Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

Ali u pitanju je Srbija.
Video si kako je onaj bumer skocio posto mu je neko pokvario on usrano delo :lol:
Mislis da mistek i ekipa ne urlicu u sebi od besa ... itekako.

Да, али Бумери ће да мучу шта год да урадиш.

То је зато што их боли реума, па кад виде тебе како скакућеш у сред своје миленијалне снаге,

они зацичу "Вратите ЈНА мои ви!"

Ali u pitanju je Srbija.
Video si kako je onaj bumer skocio posto mu je neko pokvario ono usrano delo :lol:
Mislis da mistek i ekipa ne urlicu u sebi od besa ... itekako.
Kladim se da nas Karadjordjevic gaji zapadnoevropske vrednosti -ipak se druzi sa takvom rajom a odrastao je tamo.

Ovo sto POKS luduje ne ide im na cast.

Cak se prica da nam je jedan od princeva gej.

Poslednja izmena:
Да, али Бумери ће да мучу шта год да урадиш.

То је зато што их боли реума, па кад виде тебе како скакућеш у сред своје миленијалне снаге,

они зацичу "Вратите ЈНА мои ви!"
Secanje na dane kada su bili u kondiciji , sada ne mogu ni da prdnu a da ih ne zaboli ... a one tetovaze JNA se deformisale od sala.

Secanje na dane kada su bili u kondiciji , sada ne mogu ni da prdnu a da ih ne zaboli ... a one tetovaze JNA ih se deformisale od sala.

Choose your boomer:

1) Бејзик Бумери
2) Думздеј Бумери
3) Дијасерни Бумери "Клутиновац из Канаде Едишн".

Napravili smo šolju za tebe

Od sada možeš plakati u nju

Em je terapeutski za vas, em je ekološki za planetu, trošim manje vode kad kuvam čaj
Dogovori se već jednom sa sobom, do malo pre si mahala sa šoljom kako je ona namenjena za suze bumera a sad je odjednom za mene.
Meni je jasno da vi iz mlađe generacije želite da potisnete starije , to je kako da kažem prirodno ali učinte nešto što nije glupo . Ugledajte se na primer na moju generaciju koja je bacila atomsku bombu na kosooke. To je bio veličanstven trenutak u ljudskoj istoriji.

Poslednja izmena:
#coming soon

Poznati muškarci koji obožavaju da nose suknje​

MODA I LEPOTApiše:ZADOVOLJNA.HR05. jun. 2021

1622913268-suknja01-750x536.jpg

Mark Džejkobs i Džerad Batler Foto:FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia/EPA-EFE/RONALD WITTEK
Kada ugledaju muškarca u suknji, mnogi će odmah reagovati s čuđenjem, ali zaboravljaju da je suknja vekovima bila i muški odevni komad. U istočnoj kulturi i dan danas je deo garderobe, ali i muškog ormara u pojedinim zemljama zapadnog sveta.

Tako ste sigurno čuli za kilt. Škoti ovaj tradicionalni model suknje do kolena najčešće napravljen od vune nose u najsvečanijim prilikama i ponose se njime. Irska ima svoj oblik kilta koji je nastao iz starih muških tunika, piše zadovoljna.hr.
Moderne varijante ovog modela muške suknje postale su popularne u 80-ima zahvaljujući dizajneru Žan Pol Gotjeu koji je oduševio modnu industriju kada je 1984. godine predstavio svoje prve muške suknje i kiltove.
Godinu dana pre njega dizajner Stefan Spraus pokrenuo je pravu malu modnu revoluciju predstavivši kombinaciju muške suknje i pantalona u zanimljivoj pank varijanti.
1622912778-profimedia-0192501567.jpg

U drevnim kulturama poput egipatske, grčke ili rimske i haljine i suknje bile su odevni komadi koje su nosili pripadnici oba pola.
Mnoge kombinacije koje danas doživljavamo kao neobične i čudimo im se zapravo su već bile nošene i niko ih tada nije doživljavao kao neprimerene. Na kraju dana, suknja je udobna i to će potvrditi većina žena. Zašto se onda i muškarci ne bi smeli vratiti odevnom komadu koji su nekad nosili?
Džerad Batler Foto:EPA-EFE/RONALD WITTEK

“Shvatio sam koliko su udobne i super se osećam u njima. Nakupovao sam ih i sad ne mogu da preatanem da ih nosim”, kazao je jednom prilikom dizajner Mark Džejkobs.

Back