Upumpavanje ega?

Da li rendzeri pumpaju svoj ego tako sto pokusavaju da obore teorije o reptilima ?

• Da

• Ne

• Mozda

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvo sam bila teorista, sada vampir...... :cool:
eto kaloperovicu, mene na primer zanimaju masoni, otvorim temu o doticnima i zamolim za slike zgrada, fasada, enterijera, a onda mi se pojavi neko ko u tu temu ubaci reptile. kada mu u par postova pojasnim neke stvari u nedostatku argumenata taj neko me nazove spamerom, teroristom, vampirom. ja nikada ne bih mogla da se iznerviram kada znam da sam u pravu. zasto bi se ti nervirao ako imas dokaze/argumente? i koji ce meni tvoja "pozitivna energija" kojom zracis kada pricas o ljudima-gusterima? dakle................ i tako.................

Dakle arhitektonski aspekt masonskog postojanja i delovanja otvorish na pdf "umetnost i kultura" pa tamo smisleno razgovarash o tome .
Otvorivshi temu ovde ponela si se kao da si o ovakvom uglu posmatranja i htela da razgovarash.
Ne vidim nishta loshe kada se na NPIM bavimo sagledavanjem masonerije u svetlu zaverenicke organizacije koja rushi istorijsko secanje ljudi i pokushava da od ljudskog roda napravi uniformnu sivu masu kojoj ce jedina svrha postojanja biti da izvshava funkcije zadate od strane velikog brata .

Stoga nemoj da se pravish naivna.Ti si samo jedna usamljena dusha koja priliku da dominira u nekoj konfrontaciji pronalazi u bezobavezujucoj temi na bezobavezujucem pdfu .

Ja lichno uzivam u tome da te hranim i ponekad gledam kako se zagrcnesh a to i mene chini vampirom i stid me je sad zbog toga.

Izvini shto sam te dovodio u nezgodnu situaiju da morash sebe da pogledash u oci i odgovorish zashto si primenila obred krshtavanja na svom maloletnom detetu a ne verujesh u primarnu funkciju tog obreda.

Ko nevoli gushtere taj nek ne silazi u mochvarna podruchja i nek se zadrzi na terenu kluba forumskih drushtvenih grupa ,gde ce sa svojim virt drugarima do mile volje ismevati svakog ko veruje na osnovu indicija a bez konkretnih dokaza.
Pritom i sam sebe nazivajuci vernikom ,neznam samo koje vere.
Sajentoloshke predpostavitju.
A mozda bash i uziva u mochvarnim pejsazima i nadye6avanju sa gushterima?

I , da , josh neshto.

Ipak preozbiljno shvatate sve ovo, svi smo mi samo likovi na netu koji se zabavljaju .
Zar mislite da sam zbog teza koje zastupam rasprodao imovinu i podelio je sirotinji i krenuo putem asketizma i samospoznaje?
Ne, naprotiv , parama zaradjenim od proslogodisnje zhetve kupio sam josh 2 lanca zemlje i posejao zhito koje cu prodati dogodine da moji sagovornici jedu lep lebac,a ja platim dsl skupi i precenjeni internet conection.
@ TEMA
Naravno da svako ko svoja razmishljanja stavi na oglasnu tablu priziva paznju vichutji "gledajte svi u mene , vidite shta ja mislim da znam".
Ego je tu osnovni razlog pokretach, pa i ako se skriva iza chuvenog zaklona "zabavljam se samo".
Ne mislim da je tu ishta loshe ili ruzno.
To se u Ameriki zove grupna terapija i placa se psihijatru- moderatoru da je sprovodi .
Aj tjao vampiri i ostali:bye:

Ma ti rendžeri su mi bili sumnjivi od samog početka. :think:
Ali sada su pale maske. Ta interesna grupa na perfidan način koristi pojedine učesnike foruma (da ih ne prozivam) isključivo radi upumpavanja. Da imaju dušu pitao bih ih gdje će im duša...:evil:

Dakle, evo i mene, konacno.
Vidim da je tema otvorena iskljucivo da bi se uradio moj psiho profil.

Sad, da su u pitanju eksperti, ne bih nista imao protiv, ali da to odrade neki likovi koji me i ne poznaju, koji samo mogu da PRETPOSTAVLJAJU kakav sam ja u stvari, to nece nikako moci.

Narocito ne zato sto isti ti likovi jako odskacu iz opste drustveno prihvacenih normi, i to u pravcu manija, ili sto bi narod rekao -furki.

Prema tome, Nemcoi i onaj, kako se zvase, imate poziv da dodjete u NS, i da lepo sednemo i onda da na osnovu sat vremena razgovora odradite moj psiholoski profil.

Ili ne smete, mozda? Mozda se bojite mene, Vampira???

Mislim, umirem od smeha citajuci vas dva napaljena klinca.....

(Nemi, mozda sada vidis zasto necu da ti dam svoje radove...nisi ih zasluzio ni sekunde.
Jedno na PP, drugo na forumu.
Imas li kraja licemerju? Mislim da nemas.... :)

Tacno je da odskacem od opste prihvacenih drustvenih normi ali mi to ne predstavlja problem niti ikom iz moje okoline. To odskakanje se ogleda u smislu da ne prihvatam neke stvari kao definiciju i obrazac kako treba misliti, raditi, delovati...

Naravno da cu doci u NS ako sam pozvan. Bas me zanima sta cu videti i cuti.

U vezi radova sam bio ozbiljan. To sto sad neodobravam delovanje rendzera govori da sam licemeran? Tada na pp sam sve rekao u vezi radova a sad isto tako u vezi delovanja na forumu. Ne ljutim se ja na tebe sto si energetski vampir da ne bih mogao da saradjujem sa tobom niti te se plasim. Ne vidim zasto moram da zasluzim da bih bacio pogled na radove? Eto npr u ovome se uklapas u onog manipulatora sto je Kaloperovic postovao.

Cek, cek...
Nedokazano, ne poznajuci me, kategorises me u nekakvog vampira.
Seciras nepoznatog coveka psihu, osudjujes ga i svrstavas u neke kategorije?

A paralelno, trazis od mene da ti pokazem svoja dostignuca u mom hobiju??
Sa kojim ciljem bi ti gledao radove samog zla, vampira i manipulatora?
Da me jos vise seciras?

Znas, ja sam Vampir. Vampiri nisu mutavi, ni naivni.
Vampiri su cudo od poluljudi.

I Vampir ti nocas dolazi u san, da ti popije svu zivotnu energiju.
Nakon toga, sam ces moliti clanstvo rendzera... :):):)

U vampira te niko nije kategorizovao sem samog sebe. Ja sam u predhodnom postu to prihvatio i u cemu je problem??

Gledao bih tvoje radove sa ciljem da upoznam drugu stranu tebe. Mozda ti i nisi tako los a ni sad nisi jer sve je ovo zabava i nije rl. Da je rl onda bi bio zlo a ovako samo zaj..(zezator) Dublje namere ne mogu da tvrdim niti sam. Samo mogu da predpostavljam sto i jesam u ovoj temi.

Poslednja izmena:
I opet si se majstorski izvukao iz diskusije... :):):)

Imas sve predispozicije da budes pisac, radi same svoje elokventnosti i snalazenju u istoj....
Ipak, fali ti mnogo sto sta (kao i meni, naravno...)

Prvo, sto ti fali je da pamtis sta zastupas, i da stojis iza tih ubedjenja.

Vidi, sam si rekao da se "ne ljutis na mene sto sam energetski vampir".....i to u svom prethodnom postu.
A sad kazes da me nikad nisi klasifikovao kao takvog.

Ja nikad necu biti Stiven King, niti Klajv Barker..(jer znam da mi fale osnovne predispozicije za to), a bogme, neces ni ti... :)

Kad god budes navratio u NS, javi mi da ti dam br mobilnog (izvini sto nemam telepatsko trece oko) pa da se dogovorimo.

:)

Dakle, evo i mene, konacno.
Vidim da je tema otvorena iskljucivo da bi se uradio moj psiho profil.

Sad, da su u pitanju eksperti, ne bih nista imao protiv, ali da to odrade neki likovi koji me i ne poznaju, koji samo mogu da PRETPOSTAVLJAJU kakav sam ja u stvari, to nece nikako moci.

Narocito ne zato sto isti ti likovi jako odskacu iz opste drustveno prihvacenih normi, i to u pravcu manija, ili sto bi narod rekao -furki.

Prema tome, Nemcoi i onaj, kako se zvase, imate poziv da dodjete u NS, i da lepo sednemo i onda da na osnovu sat vremena razgovora odradite moj psiholoski profil.

Ili ne smete, mozda? Mozda se bojite mene, Vampira???
Mislim, umirem od smeha citajuci vas dva napaljena klinca.....

(Nemi, mozda sada vidis zasto necu da ti dam svoje radove...nisi ih zasluzio ni sekunde.
Jedno na PP, drugo na forumu.
Imas li kraja licemerju? Mislim da nemas.... :)

Evo ovde si se sam kategorizovao pre mog posta u kom sam rekao da se ne ljutim sto si energetski vampir (ovde sam samo prihvatio tvoju kateforizaciju).

I opet si se majstorski izvukao iz diskusije... :):):)

Imas sve predispozicije da budes pisac, radi same svoje elokventnosti i snalazenju u istoj....
Ipak, fali ti mnogo sto sta (kao i meni, naravno...)

Prvo, sto ti fali je da pamtis sta zastupas, i da stojis iza tih ubedjenja.

Vidi, sam si rekao da se "ne ljutis na mene sto sam energetski vampir".....i to u svom prethodnom postu.
A sad kazes da me nikad nisi klasifikovao kao takvog.

Ja nikad necu biti Stiven King, niti Klajv Barker..(jer znam da mi fale osnovne predispozicije za to), a bogme, neces ni ti... :)
Kad god budes navratio u NS, javi mi da ti dam br mobilnog (izvini sto nemam telepatsko trece oko) pa da se dogovorimo.

:)

E bogme bicu i ti ces mi pomoci u tome i vec mi pomazes kad kazes da necu.

Naravno da cu se najaviti kad dolazim. Mozda i Kaloperovic podje..

Slazem se sa misiljenjem autora teme.

Da ne bih ispamovao temu moram i da obrazlozim? :think:

Pa nema zavijanja u apstrakcije neceg sto je ocigledno. Rendzeri upumpavaju svoj ego i hrane se negativnim emocijama drugih. :)

U tome prednjace clanovi rendzera Sal, Miliica i Axi. :neutral:

VAMPIRI PEDOFILI - "ČIKE S BOMBONAMA" I PO NEKA TETA
Pedofilija i energetski vampirizam

Iako se pedofilija - kao protivprirodna i protivzakonita seksualna zainteresovanost usmerena ka deci i mlađima, najčešće posmatra upravo sa te - seksualne tačke gledišta, nipošto ne bi trebalo zanemariti činjenicu da su oni jednim velikim delom - svesni toga ili ne, usmereni na energetsko vampirisanje deteta-žrtve.

Pedofilija sadrži u sebi sve elemente klasičnog energetskog vampirisanja - zavođenje, zastrašivanje, (seksualno) nasilje, uspostavljanje moći i održavanje kontrole nad žrtvom.
Kao glavni i dugoročni problem jeste to što Rendzer Energetski Vampir-pedofil samim činom nasilja i stvaranja traume kod deteta-žrtve uspostavlja energetsku vezu sa njim, putem koje može i dalje vršiti na njega negativan uticaj, čak iako ono nije fizički prisutno.

Kod pedofilije može biti korišćeno zavođenje ili nasilje, međutim, kod energo-pedofilije koristi se isključivo zavođenje.

toliko si nisko pao da me nazivas pedofilom?

Dakle, nazivas me pedofilom?
Odgovori.....:rtfm:

VAMPIRI PEDOFILI - "ČIKE S BOMBONAMA" I PO NEKA TETA
Pedofilija i energetski vampirizam

Iako se pedofilija - kao protivprirodna i protivzakonita seksualna zainteresovanost usmerena ka deci i mlađima, najčešće posmatra upravo sa te - seksualne tačke gledišta, nipošto ne bi trebalo zanemariti činjenicu da su oni jednim velikim delom - svesni toga ili ne, usmereni na energetsko vampirisanje deteta-žrtve.

Pedofilija sadrži u sebi sve elemente klasičnog energetskog vampirisanja - zavođenje, zastrašivanje, (seksualno) nasilje, uspostavljanje moći i održavanje kontrole nad žrtvom.
Kao glavni i dugoročni problem jeste to što Rendzer Energetski Vampir-pedofil samim činom nasilja i stvaranja traume kod deteta-žrtve uspostavlja energetsku vezu sa njim, putem koje može i dalje vršiti na njega negativan uticaj, čak iako ono nije fizički prisutno.

Kod pedofilije može biti korišćeno zavođenje ili nasilje, međutim, kod energo-pedofilije koristi se isključivo zavođenje.

Ti imas ozbiljan problem u komunikaciji sa ljudima.:neutral:
Koje veze sad pedofilija ima sa svim ovim? Ili ti je neki priotajeni uzitak da izvlacis iz konteksta i tako prozivas nekog? Da ne kazem optuzujes. :rtfm:

toliko si nisko pao da me nazivas pedofilom?

Dakle, nazivas me pedofilom?
Odgovori.....:rtfm:

Nikako. Nikad te ne bih nazvao ni jednim pogrdnim imenom, samo citiram vrste Energetskog Vampirizma. To je samo citat. Izneo sam nekoliko tipova Energetskog Vampirizma, i svako od nas moze biti bilo koji tip, ja nisam strucnjak da sudim o tome.

Slazem se sa misiljenjem autora teme.

Da ne bih ispamovao temu moram i da obrazlozim? :think:

Pa nema zavijanja u apstrakcije neceg sto je ocigledno. Rendzeri upumpavaju svoj ego i hrane se negativnim emocijama drugih. :)

U tome prednjace clanovi rendzera Sal, Miliica i Axi. :neutral:

Nema potrebe da mi pumpamo ego, veruj mi. Nemamo kompleks nize vrednosti pa da bi to radili.

za razliku od tebe:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back