- Poruka
- 943
shto svi ke nja ju nije mi jasno.. ja sam na forumu upoznala i bivsheg i buduceg muza.. ne vidim problem..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slazem se.bas bih voleo da upoznam nekog preko neta ali za sada nista,razlog vrlo sumnjiv...![]()
shto svi ke nja ju nije mi jasno.. ja sam na forumu upoznala i bivsheg i buduceg muza.. ne vidim problem..![]()

Slazem se.
Bash neshto razmishljam, mozda nismo fotogenichni gosn' dager. Ustvari dobre su nam crte lica ali loshe rasporedjene.

vazno je prijatelju sta je u nama,kakvi smo ljudi![]()
Slazem se.
Bash neshto razmishljam, mozda nismo fotogenichni gosn' dager. Ustvari dobre su nam crte lica ali su loshe rasporedjene.
Uostalom, bolje se razumesh u fotografiju. Daj neki savet. Ja sam dobar sa chetkicama i platnom...
shto svi ke nja ju nije mi jasno.. ja sam na forumu upoznala i bivsheg i buduceg muza.. ne vidim problem..![]()
kakav ti savet treba? sta te muci?

ja sam citao u BLIC-u kako su se neko dvoje dopisivali preko neta pa se upoznali i evo ih sad imaju dete id od prilike 2 god.

Da li vam se dogodilo da upoznate osobu preko net-a, a zatim sa njom odpocnete emotivnu vezu?Sta mislite o takvoj vrsti upoznavanja?

WOW dva puta stupanje u brak sve uz pomoc internetaja sam citao u BLIC-u kako su se neko dvoje dopisivali preko neta pa se upoznali i evo ih sad imaju dete id od prilike 2 god.