sasch
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Da li ste se ikad upoznali sa nekim putem interneta i Sta mislite o tome?
Igrom slucaja zalutala sam i na ovu Pricaonicu na krsti, videla i cula sve i svasta, dobila kojekakve ponude..I dalje vidim i dobru i losu stranu. Sigurna sam i da se svima koji imaju fb profile desilo da prime zahtev od sasvim nepoznate osobe, da li ih prihvatate, dopisujete se sa njima?
Recite vase cenjeno misljenje
Igrom slucaja zalutala sam i na ovu Pricaonicu na krsti, videla i cula sve i svasta, dobila kojekakve ponude..I dalje vidim i dobru i losu stranu. Sigurna sam i da se svima koji imaju fb profile desilo da prime zahtev od sasvim nepoznate osobe, da li ih prihvatate, dopisujete se sa njima?
Recite vase cenjeno misljenje
Sa bivsim i nisam bas u kontaktu, ni sam nemam pojma zasto, nismo se rastali u losim odnosima, jednostavno nije islo. Povremeno razmenimo koju poruku i to je to.
ako uporedis ta poznanstva sa ovima koje ostvarujes u real life, imas li utisak da su razgovori opsezniji ili cak otvoreniji (mislim na taj prvi razgovor, prvu kafu-sta vec, ne na ljude koje poznajes duze vreme)? drugo ispade mnogo lakse reci `cao` na chatu, zapoceti pricu ili addovati nekog na fb, a pri tom ti taj neko u zivotu ne bi prisao tek tako..ili ono `poke` kao da imamo manjak reci, pa se mora `bockati`..
Vecina bez razloga.
Ne vidim ništa loše u tom načinu upoznavanja jer i na forumima ili facebooku govorim ono što mislim. Čak na forumima kažem ono što u realnom životu ne bih.