uporedni horoskop...

cenis da je sve tacno sto je rekla?;)
Pa meni se namece uvek slicna situacija, ako ne licno da su iz inostranstva i bukvalno onda da imaju neke veze.....Samo sto kod mene to inostranstvo dodje Jug Srbije... :D nekako.
Mada prvom decku iz "inostranstva" sestra je otisla da zivi preko. :)
Odnosno, moj prvi kontakt s astrologijom je bio kada sam zapocela vezu s nekim, i citajuci uopsteno za Veneru u 9-oj i jos moja u Strelcu, nasla sam se odmah "veza na daljinu a mozda cak i inostranstvo"...e toliko vala nece da se otcepi Jug, jer onda odoh ja "u inostranstvo". :D
A postoji i simbolika po znacima za drzave, gradove ali se u to ne razumem. :rumenko:

ako ti nisi uspela mislis da ja necu?
ja verujem u cuda :)

ajde necu da ti rasprsavam iluzije, nije kod mene bilo nista tako bitno da gledam i natalne karte na forumu:zper:
ali i sam znas da moze da bude debelo razocaranje
a ako zivis u oblacima i nemas jasan plan kako da dodjes do nje samo gubis vreme

cija je ono karta?
tvoja ili njena
vec su ti napisale da ima jedan pokazatelj za partnera iz inostranstva
a ima i pokazatelj zivotau inostranstvu vl4 u strelcu u trigonu sa Me iz 9

ovo je njen
astrow2gw02tlyhp4785810.gif

a ovo je moj
astrow2gw01qlyhp4781990.gif

ajde necu da ti rasprsavam iluzije, nije kod mene bilo nista tako bitno da gledam i natalne karte na forumu:zper:
ali i sam znas da moze da bude debelo razocaranje
a ako zivis u oblacima i nemas jasan plan kako da dodjes do nje samo gubis vreme

cija je ono karta?
tvoja ili njena
vec su ti napisale da ima jedan pokazatelj za partnera iz inostranstva
a ima i pokazatelj zivotau inostranstvu vl4 u strelcu u trigonu sa Me iz 9
Pa ne vidim ja ovde trigon Me iz 9-og??? :think: Mislis Venera? A ima i kvadrat sa Ju koji je drugi vladar 4-og?!
Nzucili su me inace da je ovaj aspekt obicno kod muskaraca koji ili ima vise srece sa udatim zenama ili to da je zaljubljen u nekoga ko nikad ne bi prekinuo ugovor (Ju-simbol)radi njega, tj.brak. E sad i drugi vladar 7-mog Me je yu 7-moj, pa to bi onda mozda i bilo ukoliko si za;jubljen u nekog u svojoj blizini ili imao duzu vezu vec, da bi mozda izlaz bila ova veza/brak preko tvojih granica? Sta mislite o tome?

Poslednja izmena:
Povela sam se za prethodnim postovima, ako ti je prijalo to sto je rekla sbojana, onda je to doslo od tvog natalnog...tako da izvini jos jednom, a nema uporednog tako da i nisam htela da komentarisem, tj.nisam trebala. Pozz

Pa ne vidim ja ovde trigon Me iz 9-og??? :think: Mislis Venera? A ima i kvadrat sa Ju koji je drugi vladar 4-og?!
Nzucili su me inace da je ovaj aspekt obicno kod muskaraca koji ili ima vise srece sa udatim zenama ili to da je zaljubljen u nekoga ko nikad ne bi prekinuo ugovor (Ju-simbol)radi njega, tj.brak. E sad i drugi vladar 7-mog Me je yu 7-moj, pa to bi onda mozda i bilo ukoliko si za;jubljen u nekog u svojoj blizini ili imao duzu vezu vec, da bi mozda izlaz bila ova veza/brak preko tvojih granica? Sta mislite o tome?

nismo izgleda gledale istu kartu sad vidim neke nove

ono je bio kompozit?nemam pojma

Jel ovo vazi samo za muske horoskope???

I jaooo... :eek:
Ovaj Mo90Mo Tvoj u Skropiji a njegov u Ribama, sada sem se setila gde sam videla. Doduse moj je na pocetku Skropije a bivseg u Vodoliji...ali kvadrat, nikad nisam nisam ni posumnjala da cu ostati toliko godina zaljubljena u tu nenormalnu Ribu sa Mo u vodoliji, i pitala sam se sto imamo cas gadjenje jedno na drugo, a kad nismo jedno pored drugog jos je gore :confused: Podredjivala sam to onome sto je veza na daljinu, pa kad se vidite ne znate sta cete pre, ali da ne izgleda da je nestrpljivost pobedila i sve da bude savrseno, pa opet Mo90Mo :roll:, a sto sam pocela ovako... :whistling: jer sam na kraju krajeva skopcala sta mi je zapravo taj deo zivota doneo/odneo...Pluton prelazio na Ve, pa odmah da krenes od negde... :heart: :roll:
Odmah da Ti kazem, ja ovde nemam pojma :eek: ...ali pokusacu, bar aspekti sta kazu ali nijanse odlucuju, o tom ce opet da me isprave pa dok ne naucim ili batalim...nauku! :rtfm:

Back