iskren da budem meni ne smetaju jer imam za njih zaoku...ne jednu partnerku sam im odvukao i tu vrstu histerije koju su ljubomorom generisale, veruj da nisam u zivotu video i osetio ni od jedne jedine hetero zene. 

Smeta mi pomesanost i ako je nadmoc u brojkama homo populacije..
To se moze videti npr na chatu krstarice...
Tamo je mnogo gejeva i mnogo lezbosa.
Sta se desava?
Desava se da svi hoce zvezdicu , tj onu koja prvi put proba lezbo ili onog koji prvi put proba gej....seks..
To je vec nesto sto je na neki nacin ok a na drugi nije ok.
Medjutim to meni kao oformljenom ne smeta...
Ono sto mi smeta su metode kako se to ostvaruje...ima mali milion korisnika koji se izjasnjavaju kao zensko a musko su , i obrnuto kao musko a zensko su...
Naravno mene ne pogadjaju ovi sto se izjasnjavaju kao musko a zensko su, oni ganjaju devojke...
Ali me pogadjaju ovi sto su kao zensko a ustvari provociraju hot ili razne kisa oko kragujevca price i onda to dovodi do toga da se ljudi ustrucavaju da komununiciraju ista sto je zivotno , opusteno..
Jer mahom je u opustenom prisutna seksualnost....
Tako da kod gej chata imamo odjednom strasnu distancu , vestacku neseksualnost...
To se isto desava i kod mladih preko plasiranja gejofobije...tj masa klinaca ti odmah skace u stomak ako izjavis nesto da ces da prespavas kod druga ako zaginete negde u provodu, a desava se prespavate i u istom krevetu...
To uopste nije problem , nekad nije bio.....spavalo je nas trojica u istom krevetu , jednom nas petorica, , rusili neku kucu pa kao sardine normalno na duzinu kreveta, a gajbe pod noge....
Medjutim danas je to zastrasujuce mladim muskarcima, jer postoji primisao o pristupacnoj alternativi, tj gej seksu...
Meni to nije bilo na pameti a ni tim mojim drugarima i onda nije bilo ni sala na tu temu , niti fobija, niti averzija...i to je prednost mog doba....mogao sam da seksualno sazrevam bez dokazivanja da sam hetero...nisam morao da ebem u prvom razredu srednje da bih pokazao da sam hetero...nije da nisam pozeleo par puta, ali to je spontano...
Isto vazi i za lezbo varijantu...