Uputstva, predlozi, i pitanja za Kulinarstvo

smeh

Veoma poznat
Poruka
13.758
Pretpostavljam da ste primetili da imamo još jednog moderatora :ok:, što će znatno olakšati i ubrzati stvari.
Naravno da ćemo i dalje lepo da se družimo, ali trebalo bi i da ovaj Forum učinimo mnogo lepšim, sadržajnijim, zanimljivijim i popularnijim.
Svi predlozi i sugestije su dobrodošli, a kritike i pohvale rado primamo ;).
Naravno, i dalje važi pravilo da pre otvaranja novih tema pregledate postojeće, a mi ćemo se truditi da sve već napisano što bolje razvrstamo i sredimo.
 
U vezi reputacije:
Pošto vidim da se ovde članovi mnogo više bave konkretnim stvarima (što je za pohvalu) nego samim Forumom, nije zgoreg da pojasnim.
Zeleni kvadratići predstavljaju "reputaciju" korisnika, odnosno zbir poena koje korisnik dobija za svoje postove.
Svaki korisnik klikom na simbol vagice može da dodeli reputaciju bilo kom članu za post koji mu se dopao.
Uh... ako nisam objasnila, vi pitajte :hahaha:
 
Znam da mozda ovaj predlog nije human, ali sto ne organizujemo tortijadu na nasem ukrsavanju torti, mogli bi svakog meseca da biramo naj deciju tortu, naj svecanu tortu, naj mladenacku tortu.E znam reci cete pa nije fer neki su tek pocetnici, ali mislim da sve moze da se uzme u obzir pa i neciji trud i ucesce u ovom nasem druzenju. Pored slike torte koja se prikaze mora biti i jos jedna slika sa domacicom koja ju je napravila da bi bilo verodostojno(koliko moze ne licimo mi na neke koje bi zloupotrebile nesto). Mozda jos vise ovim gestom podstaknemo nekoga da radi vise i da se vise trudi.Pa sta kazete???????:roll:
 
Ideja jeodlična, pogotovo što se ovde stvarno ozbiljno radi.
E sad...
Prvo, mislim da je takmičenje svakog meseca - prečesto, teško ćemo stići sve to da izvedemo. Osim toga, ljudi se zasite, pa zaborave da glasaju, mrzi ih... i da ne nabrajam.
Nije jednostavno (niti brzo) odraditi ni "tehnički" deo posla. Jer, treba otvoriti temu, odrediti veličinu fotografije torte koja se takmiči (najčešće se jedan deo učesnika toga ne drži) i nakon što se završi "konkurs" otvoriti novu temu, sve to razvrstati po kategorijama, odrediti propozicije i početi sa glasanjem (ako svi učestvuju u tome, ili odrediti žiri koji će proglasiti najlepše?)
Po iskustvu sa drugog podforuma, u početku svima zvuči zanimljivo, posle se ohlade... naročito kad treba da se glasa, ali svakako vredi pokušati.
Dakle, nmam ništa protiv, možemo da probamo...
 
Gledam temu "Torte i kolači" i, iskreno, od kad postoji na ovom Forumu - smeta mi što su i torte i kolači na istom mestu.
razmišljam i o varijanti reorganizacije čitavog ovog podforuma, ali je to velik posao (radila već :roll:), pa bih ga (još) malo odložila, ali bih mogla razdvojiti recepte za torte od recepata za kolače. Bilo bi, bar malo preglednije.
Šta mislite?
 

Back
Top