Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

nasledje paradiranja kada su umislili da je svet skrojen samo po njihovoj meri i da mogu nekosekventno da izivljavaju svoje nagone kako im se nadigne. prva grupacija je mnogo cesca i svako ko ume da gleda to je video, dok zahvaljujuci nasim naravima druga grupacija je ruku na srce redja pojava ali je ipak ima.
biti homoseksualac je seksualna odrednica sa kojom osoba zivi i generalno pusta druge da zive. biti deo pokreta za nekakvo oslobodjenje, nema veze sa sexualnom odrednicom vec samo i iskljucivo sa stanjem frustrirane patologije ucesnika tih pokreta. da nisu vezani za homoseksualnost bili bi za zastitu belih kitova, prava na brak kučića ili beneficiranog staza pletilja sirogojnih dzempera.

Стара тема .

О томе смо 2007 или 8 продискутовали о ефекту "белог носорога" који је угрожена врста и ком треба сва пажња овог света !

Ja sam isla na prajdove al u farmerkama, majici i patikama, nznm o cemu vi pricate
da, majica, patike i farmerke...

1624434606169.png

Има.

Ја не причам о идеологији, већ о традиционализму.

Код тебе је сваки појам побркан.

Побрканост јесте конфликтност и расцепљеност.

Пробај ти те форе само мало у Кини и на њиховом форуму, па те неће бити ни овде !

Али, не ! Битно да је Србија пробни полигон за политичке идиоте и смрт културе !
nista nije pobrkano
sve je lepo smisleno poslozeno
samo ti ne mozes to da shvatis jer ti je svet crno-beo.....

nista nije pobrkano
sve je lepo smisleno poslozeno
samo ti ne mozes to da shvatis jer ti je svet crno-beo.....

Где је то лепо, где је то посложено ?!?

Ја могу културологијом да схватим и Цивилно друштво и Грађанско и Традиционално.

Разумем сва три и не заговарам и не тупим само једно, него заступам корпорацију сва три према духу, времену, политичкој заступљености и економији могућег.

Читај мало више оригиналне текстове !

kakve veze ima neciji izgled sa onime sta u sebi nosi?
kako je izgledao baskijat i gde je spavao preko dana?
tragedija ovog vremena je da sitne duse sve pakuju prvo na izgled pa tek onda moze da se pozoba 1 na 1000 da li tu ima necega sto vredi.
Nije ovde bitan izgled vec AGRESIVNO REKLAMIRANJE neke jednakosti.
Inace u svakoj normalnoj zemlji Ustav te stiti pa tako i u Srbiji...
ali ovde bi neke gice da budu jednakije od drugih(Orvel, Zivotinjska farma)...
pa zar sad treba svi da nosimo majice sa natpisima ko smo i sta smo...

ili je to upravo namera obozavalaca Hakslija i Orvela...

covek je talentovan za nesto ili nije..moze da se nakindjuri svim i svacim kada dodje vreme da pokaze svoj dar vidi se na kilometar ko je i sta je.
napr. dzoni dep koga su u srbiji levicari osporavali jer se druzio i druzi sa kustom, snimio je fantastican album sa dzef bekom i pokazao kakav je muzicar. znaci vrhunski umetnici biraju sebi slicne, a buranija zna se.... slicne, kao sa pesme evrovizije. :rotf:

kakve veze ima neciji izgled sa onime sta u sebi nosi?
kako je izgledao baskijat i gde je spavao preko dana?
tragedija ovog vremena je da sitne duse sve pakuju prvo na izgled pa tek onda moze da se pozoba 1 na 1000 da li tu ima necega sto vredi.
Da, i ja mislim da je to podmetacina LGBT pokreta...tj ako iko tera lezbose da se drugacije oblace to su oni.
Meni smetaju lezbosi, valjda je to normalno kradu mi klijentelu....posto seksualnost nije genetska kako vecina misli...
Ali mi ne pada na pamet da to uprostim i sve sto je kratko osisano zovem lezbos jer to nije ni blizu tacnog...

To sto neke grupe imaju svoja nacela, gotica ili skinsi ili ne znam ovi sto pirsing rade koja su grupa, zaboravio sam...njihova stvar...
Greska bi bilo da se gejevi definisu po neznim rukama facama i usporenim pokretima...

Nije ovde bitan izgled vec AGRESIVNO REKLAMIRANJE neke jednakosti.
Inace u svakoj normalnoj zemlji Ustav te stiti pa tako i u Srbiji...
ali ovde bi neke gice da budu jednakije od drugih(Orvel, Zivotinjska farma)...
pa zar sad treba svi da nosimo majice sa natpisima ko smo i sta smo...

ili je to upravo namera obozavalaca Hakslija i Orvela...
Izvini nije cilj agresivno reklamiranje jednakosti vec promocija do nejednakosti i sugestibilnosti od strane drustva.....
Zakon to pokusava i da odradi...da biti lezbo , gej ili trandza treba da bude sugestija mladim narastajima...

To sto lgbt i razne shushe politicke jajare mene pokusavaju da prisile da u ime politicke korektnosti izmenim ovo promocija do nejednakosti u blazi oblike...npr taj agresivno reklamiranje ili samo iskazivanje na javnom mestu, je takodje zavera gluposti i razvoj neslobode.....cim ti meni odredjujes sta od istina sme da se kaze a sta moze nekog da uvredi, onda brate glupi na vlast, a inteligentne u sumu , jer u protivnom vredjas glupe sto im ne dajes ono sto zele...

Da, i ja mislim da je to podmetacina LGBT pokreta...tj ako iko tera lezbose da se drugacije oblace to su oni.
Meni smetaju lezbosi, valjda je to normalno kradu mi klijentelu....posto seksualnost nije genetska kako vecina misli...
Ali mi ne pada na pamet da to uprostim i sve sto je kratko osisano zovem lezbos jer to nije ni blizu tacnog...

To sto neke grupe imaju svoja nacela, gotica ili skinsi ili ne znam ovi sto pirsing rade koja su grupa, zaboravio sam...njihova stvar...
Greska bi bilo da se gejevi definisu po neznim rukama facama i usporenim pokretima...
iskren da budem meni ne smetaju jer imam za njih zaoku...ne jednu partnerku sam im odvukao i tu vrstu histerije koju su ljubomorom generisale, veruj da nisam u zivotu video i osetio ni od jedne jedine hetero zene. :lol:

Ne kazem nista, samo muskarci izgledaju smesno kad se namontiraju na zene.
mnogo sta izgleda smesno ali ako je smesno ne znaci da je to u biti.

ako se vec zalazes za prava svih onda treba sve da trpis..ali bukvalno sve varijacije poznatog i onoga sta jos nije izmisiljeno...jer ako na to ne pristanes i osetis gnusanje, onda sama sa sobom nisi iskrena.

ja taj problem nemam, niko mi nikad nije smetao, osim ideoloskih cistunaca, dnevnih puritanki koje se kad padne mrak prostituisu, ili onih koji svoj nagon zele da naplate preko politickih pokreta. kada novac postane ideja vodilja, od ideje ne ostane nista.

mnogo sta izgleda smesno ali ako je smesno ne znaci da je to u biti.

ako se vec zalazes za prava svih onda treba sve da trpis..ali bukavlno sve varijacije poznatog i onoga sta jos nije izmisiljeno...jer ako na to ne pristanes i osetis gnusanje onda sama sa sobom nisi iskrena.

ja taj problem nemam, niko mi nikad nije smetao, osim ideoloskih cistunaca, dnevnih puritanki koje se kad padne mrak prostituisu, ili onih koji svoj nagon zele da naplate preko politickih pokreta. kada novac postane ideja vodilja, od ideje ne ostane nista.
Ja sam terf

iskren da budem meni ne smetaju jer imam za njih zaoku...ne jednu partnerku sam im odvukao i tu vrstu histerije koju su ljubomorom generisale, veruj da nisam u zivotu video i osetio ni od jedne jedine hetero zene. :lol:
Smeta mi pomesanost i ako je nadmoc u brojkama homo populacije..
To se moze videti npr na chatu krstarice...
Tamo je mnogo gejeva i mnogo lezbosa.
Sta se desava?
Desava se da svi hoce zvezdicu , tj onu koja prvi put proba lezbo ili onog koji prvi put proba gej....seks..
To je vec nesto sto je na neki nacin ok a na drugi nije ok.

Medjutim to meni kao oformljenom ne smeta...
Ono sto mi smeta su metode kako se to ostvaruje...ima mali milion korisnika koji se izjasnjavaju kao zensko a musko su , i obrnuto kao musko a zensko su...
Naravno mene ne pogadjaju ovi sto se izjasnjavaju kao musko a zensko su, oni ganjaju devojke...
Ali me pogadjaju ovi sto su kao zensko a ustvari provociraju hot ili razne kisa oko kragujevca price i onda to dovodi do toga da se ljudi ustrucavaju da komununiciraju ista sto je zivotno , opusteno..
Jer mahom je u opustenom prisutna seksualnost....

Tako da kod gej chata imamo odjednom strasnu distancu , vestacku neseksualnost...

To se isto desava i kod mladih preko plasiranja gejofobije...tj masa klinaca ti odmah skace u stomak ako izjavis nesto da ces da prespavas kod druga ako zaginete negde u provodu, a desava se prespavate i u istom krevetu...
To uopste nije problem , nekad nije bio.....spavalo je nas trojica u istom krevetu , jednom nas petorica, , rusili neku kucu pa kao sardine normalno na duzinu kreveta, a gajbe pod noge....

Medjutim danas je to zastrasujuce mladim muskarcima, jer postoji primisao o pristupacnoj alternativi, tj gej seksu...
Meni to nije bilo na pameti a ni tim mojim drugarima i onda nije bilo ni sala na tu temu , niti fobija, niti averzija...i to je prednost mog doba....mogao sam da seksualno sazrevam bez dokazivanja da sam hetero...nisam morao da ebem u prvom razredu srednje da bih pokazao da sam hetero...nije da nisam pozeleo par puta, ali to je spontano...

Isto vazi i za lezbo varijantu...

Ono sa cime se ne slazem sa radfemica je sto su one protiv ovog zakona jer misle da ce sledeci korak biti rodna neutralnost.
Zakon ima dobar smisao, i ta intervencija u jezik je samo prilagodjavanje jezika stvarnosti, ne nuzno i potpun pristup bioloskim muskarcima u zenske prostore.
Sto se tice flexa, rekoh da bi pricanje o mom radnom iskustvu ljudima delovalo kao flex, a ne da to jeste za flex. Posao ko posao, ali je eto imalo veze sa zakonima.

Smeta mi pomesanost i ako je nadmoc u brojkama homo populacije..
To se moze videti npr na chatu krstarice...
Tamo je mnogo gejeva i mnogo lezbosa.
Sta se desava?
Desava se da svi hoce zvezdicu , tj onu koja prvi put proba lezbo ili onog koji prvi put proba gej....seks..
To je vec nesto sto je na neki nacin ok a na drugi nije ok.

Medjutim to meni kao oformljenom ne smeta...
Ono sto mi smeta su metode kako se to ostvaruje...ima mali milion korisnika koji se izjasnjavaju kao zensko a musko su , i obrnuto kao musko a zensko su...
Naravno mene ne pogadjaju ovi sto se izjasnjavaju kao musko a zensko su, oni ganjaju devojke...
Ali me pogadjaju ovi sto su kao zensko a ustvari provociraju hot ili razne kisa oko kragujevca price i onda to dovodi do toga da se ljudi ustrucavaju da komununiciraju ista sto je zivotno , opusteno..
Jer mahom je u opustenom prisutna seksualnost....

Tako da kod gej chata imamo odjednom strasnu distancu , vestacku neseksualnost...

To se isto desava i kod mladih preko plasiranja gejofobije...tj masa klinaca ti odmah skace u stomak ako izjavis nesto da ces da prespavas kod druga ako zaginete negde u provodu, a desava se prespavate i u istom krevetu...
To uopste nije problem , nekad nije bio.....spavalo je nas trojica u istom krevetu , jednom nas petorica, , rusili neku kucu pa kao sardine normalno na duzinu kreveta, a gajbe pod noge....

Medjutim danas je to zastrasujuce mladim muskarcima, jer postoji primisao o pristupacnoj alternativi, tj gej seksu...
Meni to nije bilo na pameti a ni tim mojim drugarima i onda nije bilo ni sala na tu temu , niti fobija, niti averzija...i to je prednost mog doba....mogao sam da seksualno sazrevam bez dokazivanja da sam hetero...nisam morao da ebem u prvom razredu srednje da bih pokazao da sam hetero...nije da nisam pozeleo par puta, ali to je spontano...

Isto vazi i za lezbo varijantu...
Jesi čitao moj dokaz da šimejli nisu isto što i devojke. Dokaz je opet u obliku radio-drame:

Pričaju dva prijatelja: "Jesi sinoć uspeo da dođeš do pičge?"

- "Da. U stvari, radilo se o rektumu drugog muškarca, ali to je isto."

"A da. U pravu si."

Ono sa cime se ne slazem sa radfemica je sto su one protiv ovog zakona jer misle da ce sledeci korak biti rodna neutralnost.
Zakon ima dobar smisao, i ta intervencija u jezik je samo prilagodjavanje jezika stvarnosti, ne nuzno i potpun pristup bioloskim muskarcima u zenske prostore.
Sto se tice flexa, rekoh da bi pricanje o mom radnom iskustvu ljudima delovalo kao flex, a ne da to jeste za flex. Posao ko posao, ali je eto imalo veze sa zakonima.
Izvini ali u celoj temi ako ima 3 posta o zakonu , sve ostalo su ili lobiranja ili projekcije ponasanja koji je kao dozvoljen zakonom...

Back