Ustasu Stepinca proglasavaju za sveca

Nije bio fašista, gledao je da spasava Srbe na način kojim bi sačuvao i sebe i samim tim nastavio pomenuto spasavanje.....Jeste, pokrštavao je.....Ali su tako hiljade i hiljade srba spašene od ustaškog noža.....Ustaše nikada nisu pokrštavale osim nožem po vratu:roll:
Hajde ti kada kyo neće (zapravo ne zna) ukaži bar na jednog Srbina ili Jevrejina koga je Stepinac spasio i čiji su potomci danas blagodarni pomenutom.

ko je bre ovde probao da kaze bilo sta ruzno o spc??
nisam procitao ni jedan post...ovog mastera ne racunam

ali vidi....opet mi pade stvar na pamet..secas se snimka sa skorpionima,kad je onaj pop pricescivao vojnike pred polazak u borbu....jeli on znao kakve ce gluposti da prave tamo....pogotovo budale da snime...i da puste snimak u video klubove...pa naravno da nije...........kako bi i mogao..on je dosao da pomogne vernicima pred polazak u rat..to mu je posao
e sad,nekim zlim jezikom (koji kaze da je klitoris kiseo) (mala sala) moli bi da kazu...eto srpski pop blagosilja vojsku pred klanje u bosni i pozdravlja etnicka ciscenja..sto je nebuloza...ali mediji i reklama su cudo
tako da momci,kada vidite da katolicki pop pricescuje ustase..on nezna gde ce oni i sta ce da rade.....on je dobio poziv,da dodje i blagosilja vernike koji idu u rat
kako bi se tek mogla isfabrikovati i zloupotrebiti slika sa vladikom mitraljescom.....shvatate poentu

jer pazite,ti snimcikoje mi imamo,su uglavnom snimci iz zurnala,fabrikovanih,i namerno pravljenih dabi dali jadnu sliku o nekoj vojsci ili razimu...ti snimci sa pricescivanjem ustasa su sa samog pocetka okupacije,kada su se bojne i satne tek formirale...i niko nije imao neke vece predstave sta ce biti

ja opet ponavljam da nisu svi hrvati bili ustase i nisu svi pozdravljali klanje.....kao sto ni svi nemci nisu bili SS-ovci niti su bili za ubijanje jevreja
ali pobednici pisu istoriju,tako da se sve uradilo da bi se poterala voda na svoju vodenicu

Back