uporedni horoskop...

Pozdrav svima.
Da li bi neko zeleo da pogleda ovaj uporedni horoskop?

Ja -------- On
Venera konjukcija Mesec, aplikacioni
Venera konjukcija MC
Venera opozicija Pluton, aplikacioni
Venera trigon Neptun, aplikacioni
Venera trigon Saturn, separacioni
Venera opozicija Sunce, separacioni

Mars konjukcija Sunce, aplikacioni
Mars opozicija Mesec,separacioni
Mars sekstil Saturn, aplikacija
Mars konjukcija Pluton, separacioni

Mesec opozicija Mars, aplikacioni
Mesec trigon Jupiter, aplikacioni
Mesec konjukcija Neptun,separacioni
Mesec sekstil Pluton,separacioni
Mesec konjukcija Vertex

Sunce trigon Sunce, separacioni
Sunce kvadrat Venera, aplikacioni
Sunce konjukcija Juzni cvor aplikacioni

On ----------- Ja
Sunce sekstil Uran, aplikacioni
Sunce kvadrat Neputun, separacioni

Mesec trigon Uran, aplikacioni
Mesec kvadrat Neptun separacioni

Venera kvadrat Uran, aplikacioni
Venera trigon Neptun,aplikacioni
Venera sekstil Pluton, separacioni

Mars konukcija Merkur, aplikacioni
Mars trigon Saturn, separacioni
Mars opozicija Neptun, aplikacioni
Mars trigon Pluton, aplikacioni
Mars konjukcija ASC aplikacioni

Vladar mog Juznog cvora Saturn u konjukciji sa njegovim Plutonom, vl. Severnog cvora, aplikacioni.

astro_61gw_mirela_cvbcvbc.58182.458477.jpg

Pa to što su njemu u natalu 3 planete u XII polju mnogo je manje bitno u ovoj priči, od činjenice da te iste planete padaju tebi u VII polje - što je jako dobro jer vas povezuje kao partnere, naročito što je tu njegovo Sunce koje je uz sve to, još i njegov vladar Asc-a. Prilično dobro, još uz to je njegovo Sunce na tvojoj Veneri, i + te planete su dobro aspektovane od tvog Saturna i Urana.

Posmatrano izolovano, kao pojedinačan faktor, položaj Meseca jednog partnera u VI kući drugog (kao njegov Mesec u tvom VI polju) nije baš najsjajniji za sam Mesec (naravno, ako se na neki drugi način ne ispuni simbolika VI kuće), ali je dobro jer su vam Meseci u istom znaku - u Blizancima što, opet, govori o razumevanju.
Može li meni netko protumačiti usporednu kartu.
Screenshot_20200229-174658.png

Pa to što su njemu u natalu 3 planete u XII polju mnogo je manje bitno u ovoj priči, od činjenice da te iste planete padaju tebi u VII polje - što je jako dobro jer vas povezuje kao partnere, naročito što je tu njegovo Sunce koje je uz sve to, još i njegov vladar Asc-a. Prilično dobro, još uz to je njegovo Sunce na tvojoj Veneri, i + te planete su dobro aspektovane od tvog Saturna i Urana.

Posmatrano izolovano, kao pojedinačan faktor, položaj Meseca jednog partnera u VI kući drugog (kao njegov Mesec u tvom VI polju) nije baš najsjajniji za sam Mesec (naravno, ako se na neki drugi način ne ispuni simbolika VI kuće), ali je dobro jer su vam Meseci u istom znaku - u Blizancima što, opet, govori o razumevanju.
Može li meni protumačiti usporednu kartu.
Screenshot_20200229-175414.png

Cao zanima me kako vidite ovaj odnos jel moze biti buducnosti kakve su emocije ko sta oseca tu ? upleteni su i cvorovi lepe konjukcije takodje ima pa zanima me objektivno misljenje ,hvala ja sam unutra tj plavo on spolja tj crveno

Prilozi

• upoedni.png
    upoedni.png
    211,9 KB · Pregleda: 16
Pa ne ljuti se odma ja sam malo okrenula na sali ...ko zeli svakako na dobre volje ..nije da nisam sama to radila vec ..ali sam htela cuti eto objektivnije vidjanje od bilo koga ko ima dobe volje za to svakako nista na silu ;) inace nije problem da ja iznesem svoje tumacenje ali bi bilo kao da namecem neke stvari unapred neznam dal sam ovo dobro bas pojasnila :D
Ajde evo za pocetak da ne bude da necu ...upleteni cvorovi ... odnos kao odnos (veza nije , on je u braku) traje vise godina u vezi nismo iz navedeni razloga ali da postoje vanice da ima toga ...koliko sam sama videla zbog Mo,Ve,Ju konjukcije i emocije su zastupljene .. Oba Mo u 1 kuci ...povezanost asc So takodje vl asc na cvoru u oba natala ..pitanje mi je eto kako vi (bilo ko ko je voljan) vidite ovaj odnos ..
Salomon ipak hvala za komentar pa eto ako zelis ....Pozz

Meseci nisu u 1. jer su daleko od ASC-a i u 2. znaku od ASC-a. Ima mnogo aspekata što je dobro, ali s druge strane naglašena je sinastrijski 12. - tvoj vladar njemu u 12., njegove planete iz Vodolije tebi u 12. Čvorovi su upleteni (tačnije čvor) tek koliko je Saturn kao njegov vladar tebi na SMČ-u u 5, drugo na tu temu ne vidim sem Neptuna kojeg svakako ne bih računala.

Ne znam šta očekuješ od ovog odnosa, s obzirom na realne okolnosti?

Hvala Elle za komentar ,Pa realne okolnosti i nemogu bas da iznesem tu na temi ali posto pitam ima prostora svakao inace sto bi pitala ...nadam se da me razumes ...
I to sto si rekla za Saturn na mom cvoru ...bas me zanima dali uopste da racunam jer je orbis 3 i separacioni ..uske orbise do 1 se uzimaju u obzir za cvorove kako sam citala...... Moj vl asc ako gledas Jupitera je na vrhu njegove 11 nije u 12
pa neznam dali ovo uopste da racunam ......imam razloge zbog cega pitam za ovaj odnos pa me bas zanimalo necije objektivno vidjanje

Tvoj vladar je u Strelcu što je 12. znak Jarcu gde je njegov ASC.

Kad kažem 'realne okolnosti' mislim na činjenicu da je zauzet odnosno u braku, to za početak sužava vaše opcije, a ne znam ni kakva je priroda vašeg odnosa, nisam najbolje razumela iz tvoje priče, mada verovatno nije ni bitno. Jako mi je teško da dajem tumačenje bez osvrta na realne okolnosti, jer koliko god nečiji uporedni horoskop bio dobar to neće promeniti činjenicu da je taj odnos u startu delimično ostvariv. Da garantujem neku drugu opciju svakako ne mogu.

Ne dopada mi se naglašenost 12. koju sam već pomenula i nedovoljna naglašenost nekih drugih faktora.

Olympea konkretno sam pitala za Njegov Saturn koji je vl asc a na mom je s.cvoru tj nije egzaktno vec orbis je 3 separ. mislim da je to previse za cvorove jos i separ. ali nisam bila sigurna oko toga ... Znaci (on) R staurn 0 rak u konj (ja) s.cvor 4 rak

To valjda znaci da se odnosi na trece polje, nema veze sto je sep. Nekad je to i bolje pogotovu kod opozicija. Kad su aplikacione stvaraju preveliku tenziju izmedju potencijala, dok ovako ostavlja prostora onom u sredini da balansira i nosi se :mrgreen:
Retro SA 0 tvoj S. Cvor. Bez, to mi ono dark future wait us all :D

Olympea konkretno sam pitala za Njegov Saturn koji je vl asc a na mom je s.cvoru tj nije egzaktno vec orbis je 3 separ. mislim da je to previse za cvorove jos i separ. ali nisam bila sigurna oko toga ... Znaci (on) R staurn 0 rak u konj (ja) s.cvor 4 rak

a što ističeš taj aspekt? Ne kažem da je nebitan jer se radi o vladaru ASC-a, ali šta ti misliš, koju težinu on ima i šta zapravo znači?

Po meni je orbis OK ovde.

To valjda znaci da se odnosi na trece polje, nema veze sto je sep.

ti misliš na orbisnu prirodu aspekta?
ako da, to je viša matematika, većina to ni ne koristi :mrgreen: ni ja se toga ne bih setila

a sam aspekt SA na SMČ-u je ovde 'dobar' pošto se radi o vladaru ASC-a, ne zbog Saturna naravno ( :lol: )

Elle nije da potenciram taj asp (ali svakako nije ni nebitan kao sto i rekla) nego upravo jer vladaju suprotnosti negde pise da je dobro negde susta suprotnost tome
obzirom da je vezan za asc natausa tu a moji je s.cvor neki kazu da je tokarma a neko da je to pozitivni asp koz koji dolazi dobitak (s.cvor-dobitak j.cvor-gubitci ovako grubo receno) pa sam se eto zapela mozda gresim neznam ...ali i generalno me eto zanima kakav vam je ovo spoj ...niti sam japrofi niti ocekujem to pa i da bilo ko pogresi tu smo da ucimo i vezbamo svakako uz dobre volje ..hvala jos jednom tebi

Ja se malo ježim kad se pomene karma u ovom kontekstu osim ako pričamo o karmičkoj astrologiji :lol: jer je svaki odnos na neki način karmički, inače u njemu ne bismo ni bili.

Čvorovi u sinastriji vezuju ljude a u kom smeru to ide ne vidi se samo iz tog aspekta nego iz celog uporednog horoskopa i pojedinačnih natala, naravno. Taj Saturn je svakako u tvojoj 5. kući pa opisuje nekoga ili nešto što ti voliš, ali ni tu tumačenje ne ide dalje od toga - mora se uzeti u obzir sve ostalo.

Salomoon ne zanima me karma niti se u to razumem iskreno ...citajuci sam naisla za cvorove i uporedni pa su misljenja bila suprotna bas i posto nemam poznavanja na tu temu zato sam i pitala ne bi da lupetam kad nesto neznam zaista ..hvala i tebi takodje

Back