Uputstva, predlozi, i pitanja za Kulinarstvo

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joj domacice izvini...ja sam bila u guzvi..sad zavrsila kolace...salji ti slobodno nekome od nas p.p. tako cemo sigurno videti.
elem, odes u zeljeni album kliknes na postavi sliku.otvori ti se prozorcic gde u gornjem desnom uglu kliknes na dodaj prilog.otvori ti se novi prozorcic gde kliknes na izaberite prilog. i izaberes slike sa svog kompa koje zelis da uploadujes.
kada izaberes slike videces dugme upload files kliknes na to i upload-ovace ti sliku...onda je isto kao ranije...mozes odmah da je preimeniujes ako vec nisi, i onda,videces sa leve str.ekrana ispod slika koje su postavila opciju snimi izmene - kilknes na to i slika ce biti u albumu

joj domacice izvini...ja sam bila u guzvi..sad zavrsila kolace...salji ti slobodno nekome od nas p.p. tako cemo sigurno videti.
elem, odes u zeljeni album kliknes na postavi sliku.otvori ti se prozorcic gde u gornjem desnom uglu kliknes na dodaj prilog.otvori ti se novi prozorcic gde kliknes na izaberite prilog. i izaberes slike sa svog kompa koje zelis da uploadujes.
kada izaberes slike videces dugme upload files kliknes na to i upload-ovace ti sliku...onda je isto kao ranije...mozes odmah da je preimeniujes ako vec nisi, i onda,videces sa leve str.ekrana ispod slika koje su postavila opciju snimi izmene - kilknes na to i slika ce biti u albumu

Sada je samo malo komplikovanije kada se slike dodaju u vec postojeci album. Zato sto tu gde te pita snimi izmene sam ti ponudi neki od postojecih albuma,ali kada sam promenila ime albuma samo jednu sliku mi je ubacio u taj albuma ostale u ovaj koji je bio ponudjen pa sam morala pojedinacno da ih prebacujem. Mozda sam ja nesto zeznula, ali bilo mi je malo komplikovano!

Tamaric tema nije zatvorena :D premestila sam ti porukicu tj pitanje ovde.
elem, slicica ti ne stoji pored imena u porukama zato sto si ti postavila sliku profila a ne avatar.ako zelis da postavis avatar izaberi tu opciju u korisnickom profilu, a slika profila ti stoji na samom profilu.
p.s. slika za avatar je max. 100x100px

Imam jedan predlog - da otvorimo lepljivu temu npr. "Buvljak" ili "trampa" ili slično gde bismo razmenjivale ili prodavale isključivo alat, boje i stvarčice koje su nam višak ili koje ne koristimo a nekome bi možda dobro došle.
Sećam se da je neko pisao kako ima onaj stalak za torte koji ne koristi, ja sam sad potpuno nepotrebno kupila dve iste wilton boje koje nikad neću potrošiti (mislila sam da su manja pakovanja :) )....

Back