Atreid
Primećen član
- Poruka
- 768
Treba imati u vidu i da je Stepinac ucestvovao u proboju Solunskog fronta i da je za to odlikovan od Kralja... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti što rade čuda kao pr. Cooperfield su prijeKoscheiBesmertnii:Да би неко био проглашен светцем у католика, мора му се доказати да је учинио три "чуда".
Која су Алојзијева три???
Ја се уопште не шалим... питај свог свећеника да ли сам у праву!porin50:ti što rade čuda kao pr. Cooperfield su prije
za natjecanje u nekoj drugoj SF disciplini.
Da imaš pravo, pitao sam radi se o dva čuda ne tri.KoscheiBesmertnii:Ја се уопште не шалим... питај свог свећеника да ли сам у праву!
... и?porin50:Da imaš pravo, pitao sam radi se o dva čuda ne tri.
Ne misli se na čuda koja on napravi, već da su usko povezana
s tom osobom na pr.čudesno izlječenje i sl.
A svetac se postaje tako da postanemo prijatelji Božji. Božjim prijateljem se postaje da uzmemo Božje zapovijedi ozbiljno, da nam Božja riječ bude važnija od svega, da počnemo molitvom komunicirati s Bogom, da živimo mentalitetom kojim je živio Isus.
KoscheiBesmertnii:... и?
Која су два Алојзијева?
KoscheiBesmertnii:... и?
Која су два Алојзијева?
Jerry Ropero:1/3 pobiti, 1/3 pokrstiti, 1/3 proterati
to su ta tri cuda.
moram priznati da ja ne znam,KoscheiBesmertnii:... и?
Која су два Алојзијева?
Ако буду проглашени светцима, ево однећу им јабуку на гроб...porin50:moram priznati da ja ne znam,
možda ti odgovori netko ko zna.
Neki crkvena osoba ili tako nešto.
Evo saznajem da će Karol Wojtila biti
možda proglašen svetim, a vozač F1
Kubica potvrđuje da ga je molitva
prema Karolu spasila smrti.

tokyo:kao što je poznato...to se ipak nije dogodila....
dakle...ipak su neka tri druga čuda u pitanju...![]()
ilkebgd:kako nisu, pa za vreme ndh je pobijeno 700 000,a to je vise od trecine, a 95. je proterano 250 000... za vreme ndh ih je dosta i nasilno pokrsteno pod pretnjom smrcu.
a u hrvatskoj ej ostalo manje od trećine plus sve penzioneri stari ljudi koji umiru i svakog dana ih je sve manje... prema tome plan ne da je ostvaren već je i premašen, pa je za pokrštavanje ostalo vrlo malo...
A vi da ih skidate.tokyo:a vi jako volite nule da dodajete kako na novčanicama tako i srpskim žrtvama...
ilkebgd:Kako piše Večernji list, Sanader je pozvao papu da poseti Hrvatsku kada kardinal Alojzije Stepinac bude proglašen svecem. Hrvatski premijer, koji šef vladajuće Hrvatske demokratske zajednice, bio je u delegaciji Demohrišćanske internacionale na skupštini u Rimu, gde je izabran za potpredsednika.
Sto se cudis...I Srpska Pravoslavna Crkva je proglasila Nikolaja Velimirovica za Sveca...![]()
E jbg bojim se da Ti ovo nije trebalo.analiticar:Sto se cudis...I Srpska Pravoslavna Crkva je proglasila Nikolaja Velimirovica za Sveca...![]()
Navedi bar neke fakte ako imas obrazatokyo:a možda ipak hoće jednog dana... :?
da i tebe i ovog iznad tebe proglasi blaženicima....vidim upljuvali ste se do plafona...
nije da branim Stepinca...al gledati Stepinca kao osobu treba uzeti sve fakte a ne samo neke
vidi se da ste jedva čekali bačenu kost pa da počnete da glođete...![]()
Nije samo bilo toga kod Poljaka.Jedan Nemacki biskup je obesen pocetkom 1945e zbog svog javnog stava protiv nacizma, i ucesca u pokusaju atentata na Hitlera 1944e.tokyo:eto mogu se složiti od prve do posljednje riječi sa tobom
al doista
istina nije bio na strani Ustaša tj. nije podržavao teror vlasti NDH, ali ni po mojem nije zaslužio titulu sveca jer smatram da nije dovoljno učinio da bude svetac
a što se tiće Poljaka, nisam to znao - svaka čast
rdeki:Hajde ti, izvoli pronađi bar jedan govor Slobodana Miloševića koji poziva na međunacionalnu netrpeljivost, koji poziva na ubijanje ili slično...