Kao prvo, nauči se kulturi. Ja za tebe nisam ,,ova,, već ravnopravan i registrovan član kao i svi ostali, sa oznakom imena.
Druga stvar, valjda si pismen dovoljno da razlikuješ citate od mišljenja.
Treće, ko je tebi dozvolio da komentarišeš moje znanje? Možeš samo da izneseš mišljenje na temu i ništa dalje od toga.
Sad ću ja na trenutak da budem neotesana kao ti, pa ću ti reći ovo - mnogo si mi pa ti čitao, citate sa Internet stranica, je l? Copy-paste znanje, a? Ja kad sam izučavala Ustav od 1974. godine i položaj AP ti verovatno nisi bio ni u planu! A što se tiče autora i knjige, radi se o profesorima i doktorima pravnih nauka Republike Srbije posle 1990. godine. A ti nadji pa čitaj...
Kad postaneš visoko obrazovan, a isto tako, kad stekneš iskustva o stvarima o kojima pričaš, onda se javi pa diskutuj.
Šta pa tebi nije jasno? Pa zar bi bilo danas problema sa KiM da pokrajinama nije dato i suviše državnosti, naročito Ustavom od 1974. godine? Podvučeno je ono što je suština, a to je da se radi o teritorijalnim jedinicama Republike Srbije. To što se tebi danas ne svidja kada se kaže da je tako bilo, to je tvoj problem. Na žalost, i problem Srbije. Šta misliš da je slučajnost što je menjan Ustav 1990. godine?
Ovo nije prvi put da si drzak i da na ovakav način komentarišeš postove koje napišem. A ti pišeš svašta. Ne pada mi na pamet da se javljam i da te vredjam, jednostavno-ne čitam ono što mi se ne svidja.
Bilo bi pametnije da se sa više poštovanja odnosimo jedni prema drugima, pa makar i na pf politika.