Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

ti si smešna naravno, jer upravo ti dokazujem da jesu. Samo suknje nisu bile izraz muške ženstvenosti, nego sasvim običan odevni premet i trend.
ti nigde i nista nisi "dokazao "

problem muskaraca je sto Damiano moze da ponese suknju i da bude muzevniji od skichavaca koji se ubishe da dokazu svoju "muskost "

i to radja bes i frustraciju jer razbija standardno uverenje da zene vole pecinske alfe

onda je on "feminiziran", "Pe.der" i slicno

on je nocna mora svakog nesigurnog muskarca

normalan muskarac ga uglavnom nece ni primetiti a jos manje komentarisati uvredljivo

Poslednja izmena:
ti nigde i nista nisi "dokazao "

problem muskaraca je sto Damiano moze da ponese suknju i da bude muzevniji od skichavaca koji se ubishe da dokazu svoju "muskost "

ne znaju sta ih je snaslo

i to radja bes i frustraciju jer razbija standardno uverenje da zene vole pecinske alfe

onda je on "feminiziran", "*****" i slicno

on je nocna mora svakog nesigurnog muskarca
Pa nisi dobro definisala šta je to što tražiš

1. feminiziranost kažeš ipak Ne

2. alpha Ne

To nekako ostavlja prazan skup.

Ja razumem konzervativce i saosecam jer se tamo desava "secha konzervativaca "

Dosli su u fazu da su svi moguci identiteti fluidni i da ja mogu sutra da se osecam kao crnkinja.
Sve su tabuizirali i bukvalno nema razgovora.
To je lose.

Mada nekad mislim da sa ljudima koji se bore PROTIV necijih prava zaista ne vredi razgovarati.
sta je sa pravima muskaraca da biju slabije:per:

takvo pravo ne postoji
naravno da postoji. Ovo je isto nasilje koje nema veze sa moralom. Cisto zbog glasackog tela. Kao platis kaznu jer se neko uvredio jer si napisao oglas da trazis radnika. Za zene je generalno dobro kad postoji zakon, jer prirodni poredak je jaci vlada. A zene sve rade da se sistem vrati u komunizam i anarhiju koji ih spustava dole. Izgleda priroda ima neka svoja podesavanja.

Back