Upumpavanje ega?

Da li rendzeri pumpaju svoj ego tako sto pokusavaju da obore teorije o reptilima ?

• Da

• Ne

• Mozda

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha.. A Sala si citirao onako...:think: Bas si fino izvukao neke stvari, smisljeno i pokvareno..

To je bilo u afektu, i misli se na energetski nacin. Vise u šali. Toliko sam tipova Energetskog Vampirizma izneo a vi se hvatate za taj jedan.

izvini a ko je rekao "dva napaljena klinca". Zasto nas naziva napaljenim klincima?

Smirite strasti ljudi, pricamo o Energetskom Vampirizmu, ne odnosi se ni na koga konkretno, ako se poveze nesto to je vise u šali nego u zbilji.

To je bilo u afektu, i misli se na energetski nacin. Vise u šali. Toliko sam tipova Energetskog Vampirizma izneo a vi se hvatate za taj jedan.

izvini a ko je rekao "dva napaljena klinca". Zasto nas naziva napaljenim klincima?

Smirite strasti ljudi, pricamo o Energetskom Vampirizmu, ne odnosi se ni na koga konkretno, ako se poveze nesto to je vise u šali nego u zbilji.

mda..."ne odnosi se ni na koga konkretno..."

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11744903&postcount=5

:zcepanje:

Verovatno zato sto tako vatreno branite svoje stavove:lol:

ma nemoj,,,cak ste i imenovali te...druge korisnike
koliko panglu treba biti da to uradis, a tako...eksplicitno pise u Pravilniku...cccc...:zcepanje:

U uvodnom postu niko nije spomenut tako da autor teme ne snosi odgovornost ako neko pomene nekog. Sem toga pa i u ostalim temama se pominjemo u skoro svakom postu. Ovo nije tema otvorena za komentare o drugim korisnicima foruma.

Poslednja izmena:
AURIČNA OPNA
Iz opisa ovih nekoliko tipova Nesvesnih Energetskih Vampira, proizilazi da je za svakog vampira najvažnije da probije vašu Auručnu Opnu, koja predstavlja jaku energetsku zaštitu i kao što ljuska štiti sadržaj jajeta, tako i aurična opna štiti energetski sistem od gubitka i curenja energije. Na neki način i Ego ima ulogu u njenoj zaštiti, pa zato njegovo "slamanje", "uklanjanje" i "otvaranje", predstavljaju neophodan uslov za uspešno energetsko vampirisanje, te svaki vampir ima sopstvenu strategiju i tehnike koje pritom koristi.

Nije na odmet da još jednom pomenemo nedovoljno poznatu činjenicu da psihološke reakcije predstavljaju svestan izraz nesvesnih energetskih procesa, koji se stalno odigravaju među ljudima. Kako zbog niskog nivoa razvoja svesti na kome se čovečanstvo trenutno nalazi, nismo u stanju da opažamo svoju i energije ljudi sa kojima stupamo u kontakt, to ih doživljavamo na nama dostupnom nivou - kao psihološke reakcije Ega.

Joj, ja ukucah u google ozimen..hahahahahhaha......izbi na sam vrh popularnosti, cak i u australiji... :):):)

Elem, moderatori...u ovoj temi se onako shabacki krse sva pravila foruma, a kaloperovic trlja ruke i uziva u tome...:):)

Dakle, sta ce te poduzeti??? mislim, ionako su ovde vanredne mere, pa eto...

Joj, ja ukucah u google ozimen..hahahahahhaha......izbi na sam vrh popularnosti, cak i u australiji... :):):)

Elem, moderatori...u ovoj temi se onako shabacki krse sva pravila foruma, a kaloperovic trlja ruke i uziva u tome...:):)

Dakle, sta ce te poduzeti??? mislim, ionako su ovde vanredne mere, pa eto...

Sta si Salu namestio Ozimanu da ga na toliko foruma prozivaju da je derpe?! :rtfm: :dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back