uporedni horoskop...

Gledaj to ovako...njegov Mars je prilično vatren, naprasan, brz, nepromišljen, energičan. Jer u vatrenom je znaku, u 1. polju u konj. sa Uranom. Mesec uvek predstavlja našu slabu tačku. Nije sjajna ova konjunkcija, naročito što je tvoj Mars preko puta u Blizancima. On te lako može povrediti i izazvati ti emocije. Na neki način ima kontrolu nad tobom. Za seks ova konjunkcija nije loša...a veza teže može opstati, jedino ako se uloži izvesan trud...jer ovde je prisutan nemir.

Ovo je karta sinastrije mog supruga i mene. Prolazimo kroz jako tezak period, molim Vas da mi odgovorite da li ikada ce situacija krenuti na bolje_ On je Norvezanin, a ja sam iz Srbije. Suprug je ostao bez posla i ne daju nam spajanje porodice dok se taj problem ne resi...
Hvala u napred
Astrotheme_R3LzVt67Nswt.png

Positions of Planets
Sun 24°16' Taurus
Moon 25°56' Leo
Mercury 28°54' Aries
Venus 22°02' Gemini
Mars 14°40' Leo
Jupiter 5°45' Cancer
Saturn 24°00' Leo
Uranus 13°58' Scorpio
Neptune 17°34' Sagittarius
Pluto 14°19' Libra
Chiron 6°33' Taurus
Ceres 23°58' Capricorn
Pallas 19°37' Sagittarius
Juno 7°41' Aquarius
Vesta 18°27' Sagittarius
Node 4°36' Libra
Lilith 15°39' Cancer
Fortune 10°35' Sagittarius
AS 8°54' Virgo
MC 4°13' Gemini
Positions of Houses
House 1 8°54' Virgo
House 2 1°53' Libra
House 3 0°24' Scorpio
House 4 4°13' Sagittarius
House 5 9°44' Capricorn
House 6 11°47' Aquarius
House 7 8°54' Pisces
House 8 1°53' Aries
House 9 0°24' Taurus
House 10 4°13' Gemini
House 11 9°44' Cancer
House 12 11°47' Leo
Outer Theme
Positions of Planets
Sun 28°47' Scorpio
Moon 29°19' Taurus
Mercury 10°14' Sagittarius
Venus 25°38' Libra
Mars 3°21' Scorpio
Jupiter 8°45' Capricorn
Saturn 18°33' Gemini
Uranus 21°06' Libra
Neptune 4°45' Sagittarius
Pluto 3°49' Libra
Chiron 13°21' Aries
Ceres 6°30' Scorpio
Pallas 17°16' Libra
Juno 19°26' Scorpio
Vesta 11°15' Gemini
Node 17°50' Capricorn
Lilith 29°20' Scorpio
Fortune 16°33' Pisces
AS 17°05' Virgo
MC 10°57' Gemini
Positions of Houses
House 1 17°05' Virgo
House 2 6°51' Libra
House 3 4°00' Scorpio
House 4 10°57' Sagittarius
House 5 21°48' Capricorn
House 6 23°24' Aquarius
House 7 17°05' Pisces
House 8 6°51' Aries
House 9 4°00' Taurus
House 10 10°57' Gemini
House 11 21°48' Cancer
House 12 23°24' Leo
Interaspects
Saturn Conjunction Venus Orb 3°28'
Moon Conjunction MC Orb 4°54'
Moon Conjunction Sun Orb 5°02'
MC Conjunction MC Orb 6°43'
Uranus Conjunction Pluto Orb 6°47'
Mercury Conjunction Neptune Orb 7°19'
AS Conjunction AS Orb 8°10'
Neptune Opposite MC Orb 0°32'
Saturn Opposite Neptune Orb 0°58'
Chiron Opposite Pluto Orb 0°58'
Jupiter Opposite Jupiter Orb 2°59'
Venus Opposite Mercury Orb 3°15'
Mars Opposite Mercury Orb 4°27'
Sun Opposite Sun Orb 4°30'
Sun Opposite MC Orb 5°26'
Mercury Opposite MC Orb 6°01'
MC Opposite Neptune Orb 6°36'
Uranus Opposite Mercury Orb 7°47'
AS Square Neptune Orb 0°28'
Mercury Square AS Orb 1°20'
Pluto Square Jupiter Orb 1°55'
MC Square AS Orb 2°02'
Sun Square Moon Orb 2°50'
Moon Square Moon Orb 3°22'
Lilith Square Moon Orb 3°24'
Node Square Pluto Orb 3°30'
Neptune Square AS Orb 4°09'
Sun Square Saturn Orb 4°46'
AS Square Venus Orb 4°56'
Moon Square Saturn Orb 5°18'
Jupiter Square Pluto Orb 5°34'
Jupiter Trine AS Orb 0°09'
Pluto Trine MC Orb 0°23'
Uranus Trine Venus Orb 0°55'
Chiron Trine Mars Orb 1°18'
Mars Trine Jupiter Orb 2°23'
MC Trine Pluto Orb 3°22'
Venus Trine Venus Orb 3°36'
Saturn Trine Pluto Orb 4°13'
Mercury Trine Mars Orb 4°25'
Node Trine Sun Orb 6°26'
Venus Sextile Moon Orb 0°18'
Venus Sextile Saturn Orb 1°37'
Uranus Sextile Saturn Orb 2°54'
AS Sextile Uranus Orb 3°07'
Uranus Sextile Neptune Orb 3°32'
MC Sextile Mars Orb 3°42'
Saturn Sextile Mars Orb 3°52'
Node Sextile Uranus Orb 3°52'
Mercury Sextile Pluto Orb 4°04'
Uranus Sextile Moon Orb 4°50'
Sun Inconjunction Mercury Orb 0°06'
Lilith Inconjunction Mercury Orb 0°26'
Chiron Inconjunction Uranus Orb 0°36'
Mars Inconjunction MC Orb 0°51'
Neptune Inconjunction Jupiter Orb 0°59'
Venus Inconjunction Sun Orb 1°21'
Lilith SemiSquare Pluto Orb 0°01'
Sun SemiSquare Pluto Orb 0°32'
Mars SemiSquare Neptune Orb 0°47'
Moon SesquiQuadrate Pluto Orb 0°00'
Jupiter SesquiQuadrate Saturn Orb 0°15'
Jupiter SesquiQuadrate Sun Orb 0°31'
Node SesquiQuadrate MC Orb 1°23'
Jupiter SesquiQuadrate Moon Orb 2°11'
Chiron SesquiQuadrate Moon Orb 2°24'
AS Quintile Jupiter Orb 0°40'
Jupiter BiQuintile Mars Orb 0°05'
Neptune BiQuintile Mercury Orb 0°08'
Node BiQuintile Saturn Orb 0°10'
Lilith BiQuintile Jupiter Orb 0°24'
Sun BiQuintile Jupiter Orb 0°58'
Node SemiSextile Neptune Orb 0°16'
Moon SemiSextile Mercury Orb 0°25'

Poslednja izmena:
https://imgur.com/99QENKO kakva buducnost se ovde smesi? :D zanima me da li saturn ovde nesto konkretno doneti, pokrenuti? :)

Lepa je ova konjukcija Mo-Mo,povezane emocije.Ja imam Mesec na 28* Device :)
Cvorovi su vam aktivni pa u ovom odnosu nesto mora da se desi,narocito jer postoji konjukcija izmedju Saturna i Cvora,
isplaticete neke dugove jedno preko drugog.

Jel ste povezni poslom?I Merkur vam je u istom znaku pa verovatno i razmisljate isto.Uskoro ce tebi Saturnov povratak,vl 7u7 pa 2019 ocekuj promene na polju odnosa/braka/javnosti
narocito ako to podrzava i sledeci solar.
Po uporednom izgledas kao jaci tip osobe od njega,a zbog tvog Saturna na njegovom Merkuru moze postojati neko nametanje sa tvoje strane ili uticaj.
Nisam bas neki fan Venere u Ribama jer nije racionalna a racionalnost je nesto sto je tebi potrebno,ova Venera cesto idealizuje partnere.
Meni licno je nekako da kazem,njanjava.

Dok tvoja retrogradna u Vodoliji voli slobodu.Sa konj.Sunca u Jarcu mislim da bi trebalo da se okrenes malo starijim muskarcima ili ozbljnijim,stabilnim.
Neko mora da smiri tvoju Veneru ;)

Hvala na odgovoruuu :) Pa ima tacnosti, doduse moja Ve iako je vodoliji nisam neki slobodnjak, vezujem se jako jako, uopste ne ispunjavam inace simboliku Ve u Vodoliji :) Moj Sa vladar sedmim poljem a njemu Me vladar 7 polje i u konjukciji su (kao i dosta drugih stvari u jarcu :D ) pa zato sve mislim da ce od septembra Sa nesto pokrenuti :) Inace ne volim straije muskarce, jer sam i sama jako detinjasta, cak se i ne druzim sa starijima ni drugaricama :D

- - - - - - - - - -

Nismo povezani poslom, povezani smo kumstvom :D

Ima dobrih konjunkcija i trigona, ali bi eventualno jedno drugo gušili jer za njega je potrebno daleko više emocije i slobode. Ako si spremna da se sa tim suočiš jer ti je VII previše napadnuta, onda samo napred, ne garantujem uspeh, ali ako nisi bolje je da zatražiš osobu sa kompatabilnijim pozicijama. U suštini on tebi svakako prija, ali postoje frustracije na njegovoj strani jer on možda neće moći da dođe do izražaja. Njegov Mars je u Raku, retrogradan i ima opoziciju tvom Saturnu koji upravo tranzitira VII.

Dakle, može da uspe, ali ti moraš da vučeš konce da bi uspelo, a to će njega da nervira kasnije. Sa takvim stvarima treba da se izboriš, ali i tvoja borba će ga nervirati. Eto, to je to.

Ako neko ima emocija to sam ja :D Za emocije ne sumnjam da bih imao sa mnom na pretek ali da mnogo je zatvoren i ja to ne mogu da razumem pa moj Ma u strelcu vrsi pritisak na njegov Mo u devici. Sve u svemu, kada smo zajedno osete se sve te lepe konjukcije i trigoni ali cim se razdvojimo rade ti negativni aspekti. Mada gledaju posebno natalen nekako se jedno drugom uklapamo, on i jeste ono sto sam ja oduvek trazila, posebno jer pre njega nikada nisam osetila nikakvu strast, cak sam mislila da sam frigidna xD hahha smesno ali je tako XD njegova venera npr mislim da opisuje mene jer sam jako emotivna, osetljiva, umetnicki tip a posto mu je u trecem polju opet opisuje i simboliku samog poznanstva jer smo se upoznali preko njegovog brata :D njegov me u konjukciji sa moji sa a to su nam vladari polja braka... moj me koji je vladar 4 polja opet u konjukciji sa njegovim vladarem polja braka... ali je sve ovo otezano jer je u jarcu i saturn je umesao prste...

Kako da tumacim ove aspekte izmedju Venere i Plutona posto imamo obostrano u sinastriji, trigon sa jedne strane i sekstil sa druge ?

Nešto na ovaj način, ali sa daleko manje inteziteta no što je u konjunkciji.

(ovaj video mi je sačuvao neko vreme pisanja, nadam se da je u redu :mrgreen: )

Sve što nije Trigon, Kvadrat, Konjunkcija i Opozicija nije dovoljno jako, ali jeste osetno.

U svom iskustvu sam imala situacije da komparacija pokazuje ne bas povoljne odnose planeta a da Dejvison da vezu sa smislom i obratno. , Dejvison je prava slika odnosa dvoje ljudi, sta misle i kako se ponasaju, sta ocekuju i , posebno sto se na Dejvison mogu pratiti tranziti za predikciju cemu taj odnos vodi. Zato komparaciju ne uzimam znacajnije nego samo kao pomocno sredstvo ako mi Dejvison ne daje informacije koje su mi potrebne za perspektivu te veze. Jos je i bolje ukljuciti i Horar koji moze da bude surovo jasan da li veza ima smisla ili ne ( perspektivu). No, to je stvar iskustva i stvar prirode astrologa, gde je pronasao sebe gde mu se najbolje i najpreciznije pokazuje tacna perspektiva nekog odnosa..

U svom iskustvu sam imala situacije da komparacija pokazuje ne bas povoljne odnose planeta a da Dejvison da vezu sa smislom i obratno. , Dejvison je prava slika odnosa dvoje ljudi, sta misle i kako se ponasaju, sta ocekuju i , posebno sto se na Dejvison mogu pratiti tranziti za predikciju cemu taj odnos vodi. Zato komparaciju ne uzimam znacajnije nego samo kao pomocno sredstvo ako mi Dejvison ne daje informacije koje su mi potrebne za perspektivu te veze. Jos je i bolje ukljuciti i Horar koji moze da bude surovo jasan da li veza ima smisla ili ne ( perspektivu). No, to je stvar iskustva i stvar prirode astrologa, gde je pronasao sebe gde mu se najbolje i najpreciznije pokazuje tacna perspektiva nekog odnosa..

Evo ga primer pravog astrologa na forumu i tačno se odmah vidi da razume o čemu piše, a ne k'o onaj lik što je skoro došao i nema pojma neke osnove da napiše. :ok:

Prvo natal, dejvison i uporedni mogu da pricaju neku prelepu pricu ali dzabe ako osoba recimo ima Mars u 7 pa trazi neke konfliktne veze.
Onda nakon natala se gledaju predikcije, najcesce tranzite na polje i vladare 1,5 i 7 da se vidi kako osoba trenutno dozivljava sebe(1) pa koga privlaci sa takvom energijom, i sta nju u tom trenutku privlaci(7)
Peta kuca se gleda za to koliko je uopste osoba otvorena za ljubav u tom trenutku.
Pa ako nesto koci tu petu kucu, ili ce privuci neke partnere i veze u toj simbolici ili ce sami dogadjaji u vezi biti u tom trenutku opisani tranzitima na ta polja.

To ako sinastrija nekome deluje krs, to je jer osobe to traze zbog svog natala.

@ olympea
Nije bilo sanse za mojih 31 godinu rada da Natal, komparativni i na to Dejvison daju prelepu pricu a da to bude dzabe zbog svega ili marsa u 7!
Prvo , Mars u 7 nisu konfliktne veze vec muskarci koji su uniformisani i brzopleti ( bilo da su partneri bilo da su poslovni partneri), Mars u 7 znaci odluku za brak na brzinu i za osobu kojoj se mozda ne nada Natus, i ko kaze da su Marsovci konfliktni ( oni sa venere?). :)

Ovde pitanje nije bilo analiza natala niti tranziti, predikcije i sl, pitanje je bilo jasno IMA li veza smisla, a za to se gleda prvo natal u dubokoj analizi,( da li osoba a zivi u karti osobe B i obratno ako pita da li ce doci do braka i predikcije) Dejvison se gleda kad je veza uspostavljena, kako ce ici i kuda vodi, kako ko koga dozivljava i kako da prevazidju krize ( ako je dato da to ne pukne) sa tranzitima i pomocu Komparacije .

Zavisi za koju astrologiju si se opredelila , koja tebi daje odgovore koji su potvrdjeni od natusa kao istina, ali za nesto si morala da se odlucis od svih metoda da bi to mogla da radis.
Logika i kombinacija tradicionalnog znacenja polja lakse i direktnije objasnjava 5. kucu kao ono sta radimo sa osobama koje nam se svidjaju, daje radost i uzivanje, zato je to polje seksa i proizvoda seksa - deca. Tradicionalna je "kraljica" horarne astrologije

Ako neko pita na forumu posebno, o komparativnom ili horoskopu odnosa, moras da znas da li je veza u mislima ili zacetku ili raqzvijena jer za vezu koja se zeli (sto je tema mase ovih pitanja na forumu) se gleda tradicional odn HORAR koji daje surovu istinu, Ako horar da potvrdu da se veza razvija ili osoba da je veza u toku onda dejvison ( ima li tu smisla i kako ide) , a za pravu, duboku analizu ide natal, Dejvison i komparacija ( ako smo vec pred brakom, ali nije zlo proveriti Horar da li ce do planiran0og braka doci).

Ne baca se u vatru sve sto postoji u astrologiji samo na pitanje "sta mislite o ovoj vezi" jer bi to bilo isto da ste doktor i pacijent pita "sta mislite o mom bolu " a pri tom nit kaze gde ga boli nitti kako, pa bacite sebe u vatru sa svim znanjem i metodama da kazete "sta mislite o bolu).. Mora da se zna red i redosled, ako Natus nece da kaze nista o vezi u smislu pocela, nije, traje, odnosno nece da pita nista konkretno, za sta prosipate svo znanje ili nagadjanje onda?

Sinastrija ne daje KRS zato sto natus TRAZI krs, naprotiv, iako natus ima "izazov" koji zovete KRS u svom horoskopu to je neprestana borba da to resi, ali moze da bude na nivou iskustava kad zna sta je prosao i kad dobije kompatibilnog partnera. Prilazeci astroloskoj analizi bez utabanog puta, sistema i staze i neprepoznavanje pitanja koje Natus postavlja, posebno na Forumu, moze da vas uvede u ludilo teorija i teoreme u kome se samo astrolog pogubi. I ovde kao i u praksi morate da trazite jasno pitanje inace cete se razbucati sami o ledinu teoretisanjem

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se na pitanju, ali bi mi puno značilo samo par reči o tranzitu Saturna kroz VII? :mrgreen: :heart: Pretty please :mrgreen:

Pogotovo kada se radi o ljudima kojima vlada Saturn u natalu.

VII u Strelcu u solarnom.
Ako je meni upucena molba @ N3Wz , rado ali mi karte trebaju sa astrokoma u pp ili tacni podaci da bih iznela jasno misljenje tj znacenje tog tranzita u vreme za koje se pita

@ olympea
Nije bilo sanse za mojih 31 godinu rada da Natal, komparativni i na to Dejvison daju prelepu pricu a da to bude dzabe zbog svega ili marsa u 7!
Prvo , Mars u 7 nisu konfliktne veze vec muskarci koji su uniformisani i brzopleti ( bilo da su partneri bilo da su poslovni partneri), Mars u 7 znaci odluku za brak na brzinu i za osobu kojoj se mozda ne nada Natus, i ko kaze da su Marsovci konfliktni ( oni sa venere?). :)

Ovde pitanje nije bilo analiza natala niti tranziti, predikcije i sl, pitanje je bilo jasno IMA li veza smisla, a za to se gleda prvo natal u dubokoj analizi,( da li osoba a zivi u karti osobe B i obratno ako pita da li ce doci do braka i predikcije) Dejvison se gleda kad je veza uspostavljena, kako ce ici i kuda vodi, kako ko koga dozivljava i kako da prevazidju krize ( ako je dato da to ne pukne) sa tranzitima i pomocu Komparacije .

Zavisi za koju astrologiju si se opredelila , koja tebi daje odgovore koji su potvrdjeni od natusa kao istina, ali za nesto si morala da se odlucis od svih metoda da bi to mogla da radis.
Logika i kombinacija tradicionalnog znacenja polja lakse i direktnije objasnjava 5. kucu kao ono sta radimo sa osobama koje nam se svidjaju, daje radost i uzivanje, zato je to polje seksa i proizvoda seksa - deca. Tradicionalna je "kraljica" horarne astrologije

Ako neko pita na forumu posebno, o komparativnom ili horoskopu odnosa, moras da znas da li je veza u mislima ili zacetku ili raqzvijena jer za vezu koja se zeli (sto je tema mase ovih pitanja na forumu) se gleda tradicional odn HORAR koji daje surovu istinu, Ako horar da potvrdu da se veza razvija ili osoba da je veza u toku onda dejvison ( ima li tu smisla i kako ide) , a za pravu, duboku analizu ide natal, Dejvison i komparacija ( ako smo vec pred brakom, ali nije zlo proveriti Horar da li ce do planiran0og braka doci).

Ne baca se u vatru sve sto postoji u astrologiji samo na pitanje "sta mislite o ovoj vezi" jer bi to bilo isto da ste doktor i pacijent pita "sta mislite o mom bolu " a pri tom nit kaze gde ga boli nitti kako, pa bacite sebe u vatru sa svim znanjem i metodama da kazete "sta mislite o bolu).. Mora da se zna red i redosled, ako Natus nece da kaze nista o vezi u smislu pocela, nije, traje, odnosno nece da pita nista konkretno, za sta prosipate svo znanje ili nagadjanje onda?

Sinastrija ne daje KRS zato sto natus TRAZI krs, naprotiv, iako natus ima "izazov" koji zovete KRS u svom horoskopu to je neprestana borba da to resi, ali moze da bude na nivou iskustava kad zna sta je prosao i kad dobije kompatibilnog partnera. Prilazeci astroloskoj analizi bez utabanog puta, sistema i staze i neprepoznavanje pitanja koje Natus postavlja, posebno na Forumu, moze da vas uvede u ludilo teorija i teoreme u kome se samo astrolog pogubi. I ovde kao i u praksi morate da trazite jasno pitanje inace cete se razbucati sami o ledinu teoretisanjem

- - - - - - - - - -

Ako je meni upucena molba @ N3Wz , rado ali mi karte trebaju sa astrokoma u pp ili tacni podaci da bih iznela jasno misljenje tj znacenje tog tranzita u vreme za koje se pita

:klap:

Sve je savršeno napisano, uživanje je čitati! :ok:

Ne bih da ometam ličnim horoskopima, ali je to jedno od delova tumačenja koja mi veoma teško idu. Imam veliku odbojnost korišćenja astrologije u svrhe ljubavnog (što je relativno i najčešće pitanje u astrologiji :mrgreen: pored onog ''hoće li Esmeralda progledati''), smatram zbog pozicije Venere u Jarcu. No, meni najbolje ide tumačenje zdravlja kod ljudi. Saturn VII mi je i trenutan tranzit, ali kod mene nema toliko jaku efikasnost. Zapravo mogu da pošaljem kartu, ali u pitanju je jedna druga osoba koja trenutno, takođe, ima taj problem. Kod osobe je to daleko izraženije.

:klap:

Sve je savršeno napisano, uživanje je čitati! :ok:

Ne bih da ometam ličnim horoskopima, ali je to jedno od delova tumačenja koja mi veoma teško idu. Imam veliku odbojnost korišćenja astrologije u svrhe ljubavnog (što je relativno i najčešće pitanje u astrologiji :mrgreen: pored onog ''hoće li Esmeralda progledati''), smatram zbog pozicije Venere u Jarcu. No, meni najbolje ide tumačenje zdravlja kod ljudi. Saturn VII mi je i trenutan tranzit, ali kod mene nema toliko jaku efikasnost. Zapravo mogu da pošaljem kartu, ali u pitanju je jedna druga osoba koja trenutno, takođe, ima taj problem. Kod osobe je to daleko izraženije.

Hvala, hvala !

Svaki astrolog ima gde je "predodredjen" da treba da gleda , bez obzira sto moze sve, ne objasnjava to samo tvoja Venera u jarcu jer je to uopsteno. Venera se uzima samo u klasicnim i samo u ljubavnim horoskopima kao simbol zene ili ljubavi ili cega vec padne. Kod sebe mozes naci odgovor zasto ti idu polja tumacenja koja ti idu na mom principu . Nadjes sta ti je u natalu simbol astrologije i bavljenja njome , kod mene je najbitnije Mesec Talenat Neptun a Mesec mi je na vrhu 5 polja - zato sam "slaba" bas kad su u pitanju deca , trudnoce i sl celog mog astroloskog zivota, to nisam uspela da odbijem nikad :) , a zadravlje i bolesti povezani su sa mojim medicinskim znanjem, i obrazovanjem, pa ne mogu da to zaobidjem takodje

Poslednja izmena:
Pozdrav svima :)
Kako vam se cini ovaj odnos? http://imgur.com/uVbUNLm :)

Meni licno nikad nije isla kombinacija zena Jarac i muskarac Rak,obrnuto OK .Tebi kao nekom ko ima stelijum u Jarcu nikako ne odgovaraju osobe koje imaju planete u Raku jer je to direktna opozicija planeta.
I Sunce i Venera su mu direktno napadnuti od tvojih planeta u Jarcu.Tvoj cvor je na njegovom Saturnu pa to mora da bude nesto sudbinski/karmicki,neki cudan odnos a sa druge strane privlacan ali koji ne moze da traje.
Po meni,on je kao licnost dosta blaza od tebe.Ne izgleda mi kao neko ko moze da te prati eventualno da ti drzi stranu.Nije borac (sto je tebi potrebno) narocito sa Mesecom u Blizancima i Ma u Biku.
Ovo je lenj Mars nasuprot tvom u Strelcu koji uvek trazi neku akciju i pokretljivost.Vreme je kod tebe jako bitno jer ukoliko se pomeri samo za par minuta imas Mesec u Devici.To koliko toliko mozes i sama da procenis po sebi..dal si analiticar,detaljista,istrazivac,radoholik,pesimista,takticar,zlopamtilo ili si neodlucna,imas smisao za lepotu,pravnik i sl.
Osim ovih par opozicija ostali aspekti su lepi.Jedino ovaj njegov Mesec koji nije aspektovan ukazuje da ti ne mozes da kontrolises njegov duh niti da promenis njegovu prirodu.Mesec u Blizancima ume da bude veoma neozbiljan i detinjast.

- - - - - - - - - -

p.s stize ti polako Saturnov povratak kao vladar 7p

http://tinypic.com/view.php?pic=2afjton&s=9

Zanima me vase misljenje o ovoj kombinaciji,cula sam neke polovicne stvari pa me interesuje koliko je to tacno
Da napomenem,duzi period smo zajedno,lepo se slazemo,telepatski povezani
Ja sam ovde plava,on crven
Unapred zahvaljujem svakom ko izdvoji vreme da baci pogled :*

Odlicna kombinacija na seksualnom planu. Odlicna na emotivnom planu (vise kod zene no muskarca).

Sta je lose - Drama koju on moze da napravi. Oboje ste tvrdoglavi na svoj nacin. Komunikacija verbalna slabo funkcionise, dok se sve svodi na emocije i donekle karmicku vezu. On moze da zbog drame ponekad deluje pomalo zenskasto u tvojim ocima, dok za njega ti mozes da budes mozda i previse komunikativna, nakon cega on odustaje u prici i pocinje da drami, da se ljuti, duri i slicno tome.

Ovde seks najbolje funkcionise u MRAKU, dakle kada je mrak, kada ste sami, izolovani od svih, kada nema nikoga da remeti mir, tada ste najvise spojeni i tada imate puno radosti.

On je imao teze detinjstvo gde je mnogo propatio, ali o tome ne voli puno da prica. Ti imas veliku potrebu da svoj zivot vidis na nekoj visokoj poziciji, dok realnost je dosta drugacija i to te moze sputavati u velikim namerama koje si sebi u zivotu postavila. Moguce je da si bila veoma arogantna kao klinka ili gledala da budes mnogo bolja od drugih oko sebe.

Ovaj Mesec u Devici je velika opasnost, pogotovo u kombinaciji sa Marsom u Skorpiji. Tvoji seksualni zahtevi i prohtevi mozda nece biti potpuno razumljivi njemu, tako da on mozda i nije taman, misteriozan, mracan tip osobe koji prizeljkujes za sebe. Kod njega nema mnogo realne opasnosti koja tebi cini da ti kulja krv.

Vasi roditelji nisu ni nesto mnogo srecni kombinacijom i tu nema neke preterane podrske od strane roditelja, sve je na nivou nekog konflikta koji ce se dosta kasnije javiti.

Ti si daleko prefiganija od njega, sto se njemu nece bas uvek dopasti.

Ali ovde postoji jedna izuzetno dobra crta u kojoj mozete da se bavite pomaganjem drugima oko sebe i time cete ispuniti svoj pravi zivotni cilj i put. Iako imas izuzetno visoke ambicije u zivotu, treba da znas da one nisu uvek ostvarive. Moras uciti sto na ocevim uspesima, sto na ocevim greskama u zivotu i potruditi se da greske ne budu i tvoje greske. Nemoj uvek da nipodastavas njegov udeo u svemu sto radi, iako to sve deluje prosto, njemu prija pohvala s vremena na vreme. To mu je ujedno i slaba tacka, ali i mesto gde mu prijaju komplimenti. Slab je na komplimente. Ono sto nikako ne treba da radis jeste da mu na bilo koji nacin vredjas omiljene glumce, dakle ako ih ima, to izbegavaj.

pozdrav

Verujem da si musko a ako nisi,izvinjavam se,nova sam clanica pa nisam upucena
Hvala na ovako opsirnom odgovoru,dosta toga je tacno,medju mnogim stvarima koje sam cula jeste i to da smo karmicka veza,da smo zato dosta povezani na dubljem nivou,mi imamo bas lep odnos,jedino sto smo oboje tvrdoglavi pa se trudimo da isteramo svoje stavove,ne popustamo
Ja sam po prirodi dosta brza i implusivna,mozda i dominatna dok on moze dosta da istrpi dok mu ne pukne film
E sad me zanima sto si napisao/napisala za roditelje da li se to odnosi na to da se moji i njegovi roditelji ne slazu sa nasom vezom ili,nisam bas razumela? ????
Sto se tice mog oca,ne mogu nista da potvrdim,jer sam ga izgubila sa 2 god i to mi je ogromna rana,ali nekim delom si upravu jer mi govore ljudi da dosta licim na njega u nekim stvarima losim za mene,nazalost
P.S. i ako ti nije problem da mi odgovoris,rekli su mi da imamo mogucnost za brak,pa me zanima neko tvoje kratko misljenje u vezi toga? ????
Hvala jos jednom

Po pitanju braka ti to njemu mozes da nametnes na neki nacin. NJemu je potrebna partnerka koja je iskusnija od njega, koja ce ga voditi i pokrenuti, jer on je po prirodi malo lenj. Mozda previse za tvoj ukus, ali sta je tu je. Ti zelis da kroz brak prodjes kao kroz iskustvo, za tebe bi brak bio cak zabava, dok u njegovom slucaju je to ogroman teret i nesto cemu pristupa veoma ozbiljno.

Ti imas Uran u VII kuci, samim tim se radi o nekoj vizualizaciji braka kao zajednishtva koje se ne mora nuzno ustoliciti na papiru. Mozda tebi to sklapanje ugovora nije toliko bitno, ali je svakako naglaseno. Ali tu je i PAPIR preko Merkura koji naglasava mnoge papire, sto sudske, sto licne. Osim toga tu je i Sunce, tako da ce ta papirologija u najvecoj meri da utice na tebe licno. S druge strane tu je i SMCH njegov koji naglasava izuzetno bitnu karmicku vezu i njemu postavlja tvoje licne planete u pravljenje porodice ili narodski receno kucenja kuce (Skuciti, imati dom, porodicu, kucu etc).

Ali on nije onaj tip intelektualca koji tebi najvise odgovara, tako da te to moze muciti i predstavljati problem.

Problemi sa roditeljima su svakako prisutni, pogotovo nakon stupanja u brak.

Planete koje vas spajaju su odlicne, tako da smatram da brak IAKO nece biti najsjajniji ce svakako biti povoljan ukoliko se dovoljno volite.

Pokretac mnogih svadji ces biti ti, pogotovo u odnosu na to sta zena treba da radi. Tu ce biti malo konflikta, mozda cak i s njegovom majkom ili s njegovim idealom toga sta majka predstavlja.

BUCMASTO mu preti ako se ne aktivira fizicki vise. Verovatno se ranije bavio nekim sportom ili jos uvek to radi, ali njemu je to veoma dobra solucija za sistem. Treba ga samo naterati da se tome vise posveti. Ako je vec tvrdoglav, to moze biti veoma mucki.

kombinacija izmedju vas dvoje je SOLIDNA dokle god se postujete i uvazavate misljenje jedno-drugog. Ti si daleko drustvenija, aktivnija i komuniklativnija, dok je on bolji ugostitelj i domacin ukoliko mu se dozvoli da to pokaze. Ne treba mu se nikada podsmevati, na to je izuzetno slab. POzdrav

Back