a nije li malo to ne fer jer onda ova najtvrđa mera neće bit primjenjiva na USA (koja otvoreno zagovara otcjepljenje Kosova) a za Hrvatsku će bit zato jer će ona eventualno priznat Kosovo i to sigurno ne prva a ni među prvih 5
toliko o principima srpskih političara i principjelnosti
naravno jasno je meni zašto će to biti tako:shock:
mada kad su radikali u pitanju ne bih se začudio ako kojim slučajem zasjednu na vlast a računajući na njihovu upitnu inteligenciju i ovu najtvrđu meru okrenu i prema USA eee...samo da znate koliko bi to bio "mudar" potez za srbijanski narod ...
zašto?...zato jer bi Srbiju doveli maltene do ruba propasti...
zašto?... zar je potrebno reći što je USA! a da ne pričam da najveću trgovinskoinvesticijsku bilancu ostvarujete upravo zahvaljujuć USA
dakle učinak bi bio suicidalan po Vas...
tek toliko
a što se Hrvatske tiće...pa učinili bi velik korak unazad jer da ikad budete htjeli uć u EU...Hrvatska vam neće zaboravit taj posljednji udarac a to je gospodarski ili po vašem privredni na njezine subjekte u Srbiji
eto jučer bili Slovenci na tapeti koji su se svrstali na stranu Albanaca puno žešće,
danas je to Hrvatska samo jer je Mesić rekao da je Kosovo bila jugoslavenska pokrajna a ne srpska za vrijeme SFRJ
PA JEL VAMA JASNO DA NEMOŽETE GLAVOM O ZID I PROTIV SVIH!?
ja sam inaće jednom ne tako davno pitao da mi vi odgovorite na to pitanje čije je bilo Kosovo za vrijeme SFRJ al argumentima i činjenicama...odgovore koje sam dobio su bili na nivou rekla-kazala
dakleM sa takvom diskusijom mogu slobodno na pdfTinejđeri
pa vas sad još jednom pitam...