nemcoi
Aktivan član
- Poruka
- 1.406
Eto jos jednog podizaca svog sopstvenog ega jer mu je onaj u rl unizen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, evo i mene, konacno.
Vidim da je tema otvorena iskljucivo da bi se uradio moj psiho profil.
Sad, da su u pitanju eksperti, ne bih nista imao protiv, ali da to odrade neki likovi koji me i ne poznaju, koji samo mogu da PRETPOSTAVLJAJU kakav sam ja u stvari, to nece nikako moci.
Narocito ne zato sto isti ti likovi jako odskacu iz opste drustveno prihvacenih normi, i to u pravcu manija, ili sto bi narod rekao -furki.
Prema tome, Nemcoi i onaj, kako se zvase, imate poziv da dodjete u NS, i da lepo sednemo i onda da na osnovu sat vremena razgovora odradite moj psiholoski profil.
Ili ne smete, mozda? Mozda se bojite mene, Vampira???
Mislim, umirem od smeha citajuci vas dva napaljena klinca.....
(Nemi, mozda sada vidis zasto necu da ti dam svoje radove...nisi ih zasluzio ni sekunde.
Jedno na PP, drugo na forumu.
Imas li kraja licemerju? Mislim da nemas....![]()
I opet si se majstorski izvukao iz diskusije...
Imas sve predispozicije da budes pisac, radi same svoje elokventnosti i snalazenju u istoj....
Ipak, fali ti mnogo sto sta (kao i meni, naravno...)
Prvo, sto ti fali je da pamtis sta zastupas, i da stojis iza tih ubedjenja.
Vidi, sam si rekao da se "ne ljutis na mene sto sam energetski vampir".....i to u svom prethodnom postu.
A sad kazes da me nikad nisi klasifikovao kao takvog.
Ja nikad necu biti Stiven King, niti Klajv Barker..(jer znam da mi fale osnovne predispozicije za to), a bogme, neces ni ti...
Kad god budes navratio u NS, javi mi da ti dam br mobilnog (izvini sto nemam telepatsko trece oko) pa da se dogovorimo.
![]()
Mozda i Kaloperovic podje..
VAMPIRI PEDOFILI - "ČIKE S BOMBONAMA" I PO NEKA TETA
Pedofilija i energetski vampirizam
Iako se pedofilija - kao protivprirodna i protivzakonita seksualna zainteresovanost usmerena ka deci i mlađima, najčešće posmatra upravo sa te - seksualne tačke gledišta, nipošto ne bi trebalo zanemariti činjenicu da su oni jednim velikim delom - svesni toga ili ne, usmereni na energetsko vampirisanje deteta-žrtve.
Pedofilija sadrži u sebi sve elemente klasičnog energetskog vampirisanja - zavođenje, zastrašivanje, (seksualno) nasilje, uspostavljanje moći i održavanje kontrole nad žrtvom.
Kao glavni i dugoročni problem jeste to što Rendzer Energetski Vampir-pedofil samim činom nasilja i stvaranja traume kod deteta-žrtve uspostavlja energetsku vezu sa njim, putem koje može i dalje vršiti na njega negativan uticaj, čak iako ono nije fizički prisutno.
Kod pedofilije može biti korišćeno zavođenje ili nasilje, međutim, kod energo-pedofilije koristi se isključivo zavođenje.
VAMPIRI PEDOFILI - "ČIKE S BOMBONAMA" I PO NEKA TETA
Pedofilija i energetski vampirizam
Iako se pedofilija - kao protivprirodna i protivzakonita seksualna zainteresovanost usmerena ka deci i mlađima, najčešće posmatra upravo sa te - seksualne tačke gledišta, nipošto ne bi trebalo zanemariti činjenicu da su oni jednim velikim delom - svesni toga ili ne, usmereni na energetsko vampirisanje deteta-žrtve.
Pedofilija sadrži u sebi sve elemente klasičnog energetskog vampirisanja - zavođenje, zastrašivanje, (seksualno) nasilje, uspostavljanje moći i održavanje kontrole nad žrtvom.
Kao glavni i dugoročni problem jeste to što Rendzer Energetski Vampir-pedofil samim činom nasilja i stvaranja traume kod deteta-žrtve uspostavlja energetsku vezu sa njim, putem koje može i dalje vršiti na njega negativan uticaj, čak iako ono nije fizički prisutno.
Kod pedofilije može biti korišćeno zavođenje ili nasilje, međutim, kod energo-pedofilije koristi se isključivo zavođenje.
toliko si nisko pao da me nazivas pedofilom?
Dakle, nazivas me pedofilom?
Odgovori.....![]()
Ozimane jel vidis sta Kaloperovic iskuca..?
Ni sami ne znamo s kim imamo posla, bar po Kaloperovicevom postu.
Nikako. Nikad te ne bih nazvao ni jednim pogrdnim imenom, samo citiram vrste Energetskog Vampirizma. To je samo citat. Izneo sam nekoliko tipova Energetskog Vampirizma, i svako od nas moze biti bilo koji tip, ja nisam strucnjak da sudim o tome.
Slazem se sa misiljenjem autora teme.
Da ne bih ispamovao temu moram i da obrazlozim?
Pa nema zavijanja u apstrakcije neceg sto je ocigledno. Rendzeri upumpavaju svoj ego i hrane se negativnim emocijama drugih.
U tome prednjace clanovi rendzera Sal, Miliica i Axi.![]()
Ozimane jel vidis sta Kaloperovic iskuca..?
Ni sami ne znamo s kim imamo posla, bar po Kaloperovicevom postu.
Kao glavni i dugoročni problem jeste to što Rendzer Energetski Vampir-pedofi"