Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
ni tvoje prisustvo nije bitno za forum
HAHAHAHAHAHA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAHAHAHA
Koji žanr je onda kriv za ubistva žena od strane muškaraca, tj ona koja sad preovlađuju u statistici rodno zasnovanog nasiljaBice uz ovaj zanr femifiction sve vise ubistava pocinjenih od strane zena...
HAHAHAHAHAHA

Tipo: CosmoKomi sa svojim stavovima predstavlja bolji deo muskig roda u Srbiji trenutno.
(ne politickim, vec samo u vezi s ovom temom, ali niko nije savrsen)
Koji žanr je onda kriv za ubistva žena od strane muškaraca, tj ona koja sad preovlađuju u statistici rodno zasnovanog nasilja
Samo se ti brani od stvarnosti mašući svračijim nožicamaPokaži taj rad ?
To su prenaduvane laži !
Ako ti je lakše tako da priznaš da si luzer i da čak i bakute beže od tebe , ok boomerOn je muška feministkinja ...![]()
Samo se ti brani od stvarnosti mašući svračijim nožicama
Pa kakve veze ima sto 1% zloupotrebljava???Zanimljivo je da se ovde neki bore za demokratiju, feminizam, lgbt, prava životinja, itd...dok 1% njih to zolupotrebljava, prenaduvava i zarađuje velike pare ...
žao mi je što ste 99% politički i korisni idioiti ...
samo se vi ložite, neko će uzeti veliku lovu a društvo će biti još više "fragmentirano i konfliktno"
ja dado jednu jace nego diplomu pa poceo govor winkovaPa kakve veze ima sto 1% zloupotrebljava???
Od svake ideje neko zaradjuje.
Nacionalizam je unosan biznis takodje. Napises knjigu "Adam, Vinca ili kako su nastali Srbi" i eto parica.
Smarate sa tim. Znaci ne treba govoriti o ravnopravnosti jer to toboze i nije oroblem vec su svi blesavi zrtve propagande.
Daj ti meni diplomu u zenskom rodu pa da zavrsimo s tim.

izvinite kolega ali ne slazem se... da bi neko bio koristan idiot mora sa uverenjem nesto pisati...ovo sta pomenuti pisu je odraz onoga sto se zove kontrastvo, odlika prizemnih mozgova koji jedino znaju za vl svet i demagoska pravila garniran prostaklucima ili zamene teza, posto u realnom nemaju nikakvo uporiste na kome mogu argumentovano sukobljavati stavove bas po ovom pitanju.Zanimljivo je da se ovde neki bore za demokratiju, feminizam, lgbt, prava životinja, itd...dok 1% njih to zolupotrebljava, prenaduvava i zarađuje velike pare ...
žao mi je što ste 99% politički i korisni idioiti ...
samo se vi ložite, neko će uzeti veliku lovu a društvo će biti još više "fragmentirano i konfliktno"
i... gde smo stali?
a ti poznajes van srbije kakav je milionski muski rod u srbiji?Cosmo sa svojim stavovima predstavlja bolji deo muskig roda u Srbiji trenutno.
(ne politickim, vec samo u vezi s ovom temom, ali niko nije savrsen)

sve se nosi iz kuce kolega.јаој шта је феминисткиња......
А кужи када дожу мање су од маковога зрна
Па драги ево ти пиво .. па мили ево ти чипс .. па да ти измасирам подваљак и ту бивољу вратину ......