ana medena
Početnik
- Poruka
- 38
Da li vam se dogodilo da upoznate osobu preko net-a, a zatim sa njom odpocnete emotivnu vezu?Sta mislite o takvoj vrsti upoznavanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam se dogodilo da upoznate osobu preko net-a, a zatim sa njom odpocnete emotivnu vezu?Sta mislite o takvoj vrsti upoznavanja?

Da li vam se dogodilo da upoznate osobu preko net-a, a zatim sa njom otpocnete emotivnu vezu?Sta mislite o takvoj vrsti upoznavanja?
Vidi lyona medenog..isto kao i svako drugo upoznavanje..lakse se prica o svemu nego u 4 oka.

Vidi lyona medenog..isto kao i svako drugo upoznavanje..lakse se prica o svemu nego u 4 oka.
Pa da..samo su ljudi istripovani i ovde ako im pridjes..a kamoli na ulici i sl.mozda lakse ali je uzivo ono pravo![]()
Pa da..samo su ljudi istripovani i ovde ako im pridjes..a kamoli na ulici i sl.
A kada dodje momenat..vec se dosta toga poklopilo ocigledno.

Jeli medena..jel to onaj isti posle 15 dana do kraja zivota?
ovo je samo pitanje...interesuje me kakvo je misljenje o takvom nacinu upoznavanja...moja prijateljica je zapocela vezu sa deckom koga je tako upoznala, i divno im ide!za sada...Ma i ja sam svojevremeno preko sms-a..super..opusti se kad im ide lepoNije...ovo je samo pitanje...interesuje me kakvo je misljenje o takvom nacinu upoznavanja...moja prijateljica je zapocela vezu sa deckom koga je tako upoznala, i divno im ide!za sada...
A da li se postavlja pitanje šta mislite o upoznavanju u klubu?
moje poslednje iskustvo je upoznavanje u klubu i danima me bolela glava...
ma, nema pravila. Bolje mi je to nego na netu, volim kontakt uzivo, net mi je bezlican.što, da se nije taj sa kojim si se upoznavala zvao džoni? ili džek?Ne, nikako ali nikakomoje poslednje iskustvo je upoznavanje u klubu i danima me bolela glava...
![]()

...