gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
ajde sad svi lepo kažite teti šta ste to ružno sanjali?
meni se cini da im je proradila manija proganjanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde sad svi lepo kažite teti šta ste to ružno sanjali?
eee...ko trazi dlaku u jajetu...nadje
"Sta je zabranjeno?
.....
# otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma
# otvaranje tema koje nisu u vezi sa određenim forumom "
http://pomoc.krstarica.com/index.php?action=article&id=223&lang=sl
Ovo nije tema o drugim ucesnicima foruma.
Ovo jeste tema u vezi sa odredjenim forumom.
Aha.. A Sala si citirao onako...Bas si fino izvukao neke stvari, smisljeno i pokvareno..
To je bilo u afektu, i misli se na energetski nacin. Vise u šali. Toliko sam tipova Energetskog Vampirizma izneo a vi se hvatate za taj jedan.
izvini a ko je rekao "dva napaljena klinca". Zasto nas naziva napaljenim klincima?
Smirite strasti ljudi, pricamo o Energetskom Vampirizmu, ne odnosi se ni na koga konkretno, ako se poveze nesto to je vise u šali nego u zbilji.
U pravu si..... Drakula je za ovaj opis dole mala beba.
![]()
To je bilo u afektu, i misli se na energetski nacin. Vise u šali. Toliko sam tipova Energetskog Vampirizma izneo a vi se hvatate za taj jedan.
izvini a ko je rekao "dva napaljena klinca". Zasto nas naziva napaljenim klincima?
Smirite strasti ljudi, pricamo o Energetskom Vampirizmu, ne odnosi se ni na koga konkretno, ako se poveze nesto to je vise u šali nego u zbilji.
Da bas mala beba. Nego mislis da ima istine tu?![]()
Ipak je tebi namestio ono oko sajta kad si ispao pe..
ma nemoj,,,cak ste i imenovali te...druge korisnike
koliko panglu treba biti da to uradis, a tako...eksplicitno pise u Pravilniku...cccc...![]()
Ne kaze se pe..nego ho...
Odakle ti tdeja da je on bilo sta namestio. Googlaj malo pa ces i sam naci stosta.
Hoces da kazes da je Oziman ho..?
Sta se stvarno dogodilo oko tog sajta? Daj neki link.
evo reššeenjnjaaaaa!!!
šalila se deca.
inače, energetski vampirizam je odlična tema...da je postavljen kao tema, a ne ovako...upumpavanje ega, isisavanje energije....
Verovatno zato sto tako vatreno branite svoje stavove![]()
polagano i kapirate posledice kaloperovicevog posta vidim jaKo vatreno brani svoje stavove??Samo onako polagano pricamo o energetskim vampirima.
![]()
ukucaj u google samo ozimen
evo reššeenjnjaaaaa!!!
šalila se deca.
inače, energetski vampirizam je odlična tema...da je postavljen kao tema, a ne ovako...upumpavanje ega, isisavanje energije....
Joj, ja ukucah u google ozimen..hahahahahhaha......izbi na sam vrh popularnosti, cak i u australiji...
Elem, moderatori...u ovoj temi se onako shabacki krse sva pravila foruma, a kaloperovic trlja ruke i uziva u tome...
Dakle, sta ce te poduzeti??? mislim, ionako su ovde vanredne mere, pa eto...
...usisavanje..
sobe, predsoblja..i tako...
Sta si Salu namestio Ozimanu da ga na toliko foruma prozivaju da je derpe?!![]()
![]()