Upoznavanje preko net-a!!!!

Ne mislim da je upoznavanje preko neta uopshte drugachije od upoznavanja na nekom drugom mestu....sa samo jednom razlikom...a to je spontanost....
Do sada sam bila u 2 duge veze sa mushkarcima koje sam upoznala preko neta, jedna davno...kada josh nisam imala svoj komp...dogovorila se sa dechkom da odemo na pivo...sa drugaricinog kompa...iz chiste zayebancije...druzili se mesec i neshto ...smuvali se i bili zajedno godinu i po...
I sada...u vezi vec skoro godinu dana.
Iako i dalje u dubini dushe imam utisak da nekako prava ljubav dolazi u rl, kad se najmanje nadash, i da proizilazi iz nekog drugarstva...uopshte ne osporavam i potpuno verujem da postoji mnogo ljudi koji su se nashli upravo na taj nachin...
Prednosti neta po mom mishljenju u odnosu na neki kafic, ili najchesce klub jesu sledece...U klubu cemo pre naici na tipa koji je yebivetar, neradnik, koji non stop izlazi, evetualno sklon alkoholu, drogama, i menjanju devojaka... (shto je meni lichno neprihvatljivo)
Na netu ipak postoji shansa (ali naravno uvek ogradjena odredjenim procentom ljudi), da naidjesh na nekoga ko je ozbiljan, odgovoran, slobodan, i nema puno vremena za blejanje po klubovima...pa trazi nekog preko neta. U krajnjem sluchaju shto su ljudi stariji to sve vishe dolaze u situaciju da nemaju drushtvo sa kojim bi izashli i upoznali nekoga, jer su im prijatelji u ozbiljnim vezama, ili udati/ozenjeni, pa krenu da traze po netu. Bilo da je u pitanju obichno drugarstvo, ili veza...sasvim je ok...
A to da su samo ludaci na netu, je totalna glupost....

:cry::cry::cry: znaci nemam sanse kod tebe:(

..u svakom slucaju mozes da probas, recomo da zakazes kafu u nekom kaficu npr. na Slaviji, pa ko zna sta ce se desiti..mislim dolaze na taj net razni..i pametnjakovici i oni sa diplomom i sajberkurajberi i oni pravi..mozda se na kraju i udas na netu...
i jack the ripper,cuvajte se forumasice sumnivog morala a i forumasi,oni malo manje dlakavi

inace neko spomenu kafice,mislim da nikad u zivotu nisam cula da se neko upoznao i/ili nasao ljubav svog zivota uz kafu u kaficu,mislim ljudi obicno zentaju tada da prilaze a i jeste bezveze seti 10 drugarica i sace neko da ih startuje :neutral:

Back