv ili gledanje silovanja samo kao nečega što muškarac radi ženi (pošto očigledno nije stvar penetracije), ili možda doživljavanje muškaraca kao smešnih i nezahvalni ako odbiju seks, čak i kada ga ne žele (slika koju su sami muškarci stvorili i održavaju je). U svakom slučaju je neki žešći grooming u muškost u pitanju
Isto mislim i za sve ostale oblike nasilja
Zakoni kojima se osigurava ravnopravnost su pisani rodno neutralnim jezikom, i njihova zaštita se odnosi kako na žene, tako i na muškarce. Kada je jezik zakona rodno, rasno, manjinski ili na bilo koji drugi način specifičan, poput ovog Zakona, radi se o pozitivnoj diskriminaciji, koja je neophodna mera u ostvarivanju ravnopravnosti, a ne o zakonu kojim se uspostavlja nečija suprematija
Ne, popunjavaju se ostalim kandidatimaКако то мислиш гарантованих, шта ако не испуне, да ли та места остају непопуњена
Fixed that for ya
![]()
Стуготс, хулигану један са Банетовог Брдета!
Sigurno prati ovu temu.Nažalost, ne mogu da preuzmem zaslugu. Hteli smo da prešaramo grafit, ali neki neznani junak nas je preteko.
Ne postoji nikakav patrijarhat, nemate pojma koliko glupo zvučite s time.ali zamisli koliko su oni truda ulozili
ne znam da li su i grafit ispod prvo prefarbali u plavo (to bi bilo bolno saznanje da jesu)
pa pazljivo cirilicom
i onda ti se ovako neko po**** i ispadnes glup koliko si tezak
predivno
Znali smo mi da to nisi mogao biti ti, nego neki Alpha Chad.Nažalost, ne mogu da preuzmem zaslugu. Hteli smo da prešaramo grafit, ali neki neznani junak nas je preteko.
Ne postoji nikakav patrijarhat, nemate pojma koliko glupo zvučite s time.
Recimo kad su Đapišu dopisali: "Nekad veliki vaterpolista, sada čkapi."to nije u sustini bitno
niti poenta
bitno je da im se neko po **** na mrziteljski grafit
mogli su sve da im presaraju ili nacrtaju ogromnu vaginu
Не труди се да то објасниш министру одбране у САД-у или у Русији.Ne postoji nikakav patrijarhat, nemate pojma koliko glupo zvučite s time.
to je problem nasih muskaracaНе труди се да то објасниш министру одбране у САД-у или у Русији.
Ти не желиш државу мушког принципа као САД, већ женског принципа као што је твоја сека-перса Вучић.
Када га притиснеш све потписује.
Признај да га волиш тако женствено-проституционог у међ-политици !...![]()
Soja momče, i ovoga puta si samo mislio.Nažalost, ne mogu da preuzmem zaslugu. Hteli smo da prešaramo grafit, ali neki neznani junak nas je preteko.