Jedi Master
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....Iako mi je politički protivnik:wink:....Odjebi.
Ако је тачно да си Србин, у шта сумњам, онда представљаш праг глупости за овај народ... глупљих нисам видео!!!
Ti si sramota za ovaj narod i zemlju.

Ja sam ovaj levo, pokojni toma koji nemozhe da se smiri dok ne napushi geake... Hehe...
Mržnja = Jedi MasterImam puno argumenata, al' evo necu da smaram dacu ti jedan:
DB + SPC = Obraz = Pravoslavne Vehabije = Mrzhnja = Haos = Rat = Izolacija = Bogacenje Pojedinaca.![]()
Hajde ti kada kyo neće (zapravo ne zna) ukaži bar na jednog Srbina ili Jevrejina koga je Stepinac spasio i čiji su potomci danas blagodarni pomenutom.Nije bio fašista, gledao je da spasava Srbe na način kojim bi sačuvao i sebe i samim tim nastavio pomenuto spasavanje.....Jeste, pokrštavao je.....Ali su tako hiljade i hiljade srba spašene od ustaškog noža.....Ustaše nikada nisu pokrštavale osim nožem po vratu![]()
Pa da. Tema je Stepinac, ali se ubiše da dokažu kako je SPC zapravo zločinačka organizacija. Valjda na taj način pravdaju Stepinca i Vatikan???Jbt,vas dvojca kako okrenem ledja,tako skrenete sa teme na medjusobno vredjanje
A koja uopste bese tema? A da...Stepinac...![]()
Alo dechko? Chemu tenzija? Ja ti upravo govorim da svaka crkva koristi svoj polozaj u narodu za zle ciljeve, ne opravdavam bilo koju crkvu.
Crkva nije isto shto i vera...
Pa da. Tema je Stepinac, ali se ubiše da dokažu kako je SPC zapravo zločinačka organizacija. Valjda na taj način pravdaju Stepinca i Vatikan???

Срамота? Буди и ти срамота као што сам ја и бићеш поносан на себе!
Ја сам овај десно, пошто вероватно не знаш ко је овај лево!
[/URL]

histerija o Stepincu se nastavlja.....OMG...
nekim stvarno treba vremena da svr..![]()
To je zato sto pojedini nemaju argumente za odbranu Stepinca,pa su poceli sa pljuvacinom po Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi!
A to je,moras se sloziti,potpuno druga prica...
slažem se
jel ti sad lakše?...8-)