Savetujem i tebi: zavrshi biologiju pa pocni da komentarishesh postove vezane za laboratorijske zivotinje. Da li sma ja multipraktik ne znam, ali znam da ne govorim puno o stvarima u koje nisam upucen, za razliku od tebe i maje.
Odgovor mi se niti svidja niti sa zadovoljan. To je izvor svog tvog licemerstva.
Izvini gde sma rekao da deca ispituju u osnovnoj skoli? Rekao sma da ne bi smetalo uopshte da se sa prakticnom stranom nauke krene josh u sonovnoj skoli. Onda bi smo daleko skratili vreme sa ovim prepirkama.
Tvoj stav:ja sma starija i glavna, mozda vazi na Balkanu, ali za mene to ne vazi. Ja ne podrzavam autoritete i ostro se sukobim sa njima. Taj stav moracesh da prevazidjesh. Nisi kompetentna da se bavish ovakvim diskusijama. Fali ti argumenata, tj. ne fali ali glavni je: to je uzasno shta im rade.
Pri tom mi nisi odgovorila
Kako onda ispitati dejstvo nekoga leka na organizmu? Kompjuterskom stimulacijom (za koju sumnjam i da znaju shta je u stvari) koju toliko spominju ove dve?
Dobro promisli, mucni glavom, i umesto shto proverash moje postove, doradi malo svoje arguemente.
Znaci ti se hranish samim povrcem i vocem? Hocesh da kazesh da nejedesh Orbit? Ne jedesh zele? Ne jedesh ama bash, bash nishta slatko, jer secer se proizvodi od trske kojoj se dodaje kost? Hocesh tim da me slazesh? Ne znam na koju foru, mislish da idesh, mozda tim ja sma starija pa i tim jaca, ali kod mene lazi ne idu.
Koja?
A sada ozbiljno: da bi ti dobila odgovor na moja pitanja, moracu ja da dobijem na moja., Buduci da si do sada ishla na to, da si starija, a ja srednjoskolac, da si dokazala da sma ja srednjoskolac, shto ja niti skrivam, niti cutim. Biolog je bilo koja osoba koja istrazuje bioloske sisteme naucnom metodom, stoji u Oxfordovom recniku. Pokushaj da procackash malo neke stvari. Nisi ti tako pametna kao shto se ove izdajesh.
Ti upravo govoris o stvarima u koje nisi upucen.
Da, rekao si da se radi i u osnovnim skolama, ne izvrci. Dete u osnovnoj skoli ne zna do sedmog razreda sta je hemija a kamoli da ispituje kako lek deluje na organizam. Mozda bi trebalo u osnovne skole uvesti farmakologiju i farmakognoziju za pocetak
To da sam starija i obrazovanija, nije moj stav nego cinjenica. Pricas o necemu o cemu veze nemas.
Ti se sukobljavas sa autoritetima, mislis na nastavnike i razrednog staresinu
Nemoj vise blatiti po ovoj zemlji zato sto ti imas svoj sistem razvoja nauke (za tebe je to ocigledno najveci problem ove zemlje), pa ako ti Balkan ne odgovara slobodno idi odavde. Pale su vize da te podsetim, ili i tu imas neku novu informaciju?
Ovo pitanje nisi postavio meni: "Kako onda ispitati dejstvo nekoga leka na organizmu? Kompjuterskom stimulacijom (za koju sumnjam i da znaju shta je u stvari) koju toliko spominju ove dve?" vec clanu Jukie koji je, gle cuda, zaista kompetentan za ovu temu pa se ne slaze sa tobom! Ne oslovljavaj ljude sa "ova, ona, ove, ovi" itd, to je nevaspitanje.
Sledece, nikada nisam rekla da sam vegetarijanac, pa me za to ne mozes prozivati. I ne hvataj se ponovo za Orbit zvake, secer i sl. Ni ti nisi rekao da li si postao vegetarijanac.
Ne nazivaj me lazovom, prijavicu te dete!
Na sta nisi davao odgovore i preko cega si glatko prelazio nemam nameru da ti pisem, istrazi sam pa ojacaj svoje argumente, kako i sam kazes. Kontrapitanje je inace losa taktika, da znas za ubuduce.
A ovo je nesto najnerealnije sto sam procitala: "Biolog je bilo koja osoba koja istrazuje bioloske sisteme naucnom metodom, stoji u Oxfordovom recniku."

To ne bi napisala ni najveca neznalica, a ne neko sa Oxforda. A sada pored informatora imamo i recnik, lepo, lepo

Tako da spusti se na zemlju jer ti biolog nisi. Biolog je neko ko u najmanju ruku ima zavrsen fakultet, to nije tvoj slucaj
A ovaj tvoj utisak i izjava nemoj da te zavaraju:"Nisi ti tako pametna kao shto se ove izdajesh."